23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Cesta do hlubin Koblihovy duše

Je naprosto k neuvěření, že někdo může volit něco takového, co onehdy vystoupilo v Otázkách Václava Moravce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vintr 21.2.2017 8:53

Re: Ceske mysleni

Zeptejte se v USA nevoliče Trumpa, čím se živí. A většinou to nebude práce ....

K. Varda 21.2.2017 13:06

Re: Ceske mysleni

Je to něco podobného jako Boriš umí po skalinách nebo Už mněkoně vyvádějí.

P. Maleček 21.2.2017 1:16

Problém není Babiš, ale Sobotka s Bělobrádkem

Babiš nemůžu "ani cejtit", přesto je zřejmé, že problém není on, ale Sobotka s Bělobrádkem a jejich prý demokratické partaje, potažmo Zeman, coby vládyjmenovatel.

To, že se ovčanstvo - voličstvo nechá opít koblihou zdarma naplněnou protikorupčními kecy, zas až tak překvapivé není. To co bylo a je šokující, je to, že jasného totalitáře Babiše a jeho politické zaměstnance z ANO, do vlády vzaly prý demokratické partaje. Babiše ke všemu jako financ ministra, kdy sám sobě posílá dotace, sám sebe kontroluje a má kvanta informací o svých byznysových konkurentech.

Čímž oni hlavouni prý demokratických partají dokázali, že oni ani jejich partaje demokratické nejsou. A jde jim o to samé co Babišovi. Pod maskou demokracie totalitně vládnout a stát do svých kapes řádně podojit.

Však také to co produkují už není funkční demokracie, ale zbytky demokracie chabě maskovaný korporátní socialismus - čili fašismus. Kdo nevěří nechť si opráší fakta o italském fašismu. V něm silově vládly fasces, čili korporace socialistů (jímž byl Mussolini), byznysu a katolického kléru.

Tedy teď v ČR prý sociální demokraté - činy socialisté, velkobyznysmen Babiš a katoličtí Lidovci. Nu - už vám začíná zapalovat?

D. Bystriansky 21.2.2017 12:47

Re: Problém není Babiš, ale Sobotka s Bělobrádkem

Zkopírovat a zveřejňovat, dokud to volič nepochopí. Věřící, ať v tu kterou stranu to nepochopí nikdy, dokud nepřestane věřit ve svou modlu.

J. Vintr 21.2.2017 0:23

Zdá se to být neuvěřitelné

ale opravdu u spousty lidí asi končí jejich povědomí o financích u desetitisíců, maximálně statisíců. Sedmi či desetimístné částky už jsou zcela mimo jejich představivost.

E. Vašátko 21.2.2017 6:13

Re: Zdá se to být neuvěřitelné

Nic nového - viz "Zákony profesora Parkinsona".