23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hnusník 15.9.2009 22:46

Ty vagíno

sprostá,kandidátko komunistů drž hubu a jdi si nafackovat. Čuně.

Rada 15.9.2009 17:35

Ale stejně..

Ale stejně, vydržet všechny ty útoky od pravdolásky při televizní krizi a nezhroutit se... Ten vzteklý, agresivní dav před ČT, hnaný médii... a překonat to. Takhle silných lidí moc po světě nechodí.

Děda 15.9.2009 18:36

Re: Ale stejně..

R^R^R^ Také jsem paní Bobošikovou tenkrát obdivoval.

Schumacher 15.9.2009 17:17

Ale chápou. Moc dobře to chápou.

Na rozdíl od jejich natřesených hostů nassávajících vůni blahobytu.

Ludva 15.9.2009 16:48

Zelenou úřednické vládě

a nechat ji vládnout do řádných voleb. Už se stalo, paní Bobošíková, proč potom ty stížnosti na promarněné peníze za volební kampaň ?

Michal 15.9.2009 16:27

Bobo

nekolik frazi z vetsiny Bobo textu

"napadne pripomina", "mocenske centrum", "alarmujici fakt", "na ukor obcana" - to se da zamichat vsude.

Jinak asi idealnim prunikem sexy mozku a chlapa s koulema by byla "sexy koule"  

idol 15.9.2009 17:10

Re: Bobo

........ nesouhlas! Už jenom proto, že koule jsou 2! Tebou řešený průnik spíš vidím jako perzonifikovaný pyj - vizuálně, něco jako známý TV "Pan Vajíčko", tedy místo vajíčka vztyčený pyj a na něm dole dvě koule jako nožičky!

PS .....  klobouček na hlavě HLAVĚ, by nevadil!

Rada 15.9.2009 16:16

Paní Bobošíková,

nechte si udělat nějakou inteligentnější, civilnější fotku pro použití v médiích. Tahle rozevlátá afektovaná dáma přímo vybízí k nějakým posměšným komentářům. V mnoha věcech máte pravdu, boj s pravdoláskaři je sice donkichotovština, ale alespoň se někdo ozývá.

Zlomyslník 15.9.2009 16:29

Re: Paní Bobošíková,

Pane Rado (16:16)! Fotografie vybízí k posměšnym komentářům? Jak koho. Mě ne! Nevím ani, jak se afektovanost na fotce pozná. Pochopitelně nemůže paní Ing. Bobošiková vypadat dnes tak jako před dvaceti roky na Nově. Ale to je život. Proto hodnotím, že tam dává fotku současnou a ne když jí bylo pětadvacet.

Rada 15.9.2009 16:45

Re: Paní Bobošíková,

Možná jsem to nepojmenoval dobře, ale ta fotka na mě působí strašně vyumělkovaně, nepříjemně. Právě proto, že paní již není pětadvacet (jak sám píšete), měla by fotografie zobrazovat reálnou, pětačtyřicetiletou (?) ženu, která si už nehraje na modelku ale nabízí nějaká řešení pro své voliče. Poznámka byla míněna skutečně jen jako rada, nikoli jako invektiva - některé postoje této paní jsou zajímavé.  (Nejste náhodou její imagemaker?)

Zlomyslník 15.9.2009 14:40

Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

... si zřejmě neuvědomujete co o sobě (kromě špatného vychování) prozrazujete. Zcela určitě jste se nikdy ve svém životě nezmohli na krásnou a chytrou ženskou. Vaše sexuální nedostatečnost a osobní nepřitažlivost (sejrovaté nebo neupravené typy jsou tou krajní možností) vás nutí kompenzovat si svůj mindrák na stále docela pěkné, chytré  a známé političce. Bůh vám žehnej.

Pamětník 2 15.9.2009 14:57

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Zlomyslníku s vulgárními texty také nesouhlasím,to ostatní je věcí vkusu.Někdy mám dojem,že paní Bobošíková pod heslem:"Padni komu padni,hlavně,že z toho mám užitek,"se ráda zviditelňuje.

Zlomyslník 15.9.2009 15:52

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Pane Pamětníku 2 (14:57), paní Ing. Bobošíková, ohledně toho užitku, nijak nevybočuje z řady, ale přesto si myslím, že stojí o nějaký ten milimetr výš třeba nad takovým panem Dráthem. PS já ji nevolím, ale domnívám se, že dovedu (pochopitelně že subjektivně) posoudit v čem má pravdu a kde ne.

PROKOP BUBEN 15.9.2009 15:01

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Nikdo vám snad nezávidí váš obdiv, ovšem Bobolína je nejen vylepšená vizážisty, jako dnes již mnohé, ale páchne populismem na sto honů o čemž snad už přesvědčila každého soudného..........

Zlomyslník 15.9.2009 16:10

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

 Ty vizážisty si, pane Prokope Bubne(15:01), platí za svého a populismus je vlastní u nás všem, bez rozdílu všem, politikům. Pokud jste ovšem toho nároru, že soudnost záleží v totálním odsouzení toho, koho Vy určíte, pak si nemůžeme rozumět. PS dovolte zlomyslný dotaz: měl jste někdy krásnou, štíhlou, vysokou a chytrou milenku (navíc třeba s trojkama a s titulem), kterou Vám všichni záviděli? ...

idol 15.9.2009 16:27

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Zlomyslníku, definice tvé ženy snů velmi evokuje VIZE ONANISTOVY!

PS ..... měl jsem několik docela atraktivních žen, mezi nimi též svou manželku č. 1, avšak žádná nesplňovala všechna tvá onanistická kritéria /když měla VŠ, nebyla vysoká a měla dvojky, naopak ta vyšší s trojkama, neměla zase VŠ ..... ono totiž, pro normálního chlapa a praktický partnerský a sexuální vztah u partnerky snů, např. o výšku, natož o VŠ, naprosto nejde!

Zlomyslník 15.9.2009 16:48

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Pane idole (16:27). V  tom co píšete VELKÝMI PÍSMENY Vás odkazuji na dílo Sigmunda Freuda. A poznámka: tykám si s příslušníky rodiny, kamarády a některými známými. Tykání bez omezení považuji za zvyk ze spodních pater společnosti.

idol 15.9.2009 16:55

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

........... to je ovšem tvůj problém a zjevná hloupost /o tykání - natož na netu!/! K Freudovi - diletantské výklady Freuda, navíc odborně již cca 1/2 století překonaného, mohou uspokojovat patrně právě HLOUPÉHO ONANISTU, tj. tebe, avšak nikoliv vzdělaného člověka určité společenské úrovně, např. mne, chápeš trochu?

JK 15.9.2009 17:54

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Možná patříte, zlomyslníku, k těm, kdo hledají partnerku proto, aby jim ji ostatní záviděli. Zkuste si rozšířit Váš obzor a pak by jste Vy osobně možná ocenil, že partnerka je dobrá i k sexu nebo umývání nádobí a vytírání podlahy.

jirka.s. 15.9.2009 16:43

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Nu, zlomyslníku ! Ať děláš co děláš, bobo ti stejně nedá! Konec konců, tolik jako kočičák po kapsách  určitě nenosíš! A vsadím se, že bys po tom byl stejně zklamanej! Vono taková rychlovka mezi předvolebníma "mýtyngama", to stojí za prd!!! ;-(

idol 15.9.2009 17:17

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

.......... Co tě nemá! S Freudem důvěrně obeznámený Zlomyslník má svou atraktivní, vysokou, štíhlou, prsatou VŠ, vždy oddanou k láskyplnému použití, na konci své vlastní paže!

JK 15.9.2009 17:42

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Být hezkou ženou není (zejména v některých profesích) nic až tak neobvyklého. Ale dovolil bych si rozlišovat chytrost a vychytralost, podobně jako inteligence není totéž co moudrost či poctivost. Znám tu osobu pouze z jejich mediálních projevů, a z nich usuzuji, že je čistá kariéristka pro mne s určitým morálním deficitem. Ať si ve svém soukromí dělá co chce, ale v okamžiku, kdy chce být, nebo je politickou osobou, tak já patřím k těm, kteří jsou silně proti ní.

idol 15.9.2009 17:48

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

........... vyjádřil jsi to velmi hezky, tj. výstižně a zdvořile! Máš můj plný souhlas!

Veničan 17.9.2009 12:28

Re: Pánové, kteří píšete vulgární a urážející texty ....

Nějak se vám v tom posuzování a odsuzování Bobošíkové vytratila celkem důležitá věc - a sice ten nápad na promyšlenou změnu ústavy. Ale to je asi mimo reálný svět a jen zbožné přání.

Bloud 15.9.2009 14:39

Ale no tak!

Paní Bobošíková, buď máte pravdu v tom, že politici zmatkují a nezodpovědně přijali nekvalitní "ústavní" zákon. V tom případě ústavní soud zasáhl oprávněně a nevím, o jaké soudcokracii mluvíte. A nebo politici přijali kvalitní ústavní zákon a "soudcokracie" rozhodla nekvalitně a nezodpovědně. Buď je pravda jedno nebo druhé, určitě ne obojí. Vy kritizujete obě strany sporu a čekáte, že vám to někdo zbaští. Bohužel se u mnoha spoluobčanů dočkáte. I o tom je naše vyspělá demokracie.Pěkný den.

Walter 15.9.2009 14:26

Konec Bobošíkové

Doufám, že tato dáma po neúspěchu v nadcházejících volbách konečně přestane "oblažovat" český národ svými účelovými články, někam zaleze aby si užila své "legálně" nabyté miliony a dá nám už konečně pokoj. "Politiky" její a Paroubkovy úrovně už snad nemusíme, no ne??!!!!

Walter

MK 15.9.2009 13:37

Co je to diskuze?

Domnívám se, že slovo mezaliance se má psáti messaliance. A to dle jména Messalina, manželky to císaře Claudia. Z tohoto natolik nesourodého spojení manželského  vzniklo pojmenování pro každé nesourodé spojení.  Pokud se mýlím, nechť mne někdo opraví. Jinak s článkem paní Bobošíkové ve své podstatě naprosto souhlasím.  Nehodnotím vlastnosti, ani vzhled paní Bobošíkové, ale pouze obsah a smysl jejího článku.  Ti, co se zde vyjadřují k jejímu vzhledu, údajným  vlastnostem a motivacím,  zde jen zvrací svou ubohost, zlobu a omezenost.  Jsou tímto více odsouzeníhodní, než jimi odsuzovaná J.Bobošíková, ať už je ve skutečnosti jakákoliv.

RomanL 15.9.2009 14:16

Re: Co je to diskuze?

No, když už dnes vymysleli i potencionál - potencionální (i když nikdo neví, co to je), tak nějaká mezailiance není důležitá. Kdo be se staral, co to slovo znamená, a jak vzniklo, že? A ta demogracyje na sebe nenechá ve slovnících dlouho čekat, vše pro lid... ;-P

Pytel 15.9.2009 12:50

demokracie

Volení zástupci lidu jsou v demokratické zemi skutečně pány světa, na které nikdo nemá. To je jaksi základní princip parlamentní demokracie. A princip rozdělení moci toto základní dogma neruší, nýbrž potvrzuje. To si to špatně vykládáte, pokud si myslíte, že v demokracii vládnou hlavy pomazané.

Čtenář 1 15.9.2009 11:47

Jak

se poznají inteligetní a arogatní záda? P. Bobošíková nejen, že není sympatická, ale její demagogie je souměřitelná s komunisty, tam by přesně zapadla. Stačí si přečíst její předvolební inzeráty v tisku a chce se jít zvracet. Stálo by snad i za uvážení , díky těmto inzerátům, ji žalovat za šíření poplašné zprávy, plně by si to zasloužila. Starostové jsou spíše v šoku z demagogických keců této korytářky.