18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
renda 4.10.2007 12:51

Špatně

Stálé opakování jmen Tejc, Hašek, Hamáček může tyto lidi jen otrávit a znechutit je občanům i členům. Jiní lidé nejsou? Mládí je vše? V době kdy počet seniorů stále stoupá a stávají se  významnou politickou silou? Co znamená: sjezd schálil jen něco, ale přesto Paroubek  zavelel? Kašle na závěry sjezdu?  Modernizační týmy? Ten pražský soudí že vše je v pořádku a třeba nechat při staré. Pane Jelínku o ČSSD víte málo...

Vlastenec 3.10.2007 23:29

tak

Čechové jsou národ dobrý!Nešťastný, jenž v nouzi lká,

nechť se k Čechovi obrátí,ten mu rychlou pomoc dá;

byť i Čecha nepřítelem,nešetří Čech jeho vin.

Čechové jsou národ dobrý, a Ty Čechů věrný syn!

Vlastenec 3.10.2007 23:28

poselství

Čechové jsou národ dobrý!Nešťastný, jenž v nouzi lká,

nechť se k Čechovi obrátí,ten mu rychlou pomoc dá;

byť i Čecha nepřítelem,nešetří Čech jeho vin.

Čechové jsou národ dobrý, a Ty Čechů věrný syn!

.. 3.10.2007 22:24

Až vrátěj Lidový dům co sprostě ukradli

pak můžou mluvit o nějaké modernizaci, zloději.

renda 4.10.2007 12:46

Re: Až vrátěj Lidový dům co sprostě ukradli

Komu vrátit ?

Mhg 5.10.2007 17:49

Re: Re: Až vrátěj Lidový dům co sprostě ukradli

...asi by ho měli vrátit komunistům

mirek 3.10.2007 21:45

Fůj Paroubek i bez plné kapsy

Odstaveček, že fůj Paroubkovi řeknou jen ti s plnými kapsami neobstojí. Ten vzor socialistického funkcionáře, myšleno z dob ČSSR, ne současnosti, nemá jinou, než perestrojkovou kuchařku na změny ČSSD a jeho "kádrová" politika nebyla a není demokratická. Chce v podstatě stejnou "demokracii", jakou zaváděl Gorbačov, to jsou ony přímé volby předsedů a takový David Rath je úplně něčím jiným, než sociální demokrat.

fox 5.10.2007 8:21

Re: Fůj Paroubek i bez plné kapsy

R^R^R^R^

modrý 3.10.2007 21:33

údiv

celý ten článek je o tom, že je u CSSD nutná modernizace, ta však jak je uvedeno dole nemá sloužit k modernizaci a rozvoji společnosti, ale jen k obraně letitých sociálně demokratických hodnot - to mluví za vše!!

Rad 3.10.2007 20:01

Tak jsem se chtěl zase zasmát

a on jelínek řeší nějaké problémy uvnitř socanů. Takže žádná sranda, to mě vůbec nezajímá. Zajímalo by mě mnohem víc, kdy zatáhnou ten dluh Altnerovi, abzch to pak po nich nemusel zas platit já (jako třeba ty úroky z dluhů, co se zpravidla nesplácí).

Alfons 3.10.2007 18:18

Socdemáci to okopírovali od ODS

Tam to probíhá už dávno bez nějakých oslavných řečí. A výsledky jdou vidět.

Quick 3.10.2007 18:12

Ideologická nejistota a slabé intelektuální zázemí

Slabina ČSSD tkví ve 2 souvisejících věcech - nepropracované ideologii (vhodné do dnešního světa) a související slabé členské základně. Nestačí zkrátka jenom mluvit o solidaritě - je třeba argumentačně vyvracet ideologický koncept protivníka (ten obecný, nejen jednotliviny) a přitom vytvářet vlastní.

citrón 3.10.2007 17:53

Tak sem to fakt dočet až do konce.

 Jelen tady hřímá po změnách. Vyměnit by měli jeho. Ale on si jistí flek lísáním se k  Paroubkovi. Jen se měň sociální demokracie, abysme my dělníci měli taky zastání před útlakem příživníků. Navažte na své tradice z předminulého století a staňte se dělnickou stranou. Ne proletářskou! Pak snad budete mít právo se odvolávat na minulost.

 Nekontinuita ČSSD se sociální demokracií před druhou světovou válkou je až zarážející. Jako by si vás vymysleli komunisti, aby měli dnes štít před zlostí národa. Jako by u vás byli jen ti, co pro jistotu vystoupili z KSČ, ale odmítají se vzdát svého navyklého příživnického způsobu života a myšlení. Nesystémovost, neprogramovost, jako by byl váš cíl. Poslední schopný politik byl u vás Zeman a toho jste s radostí pustili k vodě. Byla to samozřejmě jeho chyba, že natahal halabala kdekoho do strany a dal mu post poslance jen aby sehnal dost voličů populistických slibovatelů. To se sakra vymstilo a ne jen jemu. Paroubka ste si postavili do čela a požádali jej, aby vás mlátil knutou, jinak že pracovat se vám nechce. Když se mu postavili při patu pouze dva poslanci, bylo po parádě. Diktátor zkrachoval a dnes navíc potřebuje dotace strany, jinak ho exekutoři sesměšní před národem.

 Tohle není sociální demokracie. To je asociální diktátorna. Potřebuje skutečně změnit. A to od hlavy dolů!

Schumacher 3.10.2007 16:37

přitahuje naprosto přirozeně pozornost veřejnosti....

A co ona veřejnost z toho má ? Nejspíš nic. Tak proč se zajímá o nic ? To je takové její hobby. Zajímat se o nic. Proto má holou nic.

Sowfiw 3.10.2007 16:07

Tohle je fakt moc pekne clanek,

k uplne spokojenosti uz chybi jen par komentaru od soudruha tajemnika Vizka Frantiska.;-)

jirka.s. 3.10.2007 17:13

Re: Tohle je fakt moc pekne clanek,

Nebojte se, všechno bude, jenom co se vykecá v rudém právu a hal/o novinách!

Bee 3.10.2007 15:57

Kterak si naklonit dělnickou třídu

Sociální demokraté, přesněji řečeno jejich nejvyšší funkcionáři, jsou už jednou nohou v komunismu. Předseda Paroubek skoro oběma. V Lidovém domě konečně došlo na rudý ideál, jejž na bolševický prapor kdysi vyšil sám Vladimír Iljič, který ne nadarmo míval v dnešní centrále ČSSD vlastní muzeum: každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb. Prozatím ten komunistický experiment funguje tak, že se ani zdaleka netýká každého, a také o schopnostech by bylo lépe pomlčet. Co se však uspokojování papalášských potřeb týče, daří se tomu úžasnému principu znamenitě. Až tak skvěle, že nad tím v polovině týdne zůstal rozum stát hned několika deníkům. Včetně rudého Práva, prosím, abych zaplašil řeči o propagandě

Vice: http://tinyurl.com/2mrnpu

Emersonskej 3.10.2007 23:26

Re: Kterak si naklonit dělnickou třídu

Moc hezký článek !!!;-DR^

Jara 3.10.2007 15:53

Modernizace ala Čína

O tom, koho si čínští komunisté  v České republice Váží, svědčí pozvání ÚVKSČíny .. Nepozvali  Filipa, ale "moderního" Paroubka. Asi soudruzi v Číně dobře věděli, že tento moderní pantáta zastupuje v Čr všechny komunisty, automaticky počítá z jejich podporou v parlamentu a mluví za ně. Dali mu určitě také rady, jak být moderní, jak zatočit s opozicí a jak nastolit demokratizaci, kterou Paroubek v Číně tak pochvaloval. Proto ať soudruzi Hašek a Tejc zapomenou na nějakou labourpárty a obrátí se raději na soudruhy v Bělorusku, Kubě, Venezuele . V Číně již jejich pantáta byl. Moderní byl možná v 70.létech Lubomír Štrougal, i s Helenou. To Paroubek ani s Petrou není.

Jara 3.10.2007 16:16

Re: Modernizace ala Čína

Upřesnění.  Paroubek a ČSSD moderní dávno jsou. Je moderní se zadlužovat? To určitě ano. Je moderní dluhy nesplácet? No nemělo by se, ale dluhy se nesplácí. Je moderní žít na dluh? Je. Je moderní mít větší náklady než příjmy. No ano. Takže v tomto je ČSSD v čele s Paroubek ultramoderní. Za 8 let vlády zadlužila ČSSD a nejvíce Paroubek za posl. dva roky stát na několik desetiletí dopředu a dluh budou splácet ještě naši vnukové a vnučty. I ta nechtěná Paroubkova vnučka. Dle ekonoma Paroubka se sice státní dluhy platit nemusí, jen ročně nějakých 50miliard na úrocích. Dluhy se splácet nemusí, toho je zářným příkladem právě ČSSD  a její nezaplacený dluh Altnerovi. Stále převážně komunistické justici to samozřejmě nevadí. Na dluh tedy nežije jen ČSSD ale i všíchni občané ČR, hlavně díky ČSSD.  A reformy? Na co, peníze se přece lépe rozdávají, hlavně před volbami. A to že někdo utratí víc, než vydělá, to řeší v Lidovém domě experti, jako Tvrdík s Grossovým kámošem Janstou. A jedná se o peníze Paroubka. Takže Paroubek vskutku moderní je. Když k tomu připočteme i rozvod a mladší milenku, NEMANŽELSKÉ VNOUČE A ÚTĚK JEHO OTCE, tak ještě chybí ještě neplacení alimentů a celá strana je in. To by bylo na přednášku v dělnické akademii. Doufám, že je tam pořádné školné. Sociální demokraté si mohou dovolit špičkové soukromé školy, již základní. In je tak od 20 do 100 000 měsíčně.

huhu 3.10.2007 16:39

Re: Re: Modernizace ala Čína

ostatně i mladý Paroubek studuje soukromou školu..

Quick 3.10.2007 18:14

Re: Re: Modernizace ala Čína

Jara je typický mimoň. Podobným způsobem lze kritizovat i Topolánka...kvůli milence i tzv. reformě. Proč se zmiňuje pejorativně o Číně? Vždyť její ekonomika roste nevídaným tempem a dluhy nemá!?

huhu 3.10.2007 19:42

Re: Re: Re: Modernizace ala Čína

jo  závratně se rozvíjelo i nacistické Německo...(Y)

Kuchtík 3.10.2007 15:50

Jelínku,

tys opravdu fantasta. Co je moderního na tom, že adolescenti vzhlížeji ke svému guru jako Korejská mládež ke svému vůdci? Kult osobnosti je ve vyspělé společnosti přežitkem. To jsou všichni socani a jejich příznivci takové nuly, že potřebujímít vůdce, který jim prošlapává cestičku? Pak se nemůžete divit, že se za vámi, v bláhové víře lepších zítřků, táhnou davy stejných nul jako jste vy!;-€;-O

huhu 3.10.2007 15:32

modernizace čssd je něco jako demogratizace ksč

jinak jsem to s velkým úsilím dočetl a napadlo mi, zda je již autor v říji nebo píše z Marsu.....

nepolitik 3.10.2007 15:08

Modernisace ČSSD to je něco jako

nový look starých kozaček. (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

Roines 3.10.2007 13:32

Modernizace ČSSD,

mi připadá jak upgrade sčotu.

Honza z podhůří 3.10.2007 12:52

Někdy si říkám, jestli "Jelínek" není jen pseudonym pro "Jiří Paroubek"

Jako by ty články jím signované psal sám velký JIŘÍ.

libero 3.10.2007 14:19

Re: Někdy si říkám, jestli "Jelínek" není jen pseudonym pro "Jiří Paroubek"

A možná i obráceně, třeba politruk píše články Paroubkovi.

Malý Aston 3.10.2007 12:28

Prachy a ne modernizace!

Chudák Paroubek musí vyjít s platem 70 000,00 Kč.Fakt to je žebračenka.I tu cestu do Číny mu musela zaplatit jeho bratrská Komunistická strana Číny.Musel se rozvádět? Manželka ho pěkně za své překlady podporovala,mladá za něho platila hotely,měl se jako prasátko v žitě.Ale ne,on musí být moderní.Když ho již ta stařecká druhá míza přepadla,ať nebečí že na to nemá.Dnes bečí že nemá prachy a zítra že nestačí ani v té posteli. To mu pořád budou socky pomáhat i v ložnici?:-D