28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VP 30.3.2009 11:24

Re: Křeč je na dvě věci

no on tedy přímo nezkrachoval, to jen kamarádi pomohli mladému nadějnému podnikateli a náhodou senátorovi zhodnocením akcí VAE přez posléze zkrachovalou banku Pragobanku. Kdo dovedl zu grund firmu podnikající v nergetice, má zvláštní schopnost potopit vše. Měla by se mu přidělit funkce vorního blbce (byla u rakouského dvora -až pochopil on, tak to bylo jasný každýmu) a nebo funkci dle prof. Parkinsona- muže, který se vždy mýlí.

pra 30.3.2009 11:20

Re: Strana podlosti je ODS

Být tam Švejnar, poradce maďarské vlády socialistů, tak nejsme v hnoji, ale tam co Maďaři - v(Y).

Paroubek, který se tvářil a tváří jako zachránce všeho, je obyčený SRAB, jak se na správného světského hodí.  Z jeho hlediska je to logické, protože kromě destrukce nic neumí - pardon, almužny jsou jeho hobby.

V. 30.3.2009 11:18

Nespocitaji

Pane Barton,

ja s vami plne souhlasim, ale volici to CSSD ve volbach nespocitaji,

protoze mnozi z nich umi pocitat jenom do 30-ti......:-/

myrta 30.3.2009 11:15

Re: Strana podlosti je ODS

ferri,rad:jste vedle jak ta jedle.Já se mám dobře ajsem svým pánem.Ale z duše nenávidím křivárny,podlosti a ubližování slabším.

jirka.s. 30.3.2009 11:12

Re: Tak,tak

Úžasné, jiříku! Ta přímo nerudovská rozšafnost, jungmannovský pravopis a kunderovská invence! Jen tak dál ! Bosá hlava teď povýší na šéfredaktora literárek a v liháči se tudíž uvolní místo politologa, ředitele MDA a utřiprdelky v jedné osobě! Neváhej a honem se přihlaš, zájem bude obrovský!!! ;-D

Ludva 30.3.2009 11:08

Re: Tak,tak

R^R^R^

pra 30.3.2009 11:07

Re: Tak,tak

Potvrdil jste výrok, že komunismus (socialismu) je jen jiný  název pro krádež. Z vás závist a nenávist - hlavní ideologie socialistů - přímo vyvěrá. Šrotovnému se jinak říká zdražovné. Minimálně co dostanete jako příspěvek šrotovného o to jsou dražší auta. Zdá se, že nahráváte velkokapitálu. 

Chalupa 30.3.2009 11:03

Křeč je na dvě věci

Vládu shodili 4 "podlí" vládní poslanci a nikoli opozice. Podle "logiky" ODS nemá reálný ekonomický program ČSSD. Podle logiky Topolánka nemá reálný program prezident USA.

Topol,  zkrachovalý podnikatel, je zřejmě spasitelem, který vyvede lid z pouště.;-D;-D;-D

jirka.s. 30.3.2009 11:02

Re: Již dlouho pozoruji,

;-D;-D;-D Nomen omen jako prase!!! ;-D;-D;-D

Rad 30.3.2009 11:01

Re: Tak,tak

a zde si také troufám tvrdit, že jste příjemce sociálních dávek a sám jste nikdy nic nedokázal, jen umíte kritizovat, stejně jako paroubek.

jirka.s. 30.3.2009 11:00

Re: "...protože stále žijeme v demokracii,..." ZATÍM, ZATÍM !!!

Milý naivní Vítku! Mohl byste mi prozradit, kolik % voličů volí neonacisty, případně kolik mají poslanců v PS ? Mohl byste mi též prozradit, pokud tu informaci samozřejmě máte, kdy policie rozehnala nějakou slezinu komoušů, například  mnou zmiňovanou, páchanou onoho 24. února 2007, na které právě soudruh falmer pronesl ona citovaná slova, hrubě porušující zákon 198/1993 Sb. ? ( http://kpv.kozakov.cz/normy/zakon.htm ) Netuším, jak na tom jste se znalostí historie, ale přesně tímhle způsobem, tedy demokratickým "zvolením", se dostal k moci Hitler i Gottwald! A vezmete-li v úvahu úroveň dnešního elektorátu, není nic pravděpodobnějšího, než že komouši si zde opět budou bezuzdně roztahovat tlamy! Čímž samozřejmě netvrdím, že to již nečiní nyní! ;-(

Rad 30.3.2009 11:00

Re: Tak,tak

mrkněte na to, jak dopadlo šrotovné na slovensku. to by jste chtěl?

Ferri 30.3.2009 10:59

Re: Tak,tak

Pane Jiříku. Zřejmě se rád díváte v neděli ráno na staré týdeníky a moc vás to bere. Kdo vám tohle nakukal se dá celkem lehce uhádnout. 

Rad 30.3.2009 10:57

Re: Strana podlosti je ODS

a já si troufám tvrdit, že jste příjemce sociálních dávek a sám jste nikdy nic nedokázal, jen umíte kritizovat, stejně jako paroubek.

Ferri 30.3.2009 10:56

Re: Strana podlosti je ODS

Zase jeden hlas z lidového domu. Taky do vás v pondělí po ránu pan šéf pumpičkou napumpoval své názory a ideje? Doufám, že do pátku zase zplasknete. Uvědomte si, laskavě, odkud to morální bahno vytéká. Stačí mít otevřené oči a vyhýbat se pumpičkám "Velkých ideologů".  

Jiřík 30.3.2009 10:56

Tak,tak

Jediná udatná strana je ODS.Má odvahu odírat stařenky u lékaře-nejsou peníze,sníží daně 10% nejbohatších-jsou peníze,nezavede 40 000 šrotovné pro všechny-nejsou peníze(zavedlo 8 zemí EU),vrátí DPH podnikatelům třeba na terenní Porsche 400 OOOKč-jsou peníze,nechce zvýšit důchody-nejsou peníze,chce snížit sociální odvody- jsou peníze,Zkrátka je to taková roztomilá sebranka hající úzkou skupinu obyvatel,která je přes vlastnictví medií a sponzorské příspěvky podporuje.K té 5% skupině patří ještě asi stovka křičících modrých blbů na této diskusi.

myrta 30.3.2009 10:43

Strana podlosti je ODS

Vážený pane autore:1.že vláda padla je pozitivum.Kdo se měl dále dívat na to morální bahno co s vervou šířila..To že Paroubek to nechce převzít,je logické v dnešní krizi.Nedá se to uřídit v kladném slova smyslu a ve volbách by je to poškodilo(tím ho neomlouvám,jen to vyplývá z logiky věci)2.Negativní je to,že u vesla je Klaus a to nás poškodí nejvíc.Ale:Kdo Klause ne Hrad posadil i když věděl o koho jde?ODS.Troufnu si tvrdit,že být tam Švejnar,v tomhle hnoji by jsme nebyli.Tak se kroťte prosím a mluvte pravdu.Když balamutíte sami sebe,je to váš problém,ale  LIDI NEPODCEŇUJTE.

jirka.s. 30.3.2009 10:40

Re: ŽASNU

MODRÁ ŽLUČ - zajímavý anatomický poznatek !!! ;-(

Ano, správně, politikům je velmi zapotřebí sebereflexe a pokory: http://video.ihned.cz/c1-35861610-video-hejtman-rath-se-pustil-do-zertovani-byla-z-toho-hruba-urazka ;-D

pepašachista 30.3.2009 10:33

Re: ŽASNU

ČSSD není jen stádo hulvátů, jsou tam i takoví lidoví humoristé, jako soudruh Škomach, který v opilém rauši jezdil po Praze /po jedběch volbách/ a z okénka vykřikoval : natrhli jsme vám p...l. Nějak mu nedošlo /ani do dneška/, že to způsobil celé ČR.                                       Ani Paroubek není žádný diktátor, na př. tím, že na sjezdu neměl žádného protikandidáta.  Jen se nechal inspirovat geniálními /což on je/ vůdci, jako byl Lenin, Stalin, Brežněv, Gottwal nebo Husák. A Rath není žádným příznivcem mnohoženství, jen chce zajistit  pro ČSSD dostatek kvalitních stoupenců v příštím století.   A provozování nevěstinců? Holý výmysl.                                                                                                                                

liberal shark 30.3.2009 10:32

program ČSSD

ČSSD nejenže nemá ekonomický program, ona nemá vůbec žádný politický program, kromě podpory vzrůstu chudoby.

Vrba 30.3.2009 10:27

Re: Autore, máte pravdu.

Stručné, a od vás obdivuhodně slušné!Gratuluji hochu!

Dub 30.3.2009 10:22

Již dlouho pozoruji,

že s vámi není něco v pořádku!

(:-*0 muž s Pihou 30.3.2009 10:19

Moja strana potřebuje seznámit moje voliče s mojím programem pro moje voliče

Myslím si,že tento výsledek boje o termín voleb ,s výjimkou mě, nečekal skoro nikdo. Já bych chtěl říci,že  to byl boj proti všem.Musím říct, že bohužel také proti médiím, aspoň řadě lidí v pravicových  médiích, novinářům, kteří pracovali v žoldu ODS , typu pánů Steigerwalda, slečny Kálenské nebo pana  Komárka.

A vy očekáváte, že jako druhý vítěz a  předseda mojej  strany bych umožnil nějaké volby v brzku ?  To bych normálně udělal, ale teď takovéto gesto dělat nebudu! Moja strana, její funkcionáři i já osobně potřebujeme čas pro to, aby sme mohli seznámit s tím naším lidovým programem pro lid i ty naše voliče! Občanští demokraté v hrůze, že ztratí voličstvo , prosazují volby dřívější  a to v rámci všech prostředků, aby svému dalšímu vládnutí zabránili.  Proto ani nechtějí, aby voliči měli sedm měsíců čas na seznámení s jejich programem !Ještě letos v únoru  měli situaci zcela jasnou a pod kontrolou, přesto se chtěli  zbavit odpovědnosti za vládu. Důrazná opozice  pod mým vedením ovšem tuto situaci změnila! Vrátili jsme se k zásadové politice moderní evropské sociálně demokratické strany a vláda tedy byla svržena!

Přesto , v posledních dnechm,jsme byli svědky bezprecedentní manipulace, která nemá nic společného s čestnou politickou soutěží názorů a vizí.Cítím povinnost oznámit, že demokracie v této zemi utrpěla tvrdý zásah srovnatelný snad jen s únorem 1948,snad jen s rozdílem, že dál hrozí modrá totalita. Pokud by občané uvěřili svržení vlády ODS a jejím experimentům, jsou sami strůjci svého osudu a nelze nic namítat. Pokud svého svržení dosáhli nečestně, nemůžeme to v zájmu tohoto státu tolerovat. A myslím si, že to pan Topolánek musí vzít na vědomí!

Také budu požadovat parlamentní komisi pro vyšetření údálostí vedoucí k tomu, že si vláda padla ! Pánové a dámy. šibalové, proč rovnou raději nepřiznáte barvu? Nestyďtě se za svržení vlády,ale  stálo by vás to tolik přiznat, že jste to nedělali v barvě mojí strany?

Co mě to vlastně přineslo ty vaše puče? (:-*0

Vítek 30.3.2009 10:11

Re: Nevědomost hříchu nečiní ???

V Plzni,v Žatci,V Rokycanech se taky scházejí neonacisté, včetně mnohých z Německa,Slovenska atd. a podle Vás bychom měli mít obavy z návratu fašizmu do ČR?Tohle Vaše strašení nemá opodstatnění,protože stále žijeme v demokracii,jsme členy EU a pochybuji, že lidé dovolí návratrat starých časů.Sociální stát ještě není socialistický a mimochodem komunizmus a možná i socializmus jsme tady nikdy neměli,pouze náznaky,ikdyž i tohle stačilo.

Landys 30.3.2009 10:10

Pan Bartoň začíná být v pořádné ráži. A to bude ještě hůř (pro ODS) ...

;-€No, jen tak pro pořádek, když je autor v takové ráži. Příště by nám mohl popsat, stranou čeho je dle jeho mínění ODS. Když se Paroubek nedere do předsednického křesla, je podlý zbabělec, kdyby tomu bylo naopak, byl by to chorobný mocichtivec - těžko se nějak zavděčit panu Bartoňovi (ono to stejně ani nejde !). Já si myslím, že pan Topolánek a jeho skvadra dělali hodně dlouhou dobu všechno pro to, aby dostali takovou lekci. Důvody by měly být dostatečně známy i samotnému autorovi, pokud vůbec má přehled o tom, co se tady poslední roky děje. A pokud si myslí, že demokratické principy mají platit jen pro ČSSD, a ODS má na ně imunitu, pak není divu, že teď tak "perlí". Pokud by tato lekce Topolánkovu kabinetu měla přinést jen vysmahnutí farizeje Bursíka a baziliška Langera, díky Bohu i za to. No a ještě by se mohla jít věnovat bohulibější činnosti paní Vesecká, ta už na to byla taky zralá víc než je únosné. No a Mirek, pokud má dojem (a on ho evidentně velmi intenzivně pociťuje), že se bez něj EU nemůže obejít, ať se tam klidně předvádí celé funkční období. Jen aby nás to ještě nemrzelo, protože se u něj začínají projevovat nějaké divné chvilky. :-(

Alergik 30.3.2009 10:08

Brrr to jsou plky

Bartoni už přestaň s těmi žvásty. Lidi jako ty ničí prefernce ODS!!! Vždyť to co píšeš je strašná demagogie hodná Paroubka.  První odtavec třeba o tom jak zbabělá ODS pomocí přeběhlíků vládu sestavila. Ano ekonomická recese snižuje popularitu vlády, ale ani geniální nápady ODS nepohnout světovou recesí, nebo snad ano? Nejlepší program je udělat co nejmenší zásek do státního rozpočtu...

Proč chce prezident 101 hlasů pochopí snad i na základní škole. Má udělat premiéra někoho kdo jich bude mít 53 nebo stačí 1???

Souhlasím jen s posledním odstavcem a to že to voliči ČSSD na dalších volbách spočítají, ale vy a Cikrt a další PR odborníci už proboha mlčte!!!! Každý hlas je dobrý.

pepašachista 30.3.2009 10:00

Re: nadávka = argument?

Zopakujte si abecedu!!!

Divák 30.3.2009 10:00

Pravda

Toto je velmi přesné. Jde jen o to aby jste jako novináři psali podobné věci častěji než ti oranžoví co svými demagogiemi masírují tu "ovčí" část národa,  kterým jako program stačí 30 Kč aby měli na cigarety a pivo.

Vidlák 30.3.2009 9:59

Re: Pěkný blábol

Sesadila, jak sesadila. Problém je, že sama vládnout nechce. To se to křičí, z opozičních lavic...

Jiří Paroubek navíc slíbil, že po dobu předsednictví nebude napdat vládu. Slovo Jiřího Paroubka nic neznamená. Pseudoaféra "Dalík", na tom nic nezmění.

Mimochodem popište, "jak jste trpěl".

pepašachista 30.3.2009 9:57

Re: Věrná pravda !

Myslím si, že by se spíš měl "vypnout" soudruh Janeček. Paroubek, Rath, Zaorálek, Škromach a další,  se v ČT střídají jak svatí na orloji .Není dne, aby  nehlásali své bolševické bludy.