25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD na cestě z hospody do kavárny

Tak jsem se dočetl, že ČSSD presidenta Zemana nepozvala na svůj sjezd. Asi proto, že by jim zase předhazoval, jak stranu - kterou on vybudoval - přivedli k úpadku. Havlistické křídlo ČSSD to dotáhlo ze 30 na 20 procent. Jistě jsou na sebe pyšní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 12.2.2015 23:43

Nomen omen. Je Kremlík jen demagog

nebo už lhář?

Š. Hašek 12.2.2015 15:11

ČSSD se nemění,

teď už jen bedlivě sleduje "ty ukřivděné", rozuměj ty, kteří za nejmenší vklad/daně/platby  "do společného", neustále trpí pocitem (fakta jsou jiná), že "nedostávají tolik".

Jest to naopak, za nejmenší vklad/daně, dostávají voliči ČSSD všechny (důležité) státní požitky v rovné/dorovnávané výši. Ale oni si ty požitky (důchod, zdravotnictví, školství, státní dávky) pletou s typem auta, televizoru, bazénu, destinací dovolené. Furt čumí sousedovi do talíře. A nedají pokoj, mají právo!!!!

Momentálně to stejně nemá řešení, SobotkaBabiš mají bianco šek na dluhy, voliče jisté.

Ostatní jest jen omáčka.

J. Friedlaender 12.2.2015 10:06

Dobrá zpráva?

Mezi všemi hrůzami současnosti by to mohla být dobrá zpráva, že si socdem drží odstup od bolševismu. Bohužel obsahuje pouze vybraná fakta, takže opatrnost je i nadále zapotřebí.

M. Prokop 12.2.2015 17:42

Re: Dobrá zpráva?

A drží?

J. Ráž 13.2.2015 11:24

Re: Dobrá zpráva?

Základem bolševické ideologie je :"Kdo nejde s námi, jde proti nám", které Stalin vylepšil:" A kdo jde proti nám, s tím zatočime"

A která část české veřejnosti takto postupuje proti oponentům? Právě ta Havlistická. Dehonestující nálepkování (extremisté, náckové, xenofobové, rasisté) je styl i havlistického křídla v socdem, jehož hlavním představitelem je Dienstbier a Špidla.

P.S. Opravdu trapné je, jak si rozumí místopředseda levicové strany s předsedou strany, která se sama označuje za autenticky pravicovou.

K. Janyška 12.2.2015 9:50

Já ČSSD rozumím. Je to jedna ze členů zločinné skupiny

socialistických stran, které ničí lidský svět a napadají jeho podstatu, spontánní řád lidské interakce. To, že to nevědí, na jejich zločinu nic nemění... Dzp.

P. Kmoníček 12.2.2015 8:14

Ten člověk,

Kremlík se tuším jmenuje,se zbláznil.

P. Lenc 12.2.2015 8:31

Re: Ten člověk,

Opravdu?

M. Prokop 12.2.2015 9:35

Re: Ten člověk,

Dneska to tak vypadá.

Obecně má pravdu, celá sranda s GW a různými zelenými fantasmagoriemi o přílišné konzumaci skutečně škodí chudším a prospívá bohatším.

Dnes na to pan Kremlík ale nalepil různé nesmysly typu: "Upřímně řečeno, od doby co ČSSD prosadila asociální zákon o boji proti oteplování, téhle straně nerozumím." jako kdyby před tím byl ten spolek exkomoušů srozumitelný, případně o nějaké ochraně před Sudeťáky - ČSSD páchá násobně větší škody, než by kdy po plyšáku byli schopni Sudeťáci.

Měl by se, ku svému prospěchu, pan Kremlík držet oteplování/neoteplování a ne politiky.

Ovšem, pokud někdy volil ČSSD, není se co divit jistému zmatení.

A. Hrbek 12.2.2015 8:34

Re: Ten člověk,

Je to důsledek toho, jak globální oteplování přehřívá některé zastydlé mozky.

M. Prokop 12.2.2015 9:36

Re: Ten člověk,

Tak uvidíme, co to udělá s vámi, Radou, Šimkem ....

J. Šimek 12.2.2015 11:03

Re: Ten člověk,

Tak si můj příspěvek přečtěte a pokud se ve výčtu výsledků posledních voleb pletu, tak mě to dejte sežrat tvrdými daty. Knížecí rady si po včerejšu račte nabouchat do kecek.

A. Alda 12.2.2015 8:12

ČSSD má před sjezdem.

A proto by si měli členové jasně uvědomit, kam chtějí svou stranu směřovat.

Zda k dalšímu zdražování energie a přihrávání peněz solárním baronům, jak to prosazuje Mládek, či k zohlednění zájmu méně majetných 2/3 společnosti a 4/5 jejich voličské základny.

P. Lenc 12.2.2015 8:40

Re: ČSSD má před sjezdem.

ČSSD může být nějaké směřování šuma fuk, protože dobře ví, že 4/5 jejich voličů je budou za slib, že stále je co dát do natažené ruky znovu volit.A nějaké přemýšlení se u této skupiny voličů nepředpokládá, a také se to nestane, to mají socialisté všech odstínů rudé barvy vyzkoušené.

J. Šimek 12.2.2015 10:59

Re: ČSSD má před sjezdem.

Ano, stále tolik lidí má ve hlavě komunistickou propagandu o socialistických výdobytcích.

J. Šimek 12.2.2015 6:56

Strana v úpadku je vítězem voleb do PS ČR

s premiérem v čele vlády, post předsedy PS ČR, vítěz Senátních voleb, post předsedy Senátu, druhý nejlepší výsledek v eurovolbách, 11 hejtmanů na krajích a Kremlík to hned zkraje hodnotí, jako stranu v úpadku.

ČSSD nevolím, ale zároveň se klidně ozvu, když amatérský klimatolog a amatérský politik píše ve svých článcích totální hovadiny.

Nedělám si iluze, že by zbytek textu článku vybočoval z laťky nastavené v prvním odstavci a o čtení takových kravin nemám zájem.

A. Bocek 12.2.2015 6:07

Jen tak naokraj ,

navázáni příspěvku na OZE ze spotřeby na hodnotu jističe je silně asociální krok sociální demokracie. Lépe se optimalizuje jistič v domácnosti s roční spotřebou 8 MWh než důchodkyni v chaloupce na kuří nožce ( 2 MWh ).  A tak bohatí ušetří a chudí zaplatí.Navíc bohatí solarbaroni inkasují násobky za každou dodanou kWh (dvanástinásobek) byť by to byla dodávka v noci a chudí zaplatí za každou ampéru hlavního jističe , byť by byl jen  při zapnutí rychlovarné konvice zatížen jen na 5% .