25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milda 2.5.2007 21:47

Modré, rudé nebo oranžové

To je jedno! Především jsou to pražské straky. Nebo spíš pijavice.

Magid 3.5.2007 23:38

Re: Modré, rudé nebo oranžové

R^R^R^!

Jiří K. 2.5.2007 19:24

Nemělo by zapadnout - modré straky odhazují kamufláž

Skutečná podoba myšlení ala ODS - namátkou dvě charakteristické ukázky:

Jura Jurax: … No a co - jsou snad politikové, kteří tohle nedělají?  … Proč by potom do té politiky lezl, když by z ní nic … nic neměl?  ……A nějaké boje o koryta a prebendy o pražské organizaci ODS nám mohou býti šumafuk - dílem není jenom Praha, dílem ono je v podstatě fuk, kdo a kde se to pere - prát se o koryta a prebendy budou vždycky a všude, přece jinak by do politiky nelezli.

Volic odds: ...Kradou vsichni co si budeme namlouvat, ale tahle zeme potrebuje ...

Tak tak, problém není v tom, že by se kradlo - kradou přece všichni. Problém je přece v tom, když se nekrade do těch správných kapes. Krade li se do cizích, spustíme mohutnou a soustavnou kampaň a z boje proti kradení a korupci uděláme jeden z pilířů volebního programu. Povedlo se a jsme zpátky u kormidel? Tož hrr vzhůru ke korytům - nebát se a nakrást! Rychle rozestavit na všechny možné i nemožné posty ty správné kapsy a už se může prohlásit - šeptá se že se krade? No a co, kradou všichni, tím nemá cenu se zabývat, to nikdo nikdy nezmění. Ale pro stát a prosperitu je nezbytné a žádoucí, aby u vesla jsme byli my, modří hoši z ODS.

Spřátelená a mocná média jim to jistě pomůžou zamlžit a stav udržet - to už si hoši umí zařídit. Hnus, velebnosti!

František I. 2.5.2007 20:53

Re: Nemělo by zapadnout - modré straky odhazují kamufláž

Nebohý narudlý Jiříku, zatím tu kradla a to v miliardách hlavně sociální demokracie propojená s komunisty. Dnes už je to snad i tomu největšímu blbovi jasné. No, možná některým z vás ještě ne, ale vy za svůj mozkový materiál bohužel nemůžete. Je přírodou daný. Díky tomu nejenomže naši sockomouši kradou jako straky, viz rodinka otylého Jyrky a jeho tunýlek za více než 100 mil.v Pražské městské, ale dělají navíc až 40 miliardové sekyry viz. IPB. Takže tleskám, když jsou tito socialističtí odporníci od válu a doufám, že jich bude ještě více.

Dag Badman 2.5.2007 21:10

Re: Re: Nemělo by zapadnout - modré straky odhazují kamufláž

Jste si jistý, že jste pochopil smysl příspěvku?

F.VÍZEK 2.5.2007 18:36

Reforma TLUSŤOCH či HUBEŇOUR ?

Předseda vlády Topolánek označil vládní reformu frází: JE TO REFORMA - TLUSŤOCH.   A skutečný pan Tlustý soudí, že to tak není, že je tomu právě naopak.   Možná by pro reformu bral označení  HUBEŇOUR,   potom by se vměšovat a ozývat nemusel, ale takto mu nezbývá než chránit svoji dobrou pověst (tak to nepochybně vnímá a cítí):  On je nositelem jména Tlustý a nechce, aby byl s Kalouskovými výpotky spojován.  Je obtížné to pochopit ?

jirka.s. 2.5.2007 18:51

Re: Reforma TLUSŤOCH či HUBEŇOUR ?

Francku, v kterépak hospodě ti dneska bradavičník naléval? No, ale když je to zadarmo, tak co by ses nenalil, viď?

Ty nám tady chceš blábolit cosi o seriózní a demokratické diskusi? Až se zítra prospíš, tak si celého Psa prohlédni znovu! Až zjistíš, že jsi jedno a to samé emetikum roznášel po celém Psu, tak si budeš muset, v případě, že ti zůstalo alespoň za chlup studu, dát sám sobě pár facek!

Ale abych pravdu řekl, nevěřím tomu ani já a těžko i někdo jiný!

F.VÍZEK 2.5.2007 19:00

TLUSŤOCH či HUBEŇOUR ?

Setrvejte na svém názoru, ale hlavně: neberte ani mně právo mít názor - úplně jiný.  Proto vstupujeme do diskuse, abychom si vyměňovali RŮZNÉ názory.  Jaký smysl by měla výměna názorů stejných ?  Mnozí k pochopení těchto vět ještě nedozráli...  A chovat se dospěle - jak odpovídá věku ?  S tím také máte, jirko.s., problém, že ?  Lidi jsou různé, některé....

Eva D. 2.5.2007 19:46

Re: TLUSŤOCH či HUBEŇOUR ?

Prosím Vás, nešlo by to bez toho tlustého písma a barviček? Tahá to za oči. To jste asi měli na školení z marketingu, jak poslat nepřehlédnutelný příspěvek, ne?8-o

František I. 2.5.2007 20:58

Re: Re: TLUSŤOCH či HUBEŇOUR ?

Kupodivu, pane Vízek, s vámni souhlasím. Navíc jsem se , nejspíše narozdíl od vás, na Tlustého reformu těšil. Zvláště na daňové přiznání v rozsahu A5 a rovné dph, kdy nebudu mít pochybnosti, kam které zboží zařadit.

Vodák 3.5.2007 22:51

Re: TLUSŤOCH či HUBEŇOUR ?

soudruhu senátore, přestaňte otravovat a zamořovat Vašimi žvásty celý internet. Vaše názory jsme poslouchali 40 let.

volic odds 2.5.2007 16:08

ja spis vidim

ze ta "reforma" jakl je predlozena je paskvil, kterej by nemel bejt vubec spustenej. Souhlasim s propocty poslance Tlusteho at za jeho motivy stoji cokoliv. Kradou vsichni co si budeme namlouvat, ale tahle zeme potrebuje reformu podle Tlusteho, ne podle Topolanka.

Ludva 2.5.2007 16:49

Re: ja spis vidim

Ta země reformu potřebuje, hlavně po předvolebním poslaneckém zatmění mozků. Rozdávali jak  splašení a stejně jim to bylo ve volbách houby platné.  A hlavně potřebují voliči ukázat, co je to vyrovnaný rozpočet. Konečně utahování opasků je zdraví prospěšné.

Dag Badman 2.5.2007 16:58

Re: Re: ja spis vidim

Pokud si ho neutahujete kolem krku...

šimon klein 2.5.2007 17:00

Re: Re: Re: ja spis vidim

to je zcela vaše svoboda volby.....

Dag Badman 2.5.2007 17:20

Re: Re: Re: Re: ja spis vidim

To možná jo, ale rozhodně to není možné označit za zdraví prospěšné.

Brmboš 2.5.2007 15:34

Pane redaktore kde berete tu jistotu..........

že v ČSSD je nějaké kolektivní nadšení pro velkou koalici? I když pokud by se nesetkali dva kohouti, pro reformu, která by nebyla jen jako by to bylo potřeba, je v ČSSD dosti členů proti spolupráci s ODS. Samozřejmě je tam teké dost lidí, kteří v honbě za korytem jsou schopni všeho. Jinak si myslím, že by měl Paroubek s velkou koalicí problém. A to proto, že Topolánek a Paroubek vedle sebe by znamenalo, že se bude hrát na přetahovanou a skutek utek a za další žádná rovná daň, ale podvod na ty nízkopřijmové skupiny. Jak asi by se mohli dohodnout? Jedině opět otočka o 180 stupňů, ale to by snad už pohnulo i těmi co zatím zachovávají hřbitovní klid.

Jura Jurax 2.5.2007 15:34

Náš volební systém

nikdy nedovolí stabilní, silnou vládu, která by mohla prosazovat svůj volební program, kvůli němuž ji voličové volili. U nás budou vždy kompromisy, neúměrná váha vyděračů ze stran s miniaturní podporou voličstva a tudíž vždy paskvily, které vítěznou stranu poškozují. Takže vyvstává otázka, proč vlastně chodit k volbám - ať to dopadne jak chce, pantátové se vždycky nějak domluví, aby zůstali u koryt, a vznikne vždy neslaná nemastná vláda středu, protože nikdo nemá sílu prohlasovat to, s čím nesouhlasí nějaký pidiklub Zelených či lidovců nyní, případně lidovců a uhelných skladů v předchozím volebním období - tam se ovšem socani nerozpakovali používat své rodné bratry komunisty jako nátlakovku.

A nějaké boje o koryta a prebendy o pražské organizaci ODS nám mohou býti šumafuk - dílem není jenom Praha, dílem ono je v podstatě fuk, kdo a kde se to pere - prát se o koryta a prebendy budou vždycky a všude, přece jinak by do politiky nelezli.

Ludva 2.5.2007 16:44

Re: Náš volební systém

Jestli tady měla být skutečná reforma, tak by ji musela udělat velká koalice. ODS předvedla, o co ji šlo. Obsadila všechny možné posty pro své příznivce a předložila pseudoreformu, která nic neřeší. Hlavně, že se o ty koryta nemusela příliš dělit. Lépe platit dva přeběhlíky, než celou socdem.

Nestačímsedivit 2.5.2007 17:27

Re: Reforma

ODS hlavně nemá dostatek mandátů ve sněmovně, aby bylo reálné jakoukoli seriózní REFORMU prosadit. Vidíte sám, jak Parobek se svými komunisty dokáže blokovat sebemenší náznak skutečné reformy. nechápu, proč to hážete na hlavu Topolánkovi, který se snaží děllat alespoň minimum, které ještě lze označit jako reformní krok.

Jura Jurax 2.5.2007 15:24

Standardní chování politika

 ... protože zájmy své a svých obchodních přátel by upřednostnili před potřebami celorepublikovými, potažmo vládními.

No a co - jsou snad politikové, kteří tohle nedělají? Nalezněte tuzemského politika, který upřednostní zájem vlasti a národa před zájmem svým či zájmem svých obchodních přátel či těch, kdož vědí, jak si politika naklonit, případně i těch, kdož na něj něco mají?

Proč by potom do té politiky lezl, když by z ní nic - kromě skrovného poslaneckého platu a ostatních prebend - nic neměl?

Nestačímsedivit 2.5.2007 17:14

Re: Standardní chování politika

"...skrovného poslaneckého platu..." ;-D

Obávám se, že pro větší část poslanecké sněmovny jsou to nejvyšší výdělky, kterých v životě dosáhli. ;-)

Vodák 2.5.2007 15:01

diskuze

Pane Vágnere, je všeobecně známo, že reforma s kterou šla ODS do voleb byla z největší části dílem pana  Tlustého. To, že dostane příležitost přednést své připomínky k reformě, která se předkládá,  je samozřejmost. Je to ostatně právo každého člena ODS a je to správné. To, že si Tlustý neuvědomuje, že ODS nezískala většinu a reforma je koaliční kompromis, opakují všichni demagogové. Kdo nechce slyšet, neslyší. Tlustý neustále opakuje, že je ochoten naslouchat a  že mnohé s ohledem na koaliční partnery upravil. Jestli mají mít volby nějaký smysl, mělo by v reformě být znát, že některá strana získala přes 40% hlasů a jiná 10%. Diskutovat o tom, co píšete, že "patrně " pan Tlustý řekne a jak to "možná" bude přijato je legrační. .Stačí dva dny počkat a budeme to vědět, ne patrně a možná, ale konkretně. To vy snad víte a vůbec Vám o to nejde. Jde Vám o to, prezentovat bláboly a Vaše domněnky, které následují ve vašem článku. Myslím, že by jste to měl nechat na ODS. Buďte ujištěn, že  si bez Vás poradí. 

Josef 2.5.2007 15:54

Re: diskuze

Tlustemu se jiste neda uprit genialni a originalni napad se kterym sla ODS do voleb - kazdemu vice penez - a to bez vice namahy a usili !! Komu by se to nelibilo? Sak on to za nas nekdo nekdy zaplati !!!

Plebej 2.5.2007 20:40

Re: Re: diskuze

No,nechal jsem se vyprovokovat.Pan Tlustý je sice tlustý,ale v této době již zcela určitě dostatečně"napapaný",takže určitě "nezhubne".Už nějaký Mńačko psal něco o moci a chuti-a panu Tlustému chutná a chutnat bude jak to papání,tak hlavně ta moc.Bez moci by se totiž mohlo stát,že by mohl mít výběr jen  z velmi chudého jídelníčku/dříve to byl jen chléb a voda,teď už je to lepší/.Vždy bude tento pan originální a geniální ve slibech.Holt,ale podle činů poznáte je.A panTlustý se činí vždy!Zatím jsem ale žádný pozitivní výsledek toho činění pro společnost neviděl/možna jsem slepý/.Takže nula,nula,nic!.Jen kecy pro nás plebejce a zákulisní čachry pro sebe a sobě podobné.A jaký pan Tlustý byl a je?Za rudochů-přece rudý!Ano,ano-modrá je dobrá!.Ale jedna poznámka-pan Tlustý nám trochu žloutne a šikmí se mu oči.Že by už cítil Číňany?

Jiří K. 2.5.2007 14:41

Sodoma Gomora

  Co se děje, když už i pan Wagner napsal: "Zejména ta pražská organizace je prolezlá korupcí až po špičky věží svatovítské katedrály a straníci napojení na zdejší mocenské (nechceme-li říct rovnou mafiánské) struktury by mu ve vládě rozhodně neprospěli, spíš naopak, protože zájmy své a svých obchodních přátel by upřednostnili před potřebami celorepublikovými, potažmo vládními."

No konečně je to venku. Pane Wagnere povídejte, přehánějte - vlastně ani přehánět nemusíte, stačí napsat pravdu, stačí napsat  alespoň část pravdy. Stačí napsat co si cvrlikají vrabci na střeše, co však v médiích je převzácnou květinkou, hájenou usilovnými ochránci před nežádoucím zrakem veřejnosti. Té veřejnosti, která je médii mocně krmena desetkrát nastavovanou kaší z případů konkurenční partaje.

Přispějte prosím pane Wagnere k mírnému vyvážení této informační anomálie. Uvidíte nakonec, že to prospěje i Vám, neboť by to mohlo přispět k tomu, aby se konečně provedla očista na Vám bližší straně politického spektra.

Motan 2.5.2007 14:06

Pane Wágnere žádám vysvětlení!

Proč strana, kterou jsem (naposledy) volil a která vyhrála, neprosadí nic ze svého programu? Není tedy lepší volit pidistrany?

miki 2.5.2007 14:13

Re: Pane Wágnere žádám vysvětlení!

jestli nevíš toto, nevíš nic

Motan 2.5.2007 14:03

Pane Wágnere žádám vysvětlení!

franta 2.5.2007 13:52

Já jen doufám

že panu Tlustému přiznáte stejná práva jako pánům Melčákovi a Pohankovi, t.j. aby hlasovali podle svého přesvědčení !!!