28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Blažek 10.4.2011 8:01

Doporučuji ...

... přečíst si: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jiri-svoboda.php?itemid=12784, tam se dozvíme, kdo by na odrovnání Bárty mohl mít zájem.

Z. Jaromír 10.4.2011 3:03

...

Na otázku z titulku zatím nejkvalifikovaněji odpověděl ve svém blogu na aktuálně.cz  režisér Jiří Svoboda. Doporučuji velice velmi. Za sebe jen řeknu, že Škárka a Kočí se pro mne (voliče lidovců) stali nejtrapnějšími postavami české politiky od vzniku státu.

M. Kopřiva 10.4.2011 1:42

Pan Bárta má jistě dost prostředků, aby

mohl darovat jakoukoliv částku někomu jinému. Jsou to JEHO VLASTNÍ PENÍZE !! Horší bude najít, odkud půjdou peníze, které K. Kočí bude brát po jejím útěku k ODS.

K. Pořická 10.4.2011 0:03

PT ministr mi připomínal naivní, nevycválané hříbě.

Měl tu drzost veřejně pojmenovat a popsat tunely a ještě i jmenovat konkrétní viníky.Jedinou správnou otázkou bylo,jak rychle dokáží konkurenční detektivní kanceláře dodat ty správné podpásové informace a pak už jen čím  a jak rychle mu nadnárodní firmy namydlí schody. Kde jde o miliardové zisky, tam nepřipustí , aby jim  nějaké novopečené hříbě kalilo vodu.

Spíše pochybuji o zdravém rozumu p.premiéra,protože opřít vládu o podporu těchto odpadlíků, to  může rovnou zabalit zabalit svá fidlátka a z politiky odejít. Odejde alespoň bez ostudy a s relativně čistým štítem.Jinak, buď totiž bude tančit  jak oni budou pískat, nebo jej spláchnou s odobnou ostudou  tak, jak již  mnoho jiných .A když mu k této strategii ještě gremium ODS nepochopitelně tleská, zdá se, že je tam těch komplotů připraveno mnohem víc.

F. Eliáš 9.4.2011 13:30

Nov ináři prahnou po kauzách

Často někomu naletí, někdy to dělají z hloupost a v touze se zviditelnit. Pevně věřím, že žurnalistův hlavní popud není, že je podplacený. Leckdo z VV může být vlivným firmám a politikům nebezpečný. Novináři ochotně poslouží jako tupí slouhové.

K. Podhajský 9.4.2011 12:44

Kdo nebo Co stojí za kauzou...?

Daleko zajímavější a potřebnější by bylo vědět, Kdo/Co stojí za kauzou "KaJan". Ví to někdo? Když Ano, prosím ozvěte se, děkuji.

K. Janyška 9.4.2011 9:59

Za Bártovou kauzou je Bárta ! Dzp.