29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD není ani ryba, ani rak, a tak prohrává

Kdybychom měli usuzovat pouze podle míry rozladěnosti stranických lídrů po vyhlášení výsledků evropských voleb, museli bychom mít za hlavního poraženého Andreje Babiše.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Ignacio 31.5.2019 7:20

ČSSD sklízí co zasela. Já neměl čest ji ještě ani jednou volit a nikdy nebudu.: 1) Byl jsem odpůrcem vstupu do unie - ČSSD se postarala o to aby odpůrci proti vstupu do unie nedostali žádný prostor v médiích pro své argumenty. 2) ČSSD navrhla a uvedla v účinnost zákoník práce který snížil mzdy zaměstnancům o cca 6% a až do sepsání nové kolektivní smlouvy stím nic nikdo nemohl udělat. 3) Standu co měl všechno křišťálově čisté nedokázala odvolat do té doby než prodal Časký Telekom. 4) ČSSD může za to, že nám vládne slovensky STBák.

Můj názor je, že všechny trochu normální strany daly ruce prič STBáka a ukázaly svím voličům, že si prezident dement první nebude vytírat zadek ským si zamane - ostatně na to má stále ČSSD.

V. Klepetko 30.5.2019 17:34

ČSSD prohrává mimo jiné i proto, že

její vedení naslouchá radám pana Jelínka... Autor si to zřejmě sám dobře uvědomuje, a přesto píše další a další články :-((((

L. Novák 30.5.2019 17:23

Bože, co to ten Rozhlas vysílá za srágory...

To je k nevíře...

M. Zdobinský 30.5.2019 15:50

Neměli lézt do vlády

Problém ČSSD je především v tom, že se nikdy neměla stát vládní stranou ve spolupráci s trestně stíhaným bývalým estébákem, který disponuje miliony na svůj osobní marketing. Vyluxoval jim svým marketingem jednodušší voliče už za Sobotky a jen úplný pitomec si sáhne na rozpálená kamna podruhé a diví se, že to pálí. Hamáček místo toho, aby to po totálním "přes držku" v evropských volbách zabalil, tak bude situaci "analyzovat." Jistě se může ještě chvíli hřát ve vládním křesle dál a proanalyzovat se až k příštím volbám, ale pak víko oranžové rakve zaklapne a ČSSD se připojí k Unii svobody, ODA , Věcem veřejným a jak se ty kdysi vládní partaje všechny jmenovaly. Co proboha může v této vládě ČSSD voličům ještě nabídnout ? Další utrácení ze státního ? Pokud to bude fungovat, tak to Babiš čile převezme a paradox je, že až bude kasa prázdná, tak to na ně ještě hodí. "Schilerka" přece chtěla šetřit,ale to víte to ta Venezuela Maláčová. Strčili krk do oprátky a teď se diví, že můžou jen třepat nohama.

S. Rádl 30.5.2019 13:31

úplatek

Současné vedení si myslí, že uplácení voličů je cesta k úspěchu. Problém je v tom, že většina lidí si uvědomuje, že ty peníze rozházené paní Maláčovou na všechny strany jdou z jejich daní. Nu a ti, kteří z toho profitují jsou za ta léta přesvědčení, že na to mají právo a měli by dostat mnohem víc...

V. Povolný 30.5.2019 11:43

Dvojí kvalita potravin

jako nosné téma? To je šidítko, Jelínku. Šidítko, které má odvrátit pozornost od skutečných problémů. Nemluvě o tom, že tu dvojí kvalitu naši europoslanci projeli na celé čáře i s eurokomisařkou. A to chtějí reformovat celou EU! Směšné, kdyby to nebylo spíš k pláči.

P. Kubáč 30.5.2019 11:23

Nastolovat Evropská Témata ?

Která to jsou ? Byrokracie dusící ekonomiku ? Banksterismus a morální hazard Euro-bank ? Ne-bezpečí ? Omezování občanských práv ?

I jako Euroskeptika by mně potěšilo slyšet - tady se díky EU někdo živí poctivou prací bez zásahu státu, nebo : tady jsme technologicky předehnali Číňany nebo dokonce Američany. Místo to ho slyšíme že dotacemi vyfutrovaná organizace udělala více škody, nežli užitku.

V. Kotas 30.5.2019 15:24

Re: Nastolovat Evropská Témata ?

Tak jest.

K. Janyška 30.5.2019 9:07

ČSSD drtí civilizace. Není schopna se přizpůsobit tomu,

že čím dále, tím více voličů je samostaných lidí a jejich podporu za cenu jejich okrádání nepotřebují... Dzp.

A. Alda 30.5.2019 9:03

ČSSD zradila své voliče.

ČSSD se nechala ovládnout "kavárnou" a převzala její témata, která zuřivě prosazuje, ač její tradiční voliči jsou proti tomu. Například ten genderismus, inklusi ve školství, buseraci při výstavbě rodinných domků (zvlášť vesnické přívržence jí to sebralo)... a podobné kavárenské nesmysly.

Když se vykašlala na své voliče a snaží se zalíbit feministkám, ekoteroristům a islamovítačům, vykašlali se její voliči na ni.

V. Kotas 30.5.2019 10:17

Re: ČSSD zradila své voliče.

Tak jest.

J. Vrzal 30.5.2019 8:26

Pitati

To, ze je politicky stred?

Strana, ktera neuznava ochranu vlastnictvi?

Ja jen, ze kvuli neuznavani ochrany vlastnictvi v dvacatem stoleti v ruznych socialistickcyh utopiich bylo vyvrazdeno nekolik desitek milionu lidi.

A ten zbytek? Hm, socani si volice dovezou. Z Afriky, Blizkeho Vychodu.

V. Kotas 30.5.2019 5:50

To hodnocení se týká jenom bafuňářů ČSSD a

to především pražských a jejich přikyvovačům. Většina členstva má trochu jiný názor, na který však není zatím brán ohled.

B. Baron 30.5.2019 2:57

Socani a ODS neumí mladé oslovit. Tak tu vznikla parta (piráti) kterou napadlo jak se pomocí mladých telátek dostat k lizu. Jde jim jenom o prachy a o moc. A socani - ti vymřou stejně jako vymřou komouši.

I. Štípek 30.5.2019 1:28

Socani musí doleva

Hama, Onderka pryč, Maláčová s Petříčkem vpřed. A ostře. Kdybych byl socan, tohle jim poradím.

J. Vrzal 30.5.2019 8:27

Re: Socani musí doleva

A nemyslite, ze inklinace ke krajni levici je duvodem soucasne nevolitelnosti CSSD?

V. Povolný 30.5.2019 10:48

Re: Socani musí doleva

Nalevo od socanů už jsou jen komunisti. Žeby nové sloučení socdem a komunistů?

Socani by především měli zaplatit své dluhy, přestat rozhazovat peníze a uplácet občany, aby je volili. A vyhodit komunistku Maláčovou.

V. Vérosta 30.5.2019 0:10

levicové strany to mají dnes

těžké, nemají témata, která by oslovovala voliče. Češi jsou (hodně) bohatí, nějaké kňourání o nouzi, bídě, sociálním státu jim připadá směšné.

J. Sedlář 30.5.2019 0:06

pyrádi a středová strana ?

Jako fór ok. Co jsou ty další bojím se zeptat.