28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Vízek 2.5.2006 22:20

Jenom pokrytectví?

             O podporu komunistů se při prezidentské volbě ucházel Václav Klaus, aby dosáhl svého. Vědí to všichni a ví to i on sám, protože na klub KSČM tehdy neposlal svého dvojníka. Tentýž postup předem odmítá Jiřímu Paroubkovi, který k dosažení svého také může potřebovat podporu poslanců KSČM. Otázky se nabízejí: Může se ze svobodných voleb v demokracii „vyloupnout“ dvojí poslanecký mandát? Jeden úplný a důvěryhodný a druhý neúplný a nedůvěryhodný?  Může „prezident všech občanů“ vést mezi našimi lidmi takovou dělící čáru? Jde jenom o pokrytectví?  

Joska 2.5.2006 23:09

Re: Jenom pokrytectví?

Ti dva ze stejného "těsta" jsou a tudíž nic dobrého nám nepřinesou...

Esna 2.5.2006 8:59

Ať mlčí a nedělá ostudu po světě

Ach jo, zase měl ten narcisista smůlu. Nezištně mu poradím ... když nebude nic říkat, nikdo to nemůže překroutit;-)

Obávám se,že 2.5.2006 8:27

Stejně to někdo překroutí a bude zveřejněn "plán sjednocení"...

Někam se něco podobného musí napsat, aby byl odbyt novin a naštvaní voliči se probudili...

Joska 1.5.2006 23:40

stále stejný

článek (jeho myšlení) je pro Klause typické. Zase nejde o ideje, zase jde jen o moc. Proč ti vůdci stran volí tak silná slova, že? Vždyť se jde přece dohodnout, a o všem... Vy dostanete tamhleto, my tamto,  my (politici) budeme spokojení a Vy občané běžte do p.....e a čumte jak jste blbí! Proboha, kde se bere těch 60% příznivců prezidenta?

Sch.glosátor 1.5.2006 21:01

Přáním Václava Klause je většinový volební systém.

S tím stávajícím se nedá efektivně vládnout.  I když... Co zmůže vláda desetimilionového státečku s tímhle obyvatelstvem....

šakal 1.5.2006 21:55

...(7;- ))...

....bať!

Haf 2.5.2006 0:02

Re: ...(7;- ))...

Jo socialistická vláda si s ním poradí, alespoň ho pěkně vyždímá. Haf

cca1 1.5.2006 20:12

věčná škoda

že si p. president nevyšetřil chviličku a nenavštívil americký protějšek, tak zas někdy příště... ale zas p. Bém dostane od Arnieho novou bundičku

Cesilko 1.5.2006 18:51

A nakoCest praci kazde,kteraDOBROplodi.At macha kladivem,ci at ji kona pluh. At prachem,blatem klopotne se brodi, ci prerem vzletnym at ji kona duch,kdyz voditkem ji nejsou sobcu chtice,nizistna lest!te praci pera,kladivai ryce..BUD STEJNA CEST!!!

VV>-VVCest praci kazde, KTERA  DOBRO PLODI!At mava kladivem, ci at ji kona Duch!At prache

Cesilko 1.5.2006 18:46

No vidite, a dneska

:-) zase v luxusni pracovne prijima Klause Schwarzenegger.....Jo, casy se meni, a lide s nimi...To uz je sveta bezh... ;-D>-;-D

Cesilko 1.5.2006 18:43

Za moji historiografickou praci

by mi mohla vlada poslat aspon nakej sestak!:-D a kdyz by nechteli posilat hotovy,

(kdyz Cyrilk musi vozit ted miliojon dolaru do Jemenu na cisteni vody...)tak bych rad vzal i treba par akcii toho Putin-Schroder ropovodu

treba,..jsem totiz taky ,..EVROPAN!:-D:-D

Cesilko 1.5.2006 18:37

Kdo tedhy masiroval s KDU-CSL? Inu:

JUDr. Ivana Janu,Ing. Jan Kasal, JUDr. Miloslav Vyborny,Ing.Jroslav Cuhra,Ing. Stanislav Belehradek, Doc.Ing.Antonin Baudys, CSc, (dnes astrolog...)..Jo, byly to krsni dnove, 1992, plni nadeji a viry v lespi budoucnost Cechu fsech...:-DV>-

Cesilko 1.5.2006 18:32

Na Luxe mi doma zustaly mile pamatky:

Mam letak,kde se pise: "MISTO CHAOSU RAD,MISTO RECI SKUTKY!", mamstejnej knoflik, mam i caje KLIDNA SILA! (ty mi privezl az do Elej) adodnes, neverili byste, jsou dobry!:-D:-D:-D>->->-

Cesilko 1.5.2006 18:29

Chudak Lux asi nevedel, ze

dkyby byl slapnul do toho myho sporu s jezedaky, byl by byl slapnul do "UKRADENO-OBCANSKY-PROTI-PRAVNICH VZTAHU.." a ne do

"OBCANSKO-PRAVNICH VZTAHU.." :-D

Cesilko 1.5.2006 18:25

Par slov k Luxovi....:-)

Znal jsem ho celekm dobre,

fandil mu...V Prze mne kdysi prijal ve svy pracovne, v luxusu:-) ja zase jeho v Elej, ta,y v luxusu..celkem..Potom mi jezedaci vodmitli vratit louku u lesa, tak jsem napsal kamovi-ministrovi:

jeho mila odpoved, pln pozdravu a prani "uspechu profesnich i osobnich...":-)znela:

"bohuzel, ani MINISTR nemuze VSTUPOVAT do OBCANSKO-PRAVNICH VZTAHU..":-) A bylo to..Jo, Lux.. ...Ale fse nej, dnes je svatek svateho Josefa-delnika!V>-V

Haf 1.5.2006 22:39

Re: Par slov k Luxovi....:-)

Vo mrtvých jen dobře - takže - podporoval sedláky, nebo ty, co jim pole ukradli, soudruhy předsedy JZD ?!! On byl jako Kalousek - lidovec. Tomu taky prachy nesmrděj. Hlavně bolševický (kdepak ty ptáčku hnízdo máš ?).

m 1.5.2006 17:22

Davno right?

Klaus, ktery odstoupil minulou sobotu tvari v tvar skandalu a  pokulhavajici ekonomice, byl ministerskym predsedou s nejvyssi mirou sebeduvery. Jeho demise rozbila mytus jeho politickeho genia, spolu s prezivajici virou v cesky hospodarsky zazrak. Misto tohoto nastoupilo pochmurne uvedomeni si toho, ze jeste dlouho bude treba usilovne refomni prace. Atd.

Milan 1.5.2006 17:03

Klaus, ekonom , "genius".

(Lee Hockstader, Washington Post Foreign Service) - PRAHA, 6.prosince - Mark Sanders je manazerem americkeho investicniho fondu. Zije v  Ceske republice, jeho manzelka je Ceska, a krome prestavky venovane studiim na ekonomicke fakulte Standfordske univerzity stravil od padu komunismu v roce 1989 vetsinu sveho casu v Praze.

Kdyz ale ve vychodni Evrope hleda mista k investovani penez, ktere spravuje, je jedna zeme, ktere se obecne snazi vyhnout: totiz Ceska republika. Ze 32 milionu US$ v jeho portfoliu neni ani cely jeden milion dolaru investovan zde.

"Cesky zazrak nizke inflace, nizke miry nezamestnanosti a  rostouci ekonomiky byl iluzorni," rika Sanders, reditel v Praze sidlici firmy Woods & Co Funds. "Je to tak, ze v mnoha smerech Ceska republika skutecne reformy ani nezahajila"

 Jo pro nektery je to uz davno right?;-D

Mimozemstan 1.5.2006 16:45

Co kurs pro zlepseni komunikace

Casto mi pripada, lepe receno kazdy oficialni projev prezidenta, je doprovazen dementi. Mozna by bylo na case se zacit vyjadrovat takovym zpusobem aby lidem bylo jasno, co vlastne prezident mini.

Chapu soucasne dementi je cilene. Neoficialne pro, oficialne proti. Ovsem nechapu, proc zrovna v tomto pripade se prezident tolik boji vyjadrit nazor. Naopak, mozna by duraznejsi podpora jineho predsedy strany, nez toho co delnicky v Praze vysazuje propagacne stromy, naopak by pomohla strane samotne ohledne volicske zakladny. Naoko nestranicky pro blaho naroda a velke koalice.

Enik 1.5.2006 15:29

Nikdy jsem nepochopil smysl "Opoziční smlouvy" Klaus - Zeman

Proto jsem rád že ji dnešní politici odmítají. Pokud by se ODS rozhodla podílet se na socialistické přestavbě tohoto státu, pokud by ODS kupčila s hlasy těch, kteří jí věří a kteří doufají v pravicovou cestu této země, pak by to bylo jistě naposledy, kdy jsem šel k volbám! Socialismu a rovnostářství sme tu měli již dost. ČSSD systematicky ničí živnostníky a podnikatele. Pokud tento národ chce socialismus, pak nechť nesou zoodpovědnost ČSSD a komouši. Nechť přivedou tuto zemi do bídy a úpadku právě oni. Nechť celý svět vidí kam vede socialismus. 16 roků po revoluci už lidé zapoměli na fronty na maso, banány, mandarinky i kakao.

 Když jsem viděl v televizi obličej "soudruha" Dolejše po zákroku "vizážistů" vzpoměl jsem si na to, jak "soudruzi" převychovávali třídní nepřátele v pracovních lágrech v padesátých letech minulého století. Rozhodně nejsem zastáncem násilí a nemyslím si že pan Dolejš někomu zkřivil vlas na hlavě, jen mi přijde na místě že měl příležitost seznámit se s praktikami svých spolusoudruhů na vlastní kůži! Všichni, kteří zvedají ruku pro socialismus a diktátorství, by měli alespoň jednou za život dostat takovouto lekci! "Soudruh" Jandák už s výhružkami o dávání přes držku třídním nepřátelům začal! Přál bych si aby tohle byla poslední facka která v naší politice padla!

spaldings 1.5.2006 15:57

Re: Nikdy jsem nepochopil smysl "Opoziční smlouvy" Klaus - Zeman

Možná jste nečetl, co o Opoziční smlouvě řekl Zeman, ale to nevadí, výsledek byl nabíledni - pravými kontruktéry opoziční smlouvy byli : Havel, Lux, Ruml  jeho spoludarebáci. Tito lidé stavěli neřešitelné podmínky svého vstupu do pravicové vlády. Přitom volby dopadly - stručně řečeno - Klaus pár facek ale celkově lehké vítězství "pravice". Bez křiváctví zmíněných (nebyl to Lux poprvé, rozbil vládu 1997) by zde byla normální vláda pravicová.

arbitr 1.5.2006 16:20

Re: Re: Nikdy jsem nepochopil smysl "Opoziční smlouvy" Klaus - Zeman

Hochu asi jsi spad z višně! Pana Luxe nech na pokoji, nemůže se bránit. Pro mne to byl jeden z mála slušných lidí ve vrcholné politice.Především jeho slušnost, snaha o klidné řešení problémů ve prospěch lidí,hluboká úcta k člověku jako takovému, se výrazně podepsali na jeho zdraví a předčasném skonu. Proč musela p.Benešová a někteří další slušní a vzdělaní lidé, neženoucí se po korytu "přes mrtvoly" jako Langr,Tlustý,Nečas (bojící se skutečné odpovědnosti),který dokáže jen demagogicky žvanit, z politiky odejít? Prostě slušný člověk nemá žaludek na to, aby s tou pakáží dokázal spolupracovat. Co je platný program, když ho mají realizovat lidé, kterým nevěřím a kteří jsou kmi odporní?

Mysch 2.5.2006 23:16

to nic,

byvaly soudruh nadporucik od pohranicni straze me jen trochu jiny nahled.

pařez 1.5.2006 15:18

Klaus má čtenáře svých článků za blbce

kteří nedovedou číst mezi řádky? Každému z těchto jeho výroků přece musí být jasné, že velká koalice je jeho přáním. Klaus by samozřejmě musel být úplný blb, kdyby to řekl nahlas.

spaldings 1.5.2006 15:59

Re: Klaus má čtenáře svých článků za blbce

Nikoliv, jeho přáním je většinový volební systém. Tohle je přání Vaše, aby si to přál Klaus. Je s podivem, kolik lidí ví, co si myslí ten druhý, i když říká něco zcela jiného.

Mirek 1.5.2006 14:06

Koalici se šibaly? Nikdy!!!!

Socani předčili o celou délku kohokoliv ve zlodějinách. Pakliže by se ODS snížila k velké koalici s pablbkovými šibaly, ztratila by polovinu voličů.

Starý J. 1.5.2006 13:30

Challenger

….(ODS)… že by přijala spoluodpovědnost na vytváření státního dluhu ve výši státem sanovaných ztrát v polostátních bankách, svoji spoluzodpovědnost za katastrofální stav veřejných služeb a justice (ČSSD má pouze tu vinu, že se stavem navozeným ODS nic neudělala)….

Zjistěte si prosím, s jakým státním dluhem předával vládu Zeman (který některé banky oddlužoval) a o kolik stoupl státní dluh za poslední 4 roky, aniž by vláda sanovala jakékoli ztráty v polostátních bankách. A vyhledejte si prohlášení ministra Sobotky, že stát neplatí z rozpočtu stát ŽÁDNÉ TRANSFORMAČNÍ NÁKLADY. Pak mluvte o tom, kdo je za státní dluh zodpovědný a poučujte nás!

Nejlegračnější je, že „ČSSD má pouze tu vinu, že se stavem navozeným ODS nic neudělala“ . Zvláště podtrhuji „pouze tu vinu“. Co dělala tedy ČSSD těch 8 let? To že s tím 8 let nic nedělala (když to bylo tak tragické), nelze přece hodnotit jako „pouze tu vinu“! Už jste s tím svalováním viny za 8 let socanského vládnutí směšní, neuvěřitelně trapní.

odborar 1.5.2006 13:15

V případě, že by ČSSD s komunisty uzavřela po volbách koalici by jste měl, pane prezidente, pověřit sestavením vlády někoho úplně jiného...

jen to Vaše ústavní právo!. Pamatujte na to a bez ohledu na další mandát tak postupujte! R^http://odborar.webzdarma.cz>- Dofejme, že lidé půjdou k volbám a kritického scénáře nebude potřeba.Nicméně čert nikdy nespí....

www.andele-svetla.cz 1.5.2006 12:12

VOLÍME JEN JEDNOHO KANDIDÁTA

Co kdo chce a co volí tak je za to zodpovědný.Naši vládníci schválili zákon o nemocenském pojištění.První dva týdny nemoci bude člověk firmy(bude za pojišťovnu platit firma).Jestli budeš hodně marodit tak tě začnou šikanovat potom ti vezmou peníze a nakonec tě vyhodí.Dle projevu Václava Klause v novoročním projevu jsme každý zodpovědný sám za sebe.Také to tak cítím a proto volím jen jednoho kandidáta a to STVOŘITELE PRVOTNÍHO VŠEHO A VŠECH. Více na našem webu(místo jména) –sdělení 1890.Pozemské zákony už měly dost prostoru na to, aby dokázaly zkvalitnit lidský život. Vytvořme společnost, kde platí jen ZÁKONY LÁSKY. Svoji budoucnost máme ve svých rukou.