16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Co by si přál premiér

Sociální demokraté si myslí, že není dobré debatovat v čase předvolební senátní a komunální kampaně o tak citlivém tématu, jako je obsazení postu ministra zahraničí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 5.9.2018 19:35

Babiš maká, Jelínek tlachá.

Nějaký Poche je nepodstatný, myslím, že zmizí sám. Je to jen symbol trucpolitiky staro-nového vedení ČSSD, které vzpomíná na časy, kdy diktovalo, žádalo, poroučelo. Ale pak přišel Sobotka se svým antiBabišem....

J. Vaníček 5.9.2018 17:33

Asi není náhoda, že Zimola......

Lukáš Jelínek zase podpásově útočí na Babiše. Babiš s ničím nepřišel a tak podobně. Je to ubohé. Babiš chce vyvolat jednání zemí/stran s tím, že by se hledalo řešení jehož směr naznačuje. Není to tak, že někdo přinese kompletní recept a ostatní ho buď přijmou či nepřijmou.Tedy pokud s tím nepřijde Německo nebo Francie. Jelínek dobře ví. Jestli Lukáš Jelínek tady chce nelegální, opakuji nelegální, migranty a stěžuje si, že Poche by je tu chtěl, tak já bych je tu nechtěl a myslím si, že většina lidí také ne. Chtěli by je asi mladí novináři, ale ti možná také ne, ale hůl na Babiše se jim líbí. A tak to chtějí - čím hůře tím lépe. Pro koho? To asi sami nevědí. Jsou ještě hloupí, to taky nevědí.

J. Kanioková 5.9.2018 15:39

Běžte už do háje s tím Pochem.

P. Götze 5.9.2018 12:00

RE

Chcete trochu selskeho rozumu autore. Staci aby socani navrhli nekoho kdo projde pres Zemana a babis ho okamzite navrhne. Vsichni dobre vedi, ze Babis zs Pochem zadny problem na zacatku nemel. A Pocheho nenavrhl jen pro to, ze Zeman ho proste odmitl predem. To je cele. Hazet tohle na Babise je naprosto absurdni. Stejne jake je absurdni predstava, ze babis bude trvat na nejakym Pochem a bude za nej bojovat predem nejakou ustavni bitvu. Vzdyt to musi byt jasne uplne kazdemu, ze to je cele naprosty nesmysl, ktery jde jen a pouze na triko neschopnosti socanu a jejich vnitrni rozhadanosti (trvajici roky).

R. Meišner 5.9.2018 10:46

socani

jsou naprosto odkopaná strana, což vyjde najevo hned po volbách. nejvíc by jim slušelo ani nedutat. Poche se chová jako blázen, sorry jako--ale je jisté že po volbách už po něm ani pes neštěkne. zřejmě si chce užít svých posledních patnáct minut slávy v životě.

D. Polanský 5.9.2018 12:09

Já je sice nevolím,

ale ČSSD bude vždy, protože jsou to rozdávači. A těch co ruce natahují je hodně. Nakonec natahují je i bohatí, viz dotace.

F. Navrátil 5.9.2018 9:27

Mouřenín posloužil...

Pro Babiše je sociální demokracie koaličním partnerem na jedno použití. Vláda dostala důvěru a Babiš může klidně vládnout i bez Hamáčka a spol. Většina na odvolání vlády a vyhlášení předčasných voleb je taková fikce, že se o ní nikdo ani nezmiňuje.

K. Janyška 5.9.2018 8:53

Mně vůbec nevyhovuje pro mne zločinec Babiš. Až pak socani

všemožného druhu. Zejména rudočerní... Dzp.

L. Písařík 5.9.2018 6:24

Poche ?

Když je ten Poche na ministerstvu jako politický, tak za co bere peníze v Bruselu, když tam není? A na co vůbec v tom Bruselu je, když tam není? Kde je záruka, že by dělal zahraniční politiku v intencích vlády? A jaké je jeho vybyvení - odbornost a jazyky? V čem jsou vlastně jeho kvality? Byly doby, kdy na ministerstvech byli "ako Slováci". Ten Poche vypadá taky tak. Mnohoobročník - takoví byli i ve středověku.

K. Nový 5.9.2018 0:35

.

Babiše nemusím, ale kladivo nyní evidentně funguje lépe než diplomatická pinzeta.

F. Kusák 5.9.2018 10:20

Re: .

A koho můžete, to bych chtěl od Vás otevřeně slyšet. A taky proč ho můžete. Koho nechci se říká lehce, ale koho chci a proč je poněkud složitější.

I. Širůček 5.9.2018 12:18

Re: .

To je jako byste se zeptal, kdo z Babinského tlupy by byl lepším náčelníkem lupičské bandy... Oni totiž ti politici nic jiného nejsou, a to, prosím, "napříč politickým spektrem".