25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Co nám škodí?

Začalo to docela nevinně. Sváděli jsme na Brusel vše, co nám bylo odpíráno. Pomazánkové máslo, rum, kategorizování velikostí banánů, okurek a já nevím co ještě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 6.4.2017 8:53

Re: tohle je opravdu pitomý článek

Je-li něco pitomého, pak jste to vy. Pitomě nechápavý.

Z. Švrček 6.4.2017 8:51

Re: Bohužel,

Já děkuji Bohu i za těch pár let svobody od roku 1989 do vstupu do slavné socialistické internacionály EU, kterou pro mne připravili ti samí ovčané, o kterých píšete.

M. Těhanová 6.4.2017 8:50

Re: no jistě

Vám se líbí život sešněrovaný blbostma? A o tom ten článek je. Na samozřejmé věci věci by měl být člověk připraven výchovou z domova. Ale tady začíná být sešněrovaná i ta výchova.

M. Těhanová 6.4.2017 8:43

Re: tohle je opravdu pitomý článek

Voni sou hlava, pane Šejno, jako vždy!

M. Těhanová 6.4.2017 8:40

Bohužel,

na buzeraci byli lidi zvyklí za totáče, neprotestovali a podřizovali se. Pak se trošku vzbouřili,když to za ně zařídili jiní a teď jak stádo se podřizují daleko horším buzeracím - a zase žádný velký protest. Jak k tomu ale přijdou lidi svobodymyslní, že se zase musí podřizovat stádu.

M. Šejna 6.4.2017 8:30

Mrázku

a co takhle zkusit polemizovat s tím, co jsem napsal. Dokážete to? Nebo jste taky kuřák, co je nucen hulit proto, aby živil darmošlapy ve sněmnovně? Ale mužná, že jste nucen i chlastát, takže je dokonce živíte dvakrát.

J. Mrázek 6.4.2017 8:09

Dodatek, teorie...

Možná jste členem "pražské kavárny"? Tam jsou tyhle klapky povinné !

J. Mrázek 6.4.2017 8:07

Vaše klapky na očích...

...ukazující jen škvírku a zbytek zakrývající, by jste si měl nechat odoperovat, jinak Vás oprávněně nazvou koněm (ti takové klapky kdysi nosili)

J. Mrázek 6.4.2017 8:04

Po dlouhé době smysluplnně napsáno

Kéž by i nadále . Děkuji !

J. Berger 6.4.2017 7:51

Skvely clanek

Vyborny a vystizny pohled na smutnou realitu soucasnosti.

M. Šejna 6.4.2017 7:46

no jistě

Například jízda vpravo je špatná regulace, protože já chci jako správný levičák jezdit vlevo. A nějaká padesátka v obci mě taky nechutně reguluje. Já tu obec v pohodě zvládnu devadesátkou.

A když to na mě příjde, tak se chci vychc@t a vysr@t uprostřed ulice a nehledat nejbližší veřejná WC.

Neexistuje špatná a dobrá regulace, protože každý si může dělat, co se mu zachce, že jo?

M. Šejna 6.4.2017 7:41

tohle je opravdu pitomý článek

autorovi je líto kuřáků, že musí živit pomocí spotřební daně darmošlapy ve sněmovně. Uf, to je tedy nářez. Chudáci kuřáci. Voni musej hulit proto, aby živili poslance ve sněmovně. Voni maj snad to kouření nařízeno, chudáci.

O. Uživatel 6.4.2017 7:18

Uživatel požádal o vymazání
P. Dvořák 6.4.2017 2:37

Re: Souhlasím. Tak nějak všeobecně nevíte, co si myslet.

Kuřákům opravdu nikdo nezakazuje kouřit, ale pouze kde se smí a nesmí kouřit. Nevšiml jsem si, že by v článku byla "stížnost" na nefunkční regulaci cestovek, ale je zde psáno o bezzubosti postihu podvodníků v tomto oboru.

P.S.: I já jsem v 1. třídě ZDŠ v r. 1961/62 chodil v létě v zimě ráno tři kilometry do školy a tři zpět. A to jsme nebydleli na samotě, ale v hustě obydlené okrajové čtvrti Brna. Dnes něco absolutně nepředstavitelného.

ppd

V. Braun 6.4.2017 1:32

Tak vadí všechna regulace nebo "jen ta špatná"?

Tak nějak nevím co si o článku myslet. S částí souhlasím, třeba regulaci otvírací doby obchodů považuji za blbost. S částí nesouhlasím, kuřákům nikdo nezakazuje kouřit, ale je zakázáno kouřit tam, kde obtěžují a ohrožují ostatní, třeba na těch zastávkách. A jinde je autor podivuhodně nedůsledný když si stěžuje, že regulace cestovek nefunguje.

Jinak k těm školním dětem ze samot. Je pravda, že řada malých škol na malých obcích je dnes zavřená, ovšem děti ze samot si většinou poradí, osobně jsem chodil v létě v zimě ráno tři kilometry do školy a tři zpět.