20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Co s Babišem

Zažíváme nebývalé vzepětí občanské společnosti proti premiéru Babišovi. Ano, i já si myslím, že je to nehorázný lump a půjdu si stoupnout na Letnou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Ševeček 20.6.2019 7:41

držím panu Babišovi palce!

/byť by to bylo jenom kvůli českým udavačům do EU

J. Novak 20.6.2019 7:39

Ano, demonstrujte, ale v tom případě ne proti Babišovi, ale proti dotační politice EU. Ale o to tomu "Milionu chvilek" nejde. Těm jde jenom o Babiše a jeho náhradu třeba Kalouskem, hlavně ať dotace frčí dál, jenom do jiných kapes.

J. Vlček 20.6.2019 7:26

Pane Kříži,...

...mně někdy připadá, že stát naopak nekoná, jak by kolikrát měl, že se lidi chovají někdy jako puštění ze řetězu a dělají si co je zamane.

Je třeba normální, že si nějaký oslavenec, či svatební rej vzpomene spustit ohňostroj o půlnoci a budit stovky lidí za spaní? Je normální, že někdo začne stavět nejrůznější stavby bez jakéhokoli povolení, které namísto, aby stát nechal stavbu na náklady stavitele odstranit, s pokutou navíc, tak povolení vydá dodatečně? Je normální, že někdo bez povolení vykope studnu a sousedům v okolí se voda ve studních ztratí? A dalo by se ptát dále a dále, těch příkladů je bezpočet. Je toto všechno normální?

Pokud tedy stát má rezignovat na veškerá svá omezení a dohled nad právním konáním lidí, tak potěš pámbu. K čemu potom ten stát je?

L. Čája 20.6.2019 7:25

Dobrý den!

Výtečný článek.

Jen bych co do posuzování vhodnosti dotací doplnil (tuším, že čtvrté) hledisko 'recepcionalita'.

A to dle stále platné definice, že: 'Recepce' je, když plody práce (dělnické třídy) jsou konzumovány ústy jejich zástupců.

R. Tichý 20.6.2019 6:46

Tak krome toho, ze nechapete clanek jeste vecnou poznamku:

Tech % je tak 40, coz uznava i takovy euroskeptik, jako je Kechlibar.

J. Dostál 20.6.2019 6:34

Re: Typické liberální žvásty o "právním státě"

Zkuste si ten článek ještě jednou přečíst. Pak zkuste pochopit, o čem ten článek doopravdy je. A pokud se to nepovede, tak znovu od začátku. Držím palce.

J. Cyrany 20.6.2019 6:26

AB je především

kyselý plod devadesátých let. Vrací se nám úroda , kterou jsme zaseli, zasadili v době divoké privatizace a soc. bankovnictví.Je to logický a zákonitý následek. Dokonce i ty miliardy , které kluci co spolu mluvili by se daly oželet. Ovšem morální armagedon, který vyplenil ideály , až to zní staromilsky a omšele , sametové revoluce, ten tu bude vězet a otravovat duše ještě desetiletí.

V. Kotas 20.6.2019 6:16

Re: Tak autor je proti dotacím,

1*

R. Vacek 20.6.2019 6:15

Tak autor je proti dotacím,

které se tak rozmnožily díky EU. A jde protestovat proti Babišovi v davu, který proti dotacím nic nemá a mává nad hlavami vlajkami EU.

L. Novák 20.6.2019 4:06

Re: žvásty Tadeusze Wiszniewského

Jste na palici? Řeč je o státu, který se se*e do všeho, naprosto nepřehledný a přebujelý právní systém, v němž se už nevyznají snad ani právníci. "Vlastenectví" spojené s buzeračním státem si strčte za klobouk!

T. Pansky 20.6.2019 4:02

Ja se obavam, ze Cesi si na tento system diktovany EU ...

... uz zvykli a zas tak moc vetsine lidi nevadi.

I. Hendrych 20.6.2019 3:45

Super...

Tak bohatý a sebevědomý sůdruh Babiscony už tu vaši tezi naplnil a naplňovat bude do puntíku.

T. Wiszniewski 20.6.2019 2:15

Typické liberální žvásty o "právním státě"

Liberál Kříž si bere do huby, pardon do pera, Babiše. Mimochodem, Kříž je zlodějem, ukradl profesorovi Parkinsonovi "nesvistididu", a tvůrčím způsobem z něj udělal "babišitidu". Nuže liberále Kříži: pokud tady nemáme právní stát, tak za to může Brusel, vždyť 80% legislativy máme nařízeno z Bruselu. A ten samý Brusel vede inviziční procesy proti Polsku a Maďarsku, kvůli tomu, že je tam údajně ohrožen "právní stát". Liberál Kříž svými žvásty vlastně postrkuje ČR před stejnou invizici EU. Jako liberál nemůže jinak, musí kvůli "liberalizmu" zrazovat svoji vlast.

B. Baron 20.6.2019 1:00

Běžte do pr®d€le. Čtyři články a furt o Babišovi. To nemáte o čem psát !d!ot! ?