29.3.2024 | Svátek má Taťána


POLITIKA: Chlastejte! Vyplatí se to

18.7.2006

Chcete se stát šéfem významné instituce v resortu ministerstva zdravotnictví? Pak pro vás mám jednu naprosto zásadní radu: Chlastejte!

Nemusíte to ale do sebe lít den co den, postačí, když budete pijákem kvartálním. Předtím ovšem ještě vstupte do nějaké politické strany a usilujte o svoje zvolení do Poslanecké sněmovny. A až se vám to povede, tak právě tam pak dejte volný průchod svému koníčku.

Ožerte se jako prase, kupříkladu až se bude schvalovat státní rozpočet. Udělejte ostudu sobě i své politické straně. A až vás po právu vyloučí, ukažte jim, zač je toho loket, a přeběhněte do opačného tábora. A vůbec nejlepší bude, když právě na vašem opileckém stoprvním hlase bude stát a padat vláda. Takovou zásluhu vám soudruzi ze sociální demokracie nezapomenou.

Určitě vás pak potká štěstí v podobě bezskrupulózního, všehoschopného, hulvátského ministra zdravotnictví, který se vám jménem politické strany, která to myslí upřímně, bohatě odmění. Po skončení vašeho poslaneckého mandátu vás učiní šéfem krajské odbočky Všeobecné zdravotní pojišťovny. Dokonce ji speciálně pro vás zřídí. A to se vyplatí!

Nuže, všichni zájemci o manažerské posty v resortu ministra Ratha, začněte chlastat ještě dnes!

Kott viděný dvakrát

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: aTeo.cz

14. 7. 2006, www.petrstepanek.cz