18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kajan 17.6.2009 21:06

... a také novinářskou pakáž, autore ! Dzp.

huhu 17.6.2009 22:27

Re: ... a také novinářskou pakáž, autore ! Dzp.

dobrá poznámka. Novinářská pakáž skáče, jak knížepán píská (a asi i platí)

Karlovo Sako 17.6.2009 21:03

Karel nenese čaj.

Karel nese jistotu desetinásobku. Používám úmyslně jen křestní jméno, aby bylo patrné ,že je to jediný člověk u nás, pro jehož identifikaci stačí jedno jméno ( ten druhý Karel není Karel ale Kája a Václavové jsou dva). Takovéto logo strany je k nezaplacení. Proč tedy Karel nepřinesl žádná procenta straně, kterou podporoval ve volbách ? Vina podle mne není u Karla, ale v adrese strany v níž se angažoval a jejíž čistou inverzi představoval. Zjednodušeně řečeno v barvě saka. Nebylo reálné očekávat, že jediné straně u nás, jejíž zástupce poznáte na dálku podle veverkoidního míhání po sněmovně, plotech a komínech, straně která jako jediná používá svůj vlastní stejnokroj – k saku baťůžek místo kravaty, Karel se svou garderobou a mechanikou  usedlého nepohybu přinese nějaké hlasy. Pokud jeho nová strana nemá bez něj úplně nulový potenciál, je vstup této strany do sněmovny jistý. Karlova síla je u jiných skupin voličů. Kupodivu asi mladších - je v jejich snech živým zosobněním toho, čeho chtějí v konzumním globálním světě dosáhnout – být v pořádném balíku a za vodou ( ale bezpečně, zaslouženě a s respektem), patřit k mezinárodní společnosti celebrit, která je všude na světě doma ( jejich představy) . U zbytku populace, napříč všemi věkovými skupinami, spolehlivě funguje podprahová indoktrinace  pohádkového dětství – obraz dobrého krále Miroslava, princem odměněných Popelek a podobně. K mediální pozici Karla jen jedna malá ironie – to, co by u jiného působilo komicky, něco jako Jeho Lordstvo s kanárkem místo citrónu, či  knížepán vaří polévku, u bohorovné, či dnes moderně – pohodářské osobnosti, která se narodila se zlatou lžičkou v puse a pak s ní srostla, působí na značnou část veřejnosti naopak neobyčejně přirozeně, zažitě a normotvorně – Karel je skutečně oblíbený. Sněmovna je asi jistá. Kolik procent nad pět či deset strana získá to už nezávisí na Karlovi, ale na základu strany, který bude násobit.

 TOTO NEBYLA REKLAMA - KARLE, TO SAKO BY SE MI FAKT HODILO.

 

teplakyvytahane 17.6.2009 22:48

Re: Karel nenese čaj.

..no koukám, ty jsi taky takové degenerované ..co dokáže o ničem napsat a poehmm..tisíce stran..rektální alpinista..nebo sis to napsal sám, dementní šíbře??;-D;-D;-D;-D;-D

Karlovo Sako 18.6.2009 5:50

Re: Karel nenese čaj.

Jsem s prominutím samozřejmě speleolog, ve Vámi uváděném prostředí vždy  speleolog s čelovkou. Na shledanou.

kiwi 18.6.2009 6:51

Re: Karel nenese čaj.

Asi jsem ještě dítě, ale zůstanu raději v Anglii s prohlášením Bůh ochraňuj Královnu, a Zemi s úplně jiným morálním kreditem, než se vrátit do té naší Země - socialistické.

Karlovo Sako 18.6.2009 15:20

Re: Karel nenese čaj.

Přijeďte, tady je zase pořád sranda. Její Veličenstvo pozvěte také, hlavně ale, ať si nezapomene vzít ty své roztomilé psí mrňousky s sebou. U nás malé pejsky obložené vekou nejíme ani doma, ani před kamerou,  jako je londýnským zvykem a budou zde tedy alespoň chvíli i se svým morálním kreditem v naprostém bezpečí.

Lotras 17.6.2009 17:20

Omlouvám se , ale když z okna vystrčím perdel vypadám jak Kalúsek.

...ale ten zadek za to nemúže, fakt ho peclivě utírám toaletním papírem

watabi 17.6.2009 17:43

Re: Omlouvám se , ale když z okna vystrčím perdel vypadám jak Kalúsek.

Gratuluji k brilantní analýze nabité argumenty..............

PetrH 17.6.2009 18:09

Re: Omlouvám se , ale když z okna vystrčím perdel vypadám jak Kalúsek.

Pokud chcete, aby to ve vašem okně vypadalo jako perdel, zkuste vystrčit hlavu.;-P

Kiwi 17.6.2009 18:25

Re: Omlouvám se , ale když z okna vystrčím perdel vypadám jak Kalúsek.

To musíte poradit Sobotkovi z ČSSD. Už chce zase zavádět ještě progresivnější daně. Jen nechápu ten posun v názorech ČSSD pro zavedení poplatků po spojení s KDU ČSL. Teď už zase poplatky Jo? Ten Paroubegg to musel těma vajíčkama teda pěkně schytat. Pořád mi to ale nedává na 13 důchody. A co se týká progresivní daně? Mám pocit, že těch kdo vydělává nad 100,000,- měsíčně rychle ubude. Daňové ráje, krize...... Dobré snahy. Vím kam se rozhodně nevrátit, když to vyhrají Soc. Dem s Lidovci a komoušema. Dobře si tam s těma sockama, které je volí dělají co chtějí a vodí je za nos.

jirka.s. 17.6.2009 21:53

Re: Omlouvám se , ale když z okna vystrčím perdel vypadám jak Kalúsek.

Lotras v přírodě: http://www.svazmotokrosu.cz/03brezen/italyass.jpg 

17.6.2009 15:16

Knížcí titul.

Protože je u nás zakázáno používat šlechtické tituly (a dlouho to bylo dokonce trestné), má knížecí titul na většinu zamindrákovaných lidí přímo uhrančivý účinek. A tak dostávají potomci knížecích rodů spousty preferenčních hlasů a většina politiků se k nim chová pomalu jako k budoucímu panovníkovi. Ať už jde o Lobkowitze nebo Schwarzenberga, je to stejné.

Prakticky téměř nikdo se k těmto lidem nedokáže chovat s normální slušností jako k sobě rovným. A z toho také pramení to přesvědčení, že jsou v něčem šikovnější, vyškolenější, že jsou schopnější... a přitom jsou to skutečně obyčejní lidé jako ostatní. Nebo obráceně - každý je stejně skvělý, jako oni, a mnozí z nás jsou i skvělejší, neb jsou intelentnější a vzdělanější.

kiwi 17.6.2009 15:42

Re: Knížcí titul.

ad1) knížecí titul nepoužívá, ad2) nestará se, kde by co urval, když mu to (jeho rodu) nenáleží, ad3) nikdo mu nepřisluhuje, právě on se pod hodně věcí může z titulu svého jména podepsat., ad3) závidět můžete, ale to je asi tak vše., ad4) nevyslovený, ale vyplývá mi z Vašeho příspěvku, že jste zamindrákovaný, závistivý blb. Nebo zhrzený šlechtic?

lucinapes 17.6.2009 21:01

Re: Knížcí titul.

:-D:-D:-DR^

teplakyvytahane 17.6.2009 22:40

Re: Knížcí titul.

bože, ty jsi ale blbej..:-/:-/:-/:-/:-/:-/

kiwi 18.6.2009 6:16

Re: Knížcí titul.

Naštěstí nejsem "intelentnější" než Vy. Ale nezávidím.

bohouš 17.6.2009 14:23

Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

názor Vladimíra Hučína - velmi zajímavé

http://www.prerovskenoviny.eu/prerov/nazory.php?id=3223

kiwi 17.6.2009 14:54

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Já nevěřím Hučínovi. Co dokázal on? To si teď bude hojit svoje bolístka. Ať založí stranu sám a ukáže co vlastně zamýšlí. Jak mohu věřit bývalému BISákovi, který jen umí hledat a kydat špínu na druhé? Copak je on sám čistý jak lilium, když byl v tak vysoké funkci? To je jako bych mu kladl dnes za vinu existenci mladých komsomolců. Tedy ultralevice? Kde byl? Aby tomu zabránil?

Ti 17.6.2009 23:37

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Prostě každý nemůže držet hubu a krok. O Hučínovi vyšlo několik knih a některé vydala i Akademie věd (Vítězové - poražení) Hučín se mohl mít jako prase v žitě, ale to by musel vše za co bojoval zahodit. Pro pochopení doporučuji knihu "Není to o mně, ale o nás".

Alsasko 17.6.2009 15:40

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Uz jsem nekde cetl zduvodneni pana Hucine, proc TOP09 neveri. Spocivalo to v tom, ze se pan Kalousek zna s nekym, kdo stal proti panu Hucinovi. Dost chaby argument.

kiwi 17.6.2009 15:49

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Já znám jednoho, ten zná někoho a ten je příbuzným tamtoho, který zná onoho. Fakt super. Nedávno jsem četl od pana Hučína, že za jeho zatčení může Cyril Svoboda a vláda ČSSD? Teď Kalousek. Tak kdo tedy? Ha spiknutí proti Hučínovi. Asi mu hučí. A to byl v BIS. Asi nemoc z povolání, podezírat každého, kdo se na něj křivě podívá.

Ti 17.6.2009 23:39

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Kiwi ty jsi buď těžce natvrdlý a nebo neumíš číst. No nechtěl bych být tebou, ale snad se to dá lečit.

kiwi 18.6.2009 6:26

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Od pana Hučína jsem toho četl více. Nemohu za to, že jsem nabyl dojmu, že nevěří nikomu a ničemu. Tak já nevěřím zase jemu, ale o tom to je. Nechť dodá důkazy o spiknutí a jde k soudu. Bez nich je akorát zralý na žalobu pro pomluvu. Viz. tvrzení že někdo má s někým nadstandartní styky. Co je to? Důkazy.

kiwi 17.6.2009 16:09

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Myslím si, že pan Hučín je zralý buď pro Dr. Chocholouška, nebo pro podání žaloby k soudu pro lidská práva jako první a jediný polistopadový politický vězeň. Rarita. To musel být ale dobrý jouda, když ho chtěli zavřít všichni z celého politického spektra. Až si kladu otázku, jak se ten schopný muž dostal na tuto zcela bezvýznamnou pozici. Asi špatný zpravodajec, když neumí odhadnout, kdy je lepší odejít s veškerými poctami a nechá vše dojít až tak daleko. .

Ti 17.6.2009 23:41

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Hučín tady jasně prokazuje, proč Kalouskovi všechno prochází. Jeho styky s vedením tajných služeb jsou skutečně nestandartní.

kiwi 18.6.2009 6:35

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Potom bych hledal chybu v BIS a jejím vedení, když se podle Vás nechá ovlivňovat panem Kalouskem. Nebo nechápu stále pojem nestandartní. sorry. Asi jsem natvrdlý. Zkuste mi to vysvětlit. Nebudu nic namítat.

Gaston 18.6.2009 9:58

Re: Hučín: Kalouskovi a TOP 09 nevěřím

Díky za poskytnutí informací. Panu Hučínovi věřím. Věřím tomu, že K. Schwarzenberg si tyhle záležitosti s Kalouskem vyjasní. Tedy doufám.

Lípa 17.6.2009 14:09

Další P.R. straně prázdných ideí a nenažraných politických vysloužilců

Jak si asi ochočili pana Čermáka a Českou televizi, která honí výzkumy veřejného mínění k ještě ani neregistrované straničce.  Kde zůstala soudnost a veřejná služba?

vladimír ondys 17.6.2009 13:45

Čermáku, brilantní, ale nic dobrýho z toho nevzejde

a velmi nerad to píšu ve Vašem případě! R^