16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD si komplikuje život

Slovenský premiér Robert Fico se na sjezdu českých sociálních demokratů pochlubil, jak po pravicové vládě nenechal kámen na kameni a vyzval k programově pevné a sebevědomé levicové politice. Prezident Miloš Zeman zase varoval před "závistivou malostí", která podráží nohy výrazným osobnostem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 21.3.2013 7:55

Zemanovi se teď lehce radí

a nebere na vědomí, že nebýt Špidlova vedení socdem v r.2002, tak volby tehdy by nevyhráli, protože on a Klaus za čtyřleté realizování oposmlouvy, lidi od sebe odpudili.  Teď nabízí něco podobného se vztahem ČSSD ke KSČM.  Pokud dnešní vláda už nebude dělat přehmaty, obě tyto strany nemusí mít značnou převahu a KSČM nevypadá na to, žeby citelně posílila ve volbách.  A socdem bude středovým voličům odpudivá tím, že může sklouznout ke spolupráci s něma, byť třeba tiché. 

P. Maleček 21.3.2013 6:17

ČSSD je už teď opilá mocí

Zeman udělal pro socany to nejhorší co mohl. Jak je jeho denní praxí opil - po hospodsku ožral je. A to pocitem, že se Zemanem mají volební vítězství v kapse. A tak už teď mocí opilí socané se přestali maskovat. A odhalili svůj skutečný pohled na společnost i své ideologické cíle. Samozřejmě v čele s Mládkem, ale i mnohým dalším potvrdili, že jsou nepoučitelní a dál nasátí komunistickou ideologií třídního boje. Chtějí z na nich nezávislých a tím nebezpečných - podnikatelů a živnostníků udělat na nich závislé a poslušné - zaměstnance, pod socanskou péčí spíš brzy nezaměstnané.

R. Langer 21.3.2013 10:05

Re: ČSSD je už teď opilá mocí

Problémem je, že socany sice zřejmě nebudou volit živnostníci, ale na jiné nemyslící skupiny voličů to bude mít pramalý vliv. A těch je pořád zatraceně dost. :-(

P. Pavlovský 21.3.2013 0:42

Kdeže předloňské sněhy jsou!

 "V roce 2010 totiž ČSSD také byla favoritem. Poté, pravda, skončila první na pásce, na sestavení vlády se však dohodla pravice. Podruhé by se ČSSD z podobné potupy těžko vzpamatovávala".

Žádné strachy!  Tehdejší ODS už není soupeř a KSČM bude mnohem silnější. Zbytek mandátů dodá SPOZ!

J. Vozábalová 21.3.2013 1:13

Re: Kdeže předloňské sněhy jsou!

Ale fuj!!!!

Pane Pavlovský, to je opravdu děsivý scénář.

Nikomu to neříkejte, ale ve skrytu duše se obávám, že máte pravdu.

L. Šarina 21.3.2013 9:55

Re: Kdeže předloňské sněhy jsou!

Pravda je i taková že Kartágo po první válce bylo mocné ,po druhé obyvatelné po třetí ho nebylo možné najít! ČEKOSLOVENSKO politicky po 1948 bylo mocné po 1969 obyvatelné po 2014   ?

J. Vozábalová 21.3.2013 21:10

Re: Kdeže předloňské sněhy jsou!

Nu, pane Šarino,

Československo sice možná bylo po roce 1948 mocné - i když mi nejde moc dohromady, jak může být vazal mocný -  nicméně obyvatelné pro značnou část svých občanů opravdu nebylo.