24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Chce ODS zničit Nečase nebo sebe?

Na titulní straně, hned pod názvem novin Mladá Fronta Dnes, ve vydání z 5. srpna, je výrazný titulek "Jak se zbavit Nečase? V ODS se ozývá: Poškodil nás, vylučme ho". A na druhé straně článek Václava Dolejšího „Bývalý předseda, osoba nežádoucí“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Konečný 9.8.2014 19:24

Co takhle trest smrti?

To je zajímavé, že tresty smrti požadují v politice hlavně ženy.

S. Sedlák 8.8.2014 22:46

Nečase vylučovat?

Nesmysl.

Ovšem Nečas byl reprezentantem té nejhorší pravicové politiky. Měkouš, který nejenže nedržel sliby voličům, ale stal se hadrem, kterým si Kalousek a Nagyová vytírali nejen podlahu. Jsem ochoten věřit, že do předsednictví i premiéra šel s dobrými úmysly. Ty nestačí.

Dnes politika Nečase semlela a zaslouží si soucit. Potrestal se tak, že víc potrestán být nemůže. 

Problémem ODS není Nečas, ale věrohodný program, který osloví voliče :)

J. Stejskal 8.8.2014 22:38

No pane jo!

Vy jste se do toho opřel!

J. Ráž 8.8.2014 22:32

Apropos...koho ještě ODS zajímá?

Vždyť je to jedno, jestli si Nečase mezi sebou, jako artefakt, nechají nebo ne.

Bohužel, opakuji bohužel, ODS je minulost bez možnosti návratu!

B. Rybák 8.8.2014 21:23

S článkem naprosto souhlasím!

Pan premiér Nečas měl k vůli podvodným VV a eu-hujerské TOP09 ve své koalici a nyní už téměř zcela EU-hujerské opoziční ČSSD, nejtěžší pozici z našich premiérů. A přesto proti EU-hujerům účinně bojoval (získal např. výjimky vůči EU, vyhnal zelené parazity z Šumavy(!!!),..).

EU-hujeři plnící "bruselské" přání zničit ODS, která je jedinou občanskou (nenáboženskou) liberálně konzervativní stranu v celé EU, museli nakonec proti němu použít zběsilý masmediální lynč (obdobný jako proti V.K) a nezákonný policejní puč, aby ho odstranili!

J. Kyselková 8.8.2014 21:34

Re: S článkem naprosto souhlasím!

Pokud chce ODS vyloučit expremiera Petra Nečase, tak je to strana zmetků.

H. Šindelová 8.8.2014 16:16

Pane,

vy jste asi už úplně mimo mísu. Nečas není žádný chudák slušňák, který to odnesl za všechny hajzly z ODS. Tento člověk byl leta ve vysokých stranických i vládních funkcích, to jste zapomněl? A v těch se neudrží jen tak nějakej chudáček slušňáček. Ledaže by byl chudáček slušňáček s máslem jménem nagyová na hlavě a musel držet hubu a krok a dělat štít slušnosti ODS. A tomu teda fakt nevěřím. A co se týče tohoto vašeho vyjádření  "Zajímavý je motiv paní mpř. Rubákové, a to to, že spousta lidí věděla, jak to chodilo na Úřadě vlády, a pořád si stěžovali, jak je těžké se přes paní Nagyovou k premiérovi dostat… Tedy uražená ješitnost a závist je jeden z důvodů vyloučit bývalého předsedu ODS a předsedu vlády ze strany… Dovedou si dámy představit, že dostat se k premiérovi není otázka sympatií, ale priorit?" No tak zatím to vypadá, že prioritou pro přijetí u premiéra byl minimálně nějaký ten dáreček pro Janulku, že?

J. Kombercová 8.8.2014 17:55

Re: Pane,

Ano, nějak tak. Bohužel.

B. Rybák 8.8.2014 20:44

Re: Pane (Pani)

Zatím to vypadá, pouze na vykonstruovanou mediální popravu a zákony hrubě porušující počínání zpolitizované ištvánovské mafiánské "spravedlnosti" (která zákony porušila např. už v kauze Čunek).

Tak si počkejte na soud. Pokud ten bude měřit panu Nečasovi stejným metrem jako EU-hujerům Kavanovi, Grossovi, Tvrdíkovi, Palasovi, Paroubkovi, Kalouskovi, Bakalovi,... tak bude muset pana Nečase navrhnout na nejvyšší státní vyznamenání!

J. Stejskal 8.8.2014 22:40

Re: Pane (Pani)

Řekl bych, že vám nabijou.

T. Kohout 8.8.2014 14:50

základní poučení:

Běda mužům, kterým žena vládne.

V. Mlich 8.8.2014 14:42

Co je ODS?

ODS udělala chybu, že nestála za Nečasem, když Ištvan rozdmýchal ten útok na něj. Jeho vyloučení z ODS už nikoho nezajímá. Není vinen aférou se svou sekretářkou, ale tím, že v rozporu s programem ODS zvyšoval daně (a ještě své spolustraníky, co se ho drželi, nazval "rebely"), zakládal nové úřady, podpořil euroval atd - to jsou věci, které vadí jeho voličům. Milostné aférky zajímají voliče jiných stran.

Jediná šanca ODS k návratu na výsluní je, že "opráší" Poděbradské Artikuly a namísto bodů, které už nejsou aktuální, doplní body, jak se chce bránit topolánkovské "širokému rozkročení" a kmotrovství, i Nečasovskému zpronevěřování se programu strany. A držet se toho v praktické politice, zatím aspoň tam, kde jsou, v opozici, v komunálu.

B. Rybák 8.8.2014 20:57

Re: Co je ODS?

Máte pravdu. Jenomže v přelomové době, kdy zemi hrozí vláda opozice přinášející nenávratný pád do EUro-pasti spojený se stejně nenávratnou přeměnou na DEU-protektorát se těžko zdůvodňuje, že by stranicky taktičtější bylo přejít do opozice (a i malá moc je lákavá) a vybudovat si lepší pozici (v zemi kde liberálně-konzervativní politika už nebude vůbec možná?)!

L. Hrušková 8.8.2014 11:39

Zajímavé je,

že se o budoucnost tak malé a bezvýznamné

a..........(dosaďte sami) strany stará tolik lidí!!!!!

Z. Bureš 8.8.2014 14:25

Re: Zajímavé je,

Madame Hrušková - a co takhle se vrátit zpátky ke škopku s nádobím ???

Ten Váš musí být učiněný dobrák.....když Vám nechal dlouhý řetěz, ze kterého dosáhnete až ke klávesnici - a od škopku mu dezertujete !!!

H. Šindelová 8.8.2014 16:17

Re: Zajímavé je,

zalez někam, ty pitomče

L. Hrušková 8.8.2014 16:47

Re

Vysvětlete mi, prosím,co má můj škopek společného s budoucností ODS.Děkuji

J. Kombercová 8.8.2014 17:56

Re: Re

Pán je macho. Snad i doma... :)

B. Rybák 8.8.2014 21:31

Re: Re

Pan Bureš byl vůči Vám tak laskav, že připustil, že "škopku" třeba rozumíte, když už nerozumíte politice. Je ale pravděpodobné, že i o škopku víte méně než nic!

L. Hrušková 9.8.2014 6:29

Re: Re

Chcete tím říci že kdo má na věc jiný názor nemá právo ho napsat? K tomu není co dodat!!!!!

B. Rybák 9.8.2014 8:40

Re: Re

To si rozhodně nemyslím, a navíc jsem zřejmě Váš příspěvek patrně chybně interpretoval. Omlouvám se Vám!

L. Hrušková 9.8.2014 9:11

Re: Re

Já to beru,šéfe.

F. Michek 8.8.2014 10:45

Samozřejmě

má autor článku pravdu. Petr Nečas byl a je slušný a dobrý člověk. Byl i dobrý premiér. Pouze v rodinných vztazích neohrabaný, bohužel.

F. Lesniak 8.8.2014 12:39

Re: Samozřejmě

Nečas nikdy nebyl slušný. Už od školy, kdy byl předsedou SSM byl hajzl. A dobrý premiér už vůbec ne. Co dobrého udělal pro tento stát?

Z. Bureš 8.8.2014 14:21

Re: Samozřejmě

Soudruhu Lesniaku - i kdyby se Nečas celý život proválel v posteli.....tak by toho udělal pro ČR 1000x více než Vy - zasr*ní a zk*rvení bolševici !!!

H. Šindelová 8.8.2014 16:10

Re: Samozřejmě

haha a co jako? konkrétně co udělal dobrého? to, že někdo nesouhlasí s tím, že soudruh nečas byl slušný  člověk, tak musí hned být "zasr*ný a zk*rvený bolševik"?  A mimochodem, tím, že tenhle zbabělej z..d proválel svoji funkci v posteli v posteli s tou blonďatou čubkou, tak tím vrazil poslední hřebíček do rakve ODS.

J. Stejskal 8.8.2014 22:44

Re: Samozřejmě

Soudruhu Bureši a jak si mám vysvětlit "kdyby se Nečas celý život proválel v posteli.....tak by toho udělal pro ČR 1000x více než Vy"? A ještě bych mohl připojit "zasr*ný a zk*rvený bolševiku. Když by celý život proválel v posteli, co by tedy udělal?

K. Janyška 8.8.2014 10:37

Místo ODS je v reprezentaci ekonomického pohledu na svět.

To ekonomické vztahy drží lidstvo pohromadě, nic jiného. Moralizování cizáka Fialy je neproduktivní... Dzp.

J. Vavrochová 8.8.2014 10:06

Skutečně vládu řídila Jana Nagyová, nyní Načasová.

Pan Kalousek z toho musel mít náramný plezír a prezident Klaus také; oba toho využívali do alelujá.

Takových svinstev, kterých se pan Nečas za svého premiérování dopustil na našem státu a jeho občanech, když měnil ministry jako ponožky, na příkaz své milenky, to je opravdu skandální. Všude jinde, ve vyspělých státech, by si ten chudinka už ani neškrt a zůstal by zalezlý v koutě. Jo, jo, to se občas chlapům stává, že místo mozkem začnou myslet varlaty (hezky vystiženo v nedávno uvedeném filmu "Jako jed"), ale když je ten muž zároveň premiérem státu, tak to může být zatraceně velký problém!

K. Janyška 8.8.2014 10:34

Re: Skutečně vládu řídila Jana Nagyová, nyní Načasová.

Máte úplně špatné informace. Věc se má právě naopak. ČR právě teď těží z Nečasovy vlády... Dzp.