29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD, nová partaj do výtahu?

Tento text se napsal úplně sám. Autorovi jej doslova nadiktoval osud, když v pražském metru čerstvě dočetl článek o rozkladu dvacet let dominantní slovenské partaje Smer-sociálná demokracia (Smer-SD), a z protisměru se vynořil někdejší předseda české vlády, bývalý sociádemokrat Bohuslav Sobotka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kain 5.7.2020 22:43

Kdepak, nemáte pravdu.Babiš jede podle svého okupačního scénáře.Vše a všechny ovládnout.Na nějakou levici či pravici z vysoka.

F. Žůrek 5.7.2020 17:59

Nechápu dobře, co autor chce tímto textem říci. Levice a pravice se navzájem potřebují: je to jako v manželství - muž vydlává peníze a žena nakupuje pro domácnost neboli peníze utrácí. Totéž se odehrává ve státě.

Když nakupujeme více než je zapotřebí, tak se zadlužujeme. Ve státě všichni, celý stát. Ale ve státě jsou problémem jednostlivci, kteří utrácejí nadměrně, jsou příliš "drazí", schází zde "skromnost". Blahobytná společnost je příliš neskromná a to je náš problém.

Pokud se týká Slovenska, tak to je velmi mladý stát, který si jde svou vlastní cestou a mnohdy jsou již v mnoha věcech před námi. Samozřejmě, že mají své problémy, ale dokáží je rychleji řešit než my.

M. Dvořák 5.7.2020 17:05

R^

K. Oldřich 4.7.2020 19:55

A kdo za ně zatáhne tu sekeru? :)

L. Novák 4.7.2020 10:26

Perte se a žerte se, šmejdi! :-)

M. Kanda 4.7.2020 8:54

Protestuji proti tvrzení, že u nás nevznikla levicová vládní koalice. Vždyť přesně taková nám nyní vládne.