20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MLOK1 24.5.2006 9:17

Podívejte se pane Paroubku

pozorně na text a odpovězte na dané otázky. Bude to produktivnější a čestnější, než podávat trestní oznámení.

tic-tac 24.5.2006 9:15

pro VAŠEK

Jestli vás zajímá, kde vzal peníze Vlastimil Tlustý na byt, tak si to přečtete tady: http://www.tlusty.cz/rub.asp?id=11

www racek 24.5.2006 12:41

Re: pro VAŠEK

všichni mu věříme. konec konců, pro nikoho není problém půjčit 4 melouny někomu, kdo bere něco kolem 25 tisíc čistá ruka (v té době..)

a na ten mlejn se zábavním centrem si jeho manželka ušetřila na domácnosti, jistě...

BuBu 24.5.2006 13:28

Re: Re: pro www racka a další bolševiky !

. . . . jste všichni kabinetní ukázkou socialistické výchovy. Všichni víme, že tato výchova byla, je a bude založena na nejnižších lidských pudech : ZÁVISTI a NENÁVISTI !

Vy totiž nemáte nic . . . žádné důkazy ani podezření. Vy jen závidíte úspěšným ! Na rozdíl od Vás - já jsem na vlastní oči a uši viděl a slyšel : Chci pět v českých . . . . já jsem na vlastní oči viděl a na uši slyšel, jak Gross zdůvodnil svoje peníze. Já jsem na vlastní oči viděl kriminálníka Srbu - osnovatele vraždy. Viděl jsem a slyšel další kauzy. U všech kauz, posaných Topolánkem je důvodné podezření zcela na místě.

Chtělo by se říci: Jemi Vás bolševiků líto - ale já to neřeknu. To si nezasloužíte. Já říkám jasně: Bolševici veškerého druhu a ražení : TÁHNĚTE UŽ KONEČNĚ DO PRDELE ! Tam totiž patříte - anebo do Minska ! Lukašenko Vás rád vezme za členy KGB ! Rv(Y)

Mangel 24.5.2006 8:42

To je slušný výčet!

Těžko k tomu něco dodat. Škoda, že ODS nasadila Bürgermeistra a Tllustého, to se těžko překousává. V každém případě míním, že komoušosocani už nesmí další čtyři roky vládnout.

clay 24.5.2006 8:54

Re: To je slušný výčet!

jo a to se ještě dneska ukázalo, že Käkaový Kraus změnil výpověď a potvrdil tak veri odsouzeného podnikatele. Přitom nás i média Paroubek nabádal, abychom věřili jemu a ne odsouzenému pudnikateli........

občan z kraje města 24.5.2006 8:07

není to kompletní výčet

Zejména mi chybí informace o vyšetřování požadavku 30mil. úplatku na ministerstvu zdravotnictví od "náhradního" distributora léčiv. Nebo vynášení onformací v kauze diag-humen. Takových věcí je víc, ale mám pocit, že některé jsou zametány jaksi ve shodě.

BuBu 24.5.2006 7:58

ČSSD a Velký Duce Paroubek . . .

. . .  řeší kauzy jednoduše : Rychle aktéry, důvodně podezřelé z kriminální činnosti, uklidí - respektive schová, aby je nebylo vidět. Sejde z očí - sejde z mysli . . . to je krédo pro vypořádání se z korubcí "pěkně po bolševicku". Duce využívá skutečnosti, že důkazy se budou shánět těžce. Je to něco na způsob, když přistihnete v ložnici nahou manželku s nahým chlapem. Vy víte, že se tam souložilo, až se hory zelenaly - ale ona vám tvrdí : "My nic nedělali, nám bylo jen velké teplo a tak jsme se svlékli do naha . . . ale jinak nic " . . . No a já, protože jsem neviděl orgán zastrčený v orgánu, . . . . opravdový důkaz nevěry nemám - a tak musím věřit ! 

Zrovna tak Duce: Všichni víme, že se korumpuje a krade, logika věcí je naprosto jasná . . . ale důkazy, ty budeme shánět těžce. Toho si je Duce vědom . . . a na tom zakládá svůj image "buldozeranta" ! Je to na blití. Kdo dá hlas ve volbách jemu a té jeho post-bolševické sebrance - to musí být kretén křížený debilem . . . anebo komunistou ! 

VladaPing 24.5.2006 8:14

Re: Jakej orgán....

Co do toho taháte policíi.....

Křupan 24.5.2006 8:17

Re: ČSSD a Velký Duce Paroubek . . .

Tyto volby jsou lakmusový papírek, měřící degeneraci českého národa.

Vašek 24.5.2006 7:56

pro předsedu ODS

Dobrý den, pane Topolánku, máte v mnohém pravdu. Ale včera jsem dostal volebni lístky pro Středočeský kraj. První kdo mi na kandidátce ODS padl do oka byl pan Tlustý. Ani on nevysvětlil jak přišel k penězům. Chtěl jsem Vaši stranu volit jako to menší zlo, ale teď váhám. Je vhodné občas hledat chzbu i ve vlastních řadách. Chystáte se k tomu.

Křupan 24.5.2006 8:08

Re: pro předsedu ODS

Tak spáchejte sebevraždu volbou KSČSSD. Tím Tlustého určitě potrestáte.;-D

eTony 24.5.2006 8:10

Vašku,

pokud mohuza pana Topolánka - využijte preferenčních hlasů na kandidátce ODS, a zkuste volit program.

clay 24.5.2006 8:57

Re: pro předsedu ODS

Tlustý ukázal médiím smlouvu o půjčce a nemění výpovědi. Kakaový princ už na policii vypovídá opět jinak.

Vodák 24.5.2006 11:24

Re: pro předsedu ODS

Tlustý poskytl jména těch, kteří mu půjčili moderátorovi  před očima televizních diváků, s tím, že je ochoten je zveřejnit, jestliže se zjistí něco nekalého.  Buďte si jist, že kdyby bylo  v této souvislosti něco nefér, že by to bylo dávno venku. Přes veškerou snahu Tlustý prostě není Gros. , Neberte to prosím na sebe, váš příspěvek je seriozní, ale čím více si každý blbeček bere do úst Tlustého, tím více mu fandím a za to jak jde na nervy komunistům si ho vážím. To, že u nich byl, ho nectí a on to přiznal. Byli u nich další miliony lidí z různých důvodů a zdaleka ne všichni byli špatní. Byl rozdíl mezi komunistou a tím kdo byl u komunistů. Ten, kdo tu dobu prožil, ví o čem mluvím.  Každý měl možnost jim s tím v r. 1989 prásknout. Tlustý to udělal jeden z prvních, v době kdy zdaleka nebylo jasné jak to všechno dopadne.  Pro mne je důležité,   jak se kdo chová nyní. Bylo by škoda nechat se oblbnout bolševiky a uvěřit skandalizaci  schopných lidí, kteří jim nejvíce vadí. Hodné blbečky budou komunisté chválit a budeme o nich číst to nejlepší..

Jarmila 24.5.2006 7:50

Organizovaný zločinec Paroubek

zde se dočtete pěkně v souhrnu vše potřebné o organizovaném zločinci Paroubkovi:

http://jiri-paroubek-neni.borec.net/

Novák 24.5.2006 16:42

Re: Organizovaný zločinec Paroubek

Trapné...

Andy 24.5.2006 1:32

Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Ještě v lednu Kraus na tiskové konferenci říkal: "Peníze byly pana Riga. Já jsem mu pouze umožnil, aby je do Ghany poslal přes účet mé matky."

Nyní to vidí zcela jinak. "Kraus vypověděl, že 1,8 milionu korun byly jeho a že si je půjčil od známého z Pardubic," řekl zdroj blízký vyšetřování.

Zřejmě potkal v Pardubicích Vika.  Nebo Roda.

mike 24.5.2006 1:47

Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Co takhle spikleneckou teorii. Uz dlouho se tu zadna neprobirala. Neni podezrele, ze Simkanic odstupuje z voleb a podporuje ODS? Jestli on se nechysta den pred volbama spalit dalsi smenku ;-)

Andy 24.5.2006 1:54

Re: Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Simkanič je nevypočitatelný cvok, takže spiklenecké teorie vylučuji. Ten pravici víc škodí než prospívá:))

mike 24.5.2006 1:59

Re: Re: Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Vy jo a ja taky, ale pockejte, az prijde Ivan Novy ;-)

?? 24.5.2006 5:06

Re: Re: Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé matky !!!

A pak že se mají  důchodkyně u nás (za vlády Masolínýho a jeho poskoka Boba Kauseho) špatně !!!

jirka 24.5.2006 10:17

Re: Re: Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Simkanič není cvok. Simkanič ZÁMĚRNĚ škodí pravici

Doktor 24.5.2006 0:59

Pane Topolánku

Vy žádáte, aby premiér vlády ovlivňoval probíhající policejní vyšetřování? A považujete za normální, aby toto veřejně činil? A vy chce být premierem státu, který se deklaruje jako demokratický?

zdeněk 24.5.2006 1:18

Re: Pane Topolánku

Taky pravda.

janabok 24.5.2006 1:21

Re: Vy neumíte číst, pane doktore?

"umožnil objektivní informování o aférách představitelů ČSSD"...

víte, to umožnil, znamená (slušně řečeno) nezakazoval! ...

Doktor 24.5.2006 1:36

Re: Re: Vy neumíte číst, pane doktore?

Takže k těm 15 bodům - jen tak z hlavy, bez dohledávání podrobností: 1. Aktéři vyhozeni, probíhá policejní vyšetřování. 2. Aktér vyhozen, probíhá vyšetřování 3. Prošetřeno, odloženo 4. Aktér vyhozen, probíhá vyšetřování 4. Zgarbovi nebylo nic prokázáno, ostatní vyšetřováni. Zgarba i tak vyhozen (ne úplně). 6. to z hlavy nevím 7. Tohle není žádný skandál, Vyvadil ale odejit. 8. Aktérka vyhozena, vyšetřování odloženo. "Tunelování" ČLK vyšetřováno opakovaně, opakovaně konstatováno, že žádné nezákonné jednání nebylo. 9. Blábol, nicméně police stále vyšetřuje. 10. Vyšetřeno, žádné porušení zákona neshledáno. Gross vyhozen. 11. Konečná fáze vyšetřování. 12. Pravomocně odsouzen, případ je uzavřený. Probíhá vyšetřování dalších možných trestných činů. 13. z hlavy nevím 14. z hlavy nevím 15. pravomocné rozsudky.

To mi nepřipadá jako zametání pod stůl. Mě osobně by třeba zajímalo, proč ministerstvo financí kdysi umožnilo měnit LTO za naftu. Tohle je ale zameteno velmi důkladně.

janabok 24.5.2006 1:53

Re: Re: Re: za LTO snad několik lidí sedí,

bez ohledu na stranickou příslušnost...

já Vás nabádala k důkladnějšímu přečtení, poté, co jste ve svém příspěvku napadl autora...

P.S. LTO a Kočárníka budete vytahovat jak dlouho? - než vymřou 2. generace?...

mike 24.5.2006 1:58

Re: Re: Re: Re: za LTO snad několik lidí sedí,

Kdyz on chudak nic jineho nema a v apatyce nekoupi ;-P