24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Cesta do hlubin Koblihovy duše

Je naprosto k neuvěření, že někdo může volit něco takového, co onehdy vystoupilo v Otázkách Václava Moravce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 21.2.2017 18:03

Re: Volím Babiše nascvál všem tajtrdlíkům

Napište prosím něco o vaší úrovni, ať se to dá porovnat. .....

V. Čermák 21.2.2017 18:00

Re: koblih v hlavě

A to z jakého důvodu?

V. Čermák 21.2.2017 17:59

Re: Štěpánek si zřejmě nepřeje, aby Babiš vyhrál volby.

Vypadá to, že to usilovné Burešování je to jediné, co vám nakonec zbude. A je dobře, že přispíváte k jeho zvolení. Já mu rozhodně fandím, i když ho asi volit nebudu, ale to on ani nebude potřebovat, když máme ty Burešovatele...

J. Kratochvíl 21.2.2017 17:58

Volím Babiše naschvál všem tajtrdlíkům

Mně dává Babiš alespoň koblihy a co dává Vám Kalousek, Klaus a spol.? A na vaši "intelektuální" úroveň zase ukazují jenom nadávky, na více se nezmůžete , včetně tajtrdlíka Štěpánka.

A. Nový 21.2.2017 17:51

Re: Volím Babiše nascvál všem tajtrdlíkům

Jakou marmeládu dává Babiš do koblih, že vás tak zblbl? A nebo tu blbost máte už v genech? :-)

R. Divín 21.2.2017 17:43

Re: Existuje jeden ZÁKLADNÍ rozdíl mezi Babišem a zeleným,

to je typická taktika lidí, kteří odvádí pozornost od tématu. Když se vám porouchá auto, nebudete nadávat na zpoždění autobusu, ale dáte auto do servisu.

R. Divín 21.2.2017 17:39

Re: Volím Babiše nascvál všem tajtrdlíkům

Potvrzujete úroveň voličů ANO.

R. Morava 21.2.2017 17:39

Re: prostě demokracie

I když se mi ten Koblih taky moc nelíbí, myslím, že pokud se někdo obléká, nebo chová jako jako cvok, je normální dát mu to najevo. I když nám to chce Pelikán zakazovat.

Samozřejmě jsou hranice slušnosti.

R. Divín 21.2.2017 17:38

Re: koblih v hlavě

mluvit o závisti je schopen pouze člověk bez jakékoliv morálky.

R. Divín 21.2.2017 17:37

Re: Babiše do vazby?

pene Šejno řemu jste ještě nerozuměl? U Čunka socan radil, ať odejde z funkce místopředsedy vlády, dokud se podezření nevysvětlí.U Ratha jako hejtmana, kterého se chtěl socan zbavit jako užitečného idiota, to šlo velmi jednoduše. A vsadím se, že Babišovi lidé už pilně zahlazují stopy. Zatím nás krmí strategií o dvou auditorech, které si Babiš koupí a jakémsi potvrzení z banky, že suma, která neodpovídá ceně za dluhopisy byla převedena z Babišova účtu. Nikdo se Babiše nezeptá, jestli mu nevadí, že ta druhá polovina Dluhpisů, kterou Agrofert tak nutně potřeboval dosud leží tři roky ladem. Čekáme až soudruh Babiš udělá gesto a zbytek dluhopisů otevře pro zaměstnance Agrofertu? A toho budou plné noviny a TV?

V. Vejtruba 21.2.2017 17:36

koblih v hlavě

pane petře štěpánku, což takhle napsat autobiografii "cesta do duše malého, závistivého českého člověka" ? a neopomeňte se zmínit o vašem koblihu, (v hlavě).

J. Kratochvíl 21.2.2017 17:33

Volím Babiše nascvál všem tajtrdlíkům

jako je Štěpánek za to, že nás nazývá Koblihářema, šmejd jeden dzej. Babiš možná má Agrofert a optimalizuje daně, ale dává práci tisícům občanů. Jako ministr financí řídí státní finance jakoby řídil firmu Agrofert a státním financím a nám všem to prospívá, přebytkový rozpočet, růst ekonomiky, snaha o spravedlivé vybírání daní, atd.. Na to se žádný ODSák ani Kalousek nebo Železný nezmohl ani za 25 let. Ti jen dojili bezohledně státní kasu do svých kapes.

R. Morava 21.2.2017 17:30

Re: RE

Tak program Svobodných vypadá celkem zajímavě. Například co se týká svobody, moci, OSN, právní reformy... Ale ten anarchismus není nálepka. Je to můj pocit chaotické společnosti z některých vyjádření jejich členů. Nakonec i v program je třeba dobrovolný výcvik civilního obyvatelstva (tak se žádná válka nevyhrála), "Současně nesouhlasíme s kriminalizací tzv. hackovacích nástrojů", dle mého názoru nadměrná důvěra v majetek, trh a světový volný obchod a není z toho jasné jak chtějí řešit vnitřní bezpečnost. Jakkoliv by to snad mohla vyřešit reforma právní filozofie, rovnost.

No možná v nějaké koalici by byli Svobodní přijatelní.

P. Švejnoch 21.2.2017 17:29

Re: A co si nejdřív zamést si před vlastní ODS?

Nepodkládejte mi, prosím, myšlenky, které jsem nikde neformuloval.

Dále: Zaměňujete adjektiva - projev nezáživný, fádní a nudný označujete za "kultivovaný". Respektive - on může být projev zároveň kultivovaný i nudný...

Dovolte mi malou vzpomínku: Měl jsem, blahé paměti, na Technologii chemické výroby profesora podobně "kultivovaného" projevu, jako má pan Fiala. Jeho výklad byl bezchybný, jeho vývody striktně logické, zkrátka jeho vyučovací hodiny byly po formální stránce bez vady (bodejť by také ne, když byl autorem našich skript). Přesto větší část třídy měla s jeho předmětem vážné problémy, a i studenti jinak výborní se v Technologii potáceli nad propadnutím.

Bylo to právě kvůli jeho "kultivovanému" projevu - nedokázal totiž nijak zaujmout, nijak svůj výklad ozvláštnit tak, aby byl zajímavý a abychom jej my, studenti, mohli považovat za hodný zapamatování.

A pan Fiala má úplně stejný problém.

R. Divín 21.2.2017 17:27

Re: Babiše do vazby?

policie si věděla rady s Rathem, ale s Babišem si poradit nikdo nechce.

M. Prokop 21.2.2017 17:15

Re: Jak vypadá Kobliha

Jistěže někteří Koblihové mohli podobným mechanismem volit i ODS.

Rovnítko je ovšem vaše fantazie (fantasmagorie).

F. Netopil 21.2.2017 17:15

Pana Babiše jsem nevolil

a volit nebudu, protože je mi z duše protivný, ALE pokud se dopustil trestného činu a Vy to pane Štěpánku víte, pak byste ho měl žalovat. Pokud ne, pak si ovšem můžete akorát tak trhnout nohou. A s tím žalováním opatrně, aby Vás náhodou potom pan Václav Klaus ml. neoznačil za udavače který v životě nic nedokázal, jako mladého pana Čecha z Prostějova.

M. Prokop 21.2.2017 17:14

Re: Babiše do vazby?

Taky s úrokem 6%? Taky s neprokázaným nákupem?

M. Prokop 21.2.2017 17:13

Re: prostě demokracie

Co je nedemokraticého na tom, že mám o jisté sortě voličů nepříliš lichotivé mínění?

M. Šejna 21.2.2017 16:40

Babiše do vazby?

lepší předovolební tah by si snad Babiš ani nemoh přát. Předpokládám, že by pak ANO zvítězilo ve volbách se ziskem 50 až 60 % mandátů.

Pokud by měl jít do vazby Babiš, musel by tam napochodovat i senátor Valenta za nákup korunových akcií Synotu.

J. Anděl 21.2.2017 16:10

prostě demokracie

Nemám v žádné oblibě pana Babiše, ale "pan Kobliha" se mi taky nelíbí.

Až příliš mi to připomíná dehonestování třeba voličů Trumpa (Zemana, atd.).

Prostě demokracie, kuwa, ne?

R. Divín 21.2.2017 16:10

Koblih se nenajíme

O tom, že Babiš udělal s Babišem výborný kšeft, na kterém vydělal Babiš i Babiš, už toho bylo posáno hodně. Mnoho slov, ale žádný čin.Premiér Sobotka si s Babišem dopisuje, klade mu otázky na které zná pdpověď, ale nehodlá se rozhodnout v zásadní věci. Prostřednictvím poslanecké sněmovny odvolat Babiše do doby, než se kauza vyšetří. Presumce viny jak u Čunka. Dát podnět na policii, ať tu transakci vyšetří. Policie pak zajistí Babiše do vazby, aby nemohl ovlivňovat svědky a provádět zahlazovací akce typu rušení účtů a pod. Policie se souhlasem soudu má možnost dostat se k bankovním účtům Babiše, prověřit všechny transakce. Zatím jsme ve Švejkolandu ve stadiu, kdy čekáme, kdy a co nám náš podfukář a manipulátor zase sdělí a na koho ukáže prstem, že taky kradl.

K. Pavlik 21.2.2017 15:18

Re: Jak vypadá Kobliha

Neni nahodou lepsi definice Koblihy?

Kobliha = byvaly volic ODS.

V. Jadrný 21.2.2017 14:45

Jak vypadá Kobliha

pan Kobliha je vnitřně rozervaný občan, který stále žije v bludné představě, že má jednou za 4 roky svaté právo projevit svoji voličskou vůli a spolurozhodovat o věcech veřejných. A v zájmu této své dějinné role se snaží vybírat nejmenší zlo, aby si nepřipadal jako vůl. Logicky je nejmenší zlo ta strana, která nemá dlouhou historii, tudíž nestihla napáchat dostatek špinavostí. Momentálně proto bude volit Babiše, protože má velmi málo co lepšího na výběr.

M. Těhanová 21.2.2017 14:44

Re: Přesně tak, pane Štěpánku

Spíš bych řekla, že je pan Berka mdlého rozumu.Troufám si tvrdit, že v ČSSD se jich urodilo daleko víc, ale vždycky se chovali tak nějak lidově, nepovyšovali se (zdánlivě nad nikoho, viz Škromach, Fencl, Zgarba, Palas a jiní), tak těm to odpustíme. Ale ODS tvrdí, že jen bohatství vytváří další bohatství, neuznává bezbřehé rovnostářství.

Samozřejmě se tím nemyslí bohatství jako má Babiš nebo Kellner získané čachry, spekulacemi a zneužíváním zákonů. je tady hodně takových zbohatlíků, ale necpou se do politiky, nechtějí nás ovládnout a proto si jich celkem nikdo nevšímá.

M. Těhanová 21.2.2017 14:25

Re: A co si nejdřív zamést si před vlastní ODS?

Takže kultivovaný projev je projevem uspávače hadů? Lépe je být sprostý arogantní jako Babiš, to je údernější a na to lidi slyší!

Ten je sprostý, to bude razantní, toho budeme volit. Ach jo!

M. Těhanová 21.2.2017 14:20

Re: A co si nejdřív zamést si před vlastní ODS?

Ale vás ten program nezajímá, vy jen potřebujete plivat jedovaté sliny, jinak byste věděl, že ODS program má a dál na něm pracuje. zajímavé je, že Sobotkovi ani Babišovi se nedostatek programu nevyčítá. Vy snad jejich program znáte?

M. Těhanová 21.2.2017 14:13

Re: RE

Kteří kmotři prosím pěkně zůstali v ODS? Šlo by to jmenovitě? Ale jen v případě ODS se vždy napíše bývalý člen ODS - i když to byla samotná ODS, která takového člověka odvrhla.Pan Fiala mluví srozumitelně, má argumenty, je přirozený, ale neustále se zdůrazňuje, jak je necharismatický. Můžete prosím někdo vyjmenovat, který z čelných politiků má nějaké charisma a jak to lze z jejich projevu poznat? Já jsem teda žádného takového nezaznamenala. Vidím samé stejné šedé myši a troufnu si říct, že ten FIala je hodně převyšuje, i v celoevropském měřítku. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\zajímalo by mě, kam schovává své charisma kupř. taková Merkelová. Děkuji za případné vysvětlení.

P. Lenc 21.2.2017 13:34

Re: A co si nejdřív zamést si před vlastní ODS?

Můžete to nějak podrobněji vysvětlit? Především s tou ODS.

P. Lenc 21.2.2017 13:32

Re: Přesně tak, pane Štěpánku

Vy jste pane Berko opravdu srandista.Nakonec, chtít za prezidenta Franze, tak to by odpovídalo...