16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zeleny 12.12.2008 6:46

Re: Nechte to koňovi

Ty jsi pravicovy debil. Takoví arogantní lidi jako ty by fakt neměli o ničem rozhodovat.zbohatlická verbež.

nemo 12.12.2008 6:51

Re: Nechte to koňovi

Páníček má  též hlavě kostičku??,  že  áno.

Didi 12.12.2008 12:11

Re: Nechte to koňovi

Což o to, levičákům nepřeju nic jiného než aby měli příležitost si následky svých činů vychutnat opravdu až do dna, do konečných důsledků. Problémem je, jak to provést, aniž by mě přitom oloupili o všechny výsledky mého úsilí postarat se sám o sebe.

Karl 12.12.2008 5:57

ODS bez Václava Klause je dobrá značka

Pečliví pozorovatelé modrých neúspěchů si nemohli nevšimnout, že za naprostou většinou z nich vězí páně profesorovi kumpáni. Je snadno dokazatelné, že všichni modří rebelové, kteří torpédují reformní úsilí, vyrábějí politické skandály a navrch ještě ODS prezentují veřejnosti jako nevěrohodnou, rozhádanou, protievropskou a místy až náckovstvím zasmrádlou partaj, jsou ke všemu odhodlaní špinavci se srdečními a kdoví jakými ještě vazbami na Pražský Hrad.

Vice zde

pozorovatel123 12.12.2008 5:37

PR

Skutečnost je možná trochu jinde. Nový jev se nazývá PR agrntury. Ve virtuálním světě je možné zblbnout kohokoliv k čemukoliv. Nedávno nám předvedli že i zcela neznámý (ve veřejnosti) profesor se může stát presidentem. Nevyšlo to jen z určitých důvodů, ale při přímé volbě by se jím asi stal. ČSSD sílu těchto agentur poznala po svých porážkách v předchozích volbách a proto na ně již nyní dává asi značné částky. Naši geniální pravičáci si tihi všimli až nyní a tak se to pokusí okopírovat. Jak se jim to povede to uvidíme. Naše společnost není výrazně levicová, ale je výrazně manipulovatelná. POkud media ovládaná těmito agenturami budou jeden úlet z jedné strany opakovat 100x a stejný nebo podobný úlet z druhé strany pouze jednou nebo 2x pak je výsledek zřejmý. Je otázkou co je vážnější, zda vystrčení prst, nebo veřejné prohlášení, že dluhy se přece neplatí a že je možné vládnout i s Martany.

Pomocí druhého příkladu by (pokud by za to dostala dobře zaplaceno) snad každá PR agentura udělala z naší levice partu kluků, která na vesnici rozbíjí okna. Víra v rozum veřejnosti (pokud je tato dostatečně masírována) je pouze intelektuální blábol.

Ladislav N 12.12.2008 5:46

Re: PR: Billboardy ODS: "MY S MARŤANY VLÁDNOUT NEBUDEME!"

Přesně!! Psal o tom těsně po komunálních volbách i Václav Vlk st.: "...Volby vyhrála ČSSD, protože byla drzá, arogantní, prolhaná a mediálně perfektně připravená. Profesionálně připravená! ..."!!

R 12.12.2008 8:22

Re: PR: Billboardy ODS: "MY S MARŤANY VLÁDNOUT NEBUDEME!"

Je to úplně jednoduché. ČSSD objevila prostor, kterému se ODS pár let věnovala málo nebo vůbec a profesionálně toho využila.

Ladislav N 12.12.2008 5:35

No, jestli u zrodu "čisté pravice" budou lidé jako Klaus, Železný, Štěpánek (exRRTV) a podobné v minulosti "proflláknuté" figury,...

..tak "nová pravice" bude pro smích stejně, jako byli její zakladatelé často pro smích v minulosti. V tomhle státě totiž "nejsou lidi"....

Vyčítat Topolánkovi, že dělá jenom politiku, která je v dané konstelaci možná, je projevem  hlouposti. Už jenom skutečnost, že nepokračuje šílená a dluhy programově generující vláda sociálních parazitů (KSČSSD), je velkou Topolánkovou zásluhou.

luboš 12.12.2008 6:39

Re: No, jestli u zrodu "čisté pravice" budou lidé jako Klaus, Železný, Štěpánek (exRRTV) a podobné v minulosti "proflláknuté" figury,...

Lidé mají prostě už dost tzv.pravicové politiky,která jen niči lidem život. a to vy nikdy nepochopíte.  Zlatej socialismus.

Ladislav N 12.12.2008 8:37

Re: No, jestli u zrodu "čisté pravice" budou lidé jako Klaus, Železný, Štěpánek (exRRTV) a podobné v minulosti "proflláknuté" figury,...

Tady ještě pravicovou politiku nikdo nedělal. Komunisty je potřeba nechat vymřít nebo vybít... ;-P Parazitismus prosazovaný  rudými (komunismus) ničí celou společnost. Rv:-/

ferry 12.12.2008 12:23

Re: No, jestli u zrodu "čisté pravice" budou lidé jako Klaus, Železný, Štěpánek (exRRTV) a podobné v minulosti "proflláknuté" figury,...

Paraziti jsiu i mezi bohatymi. Nic neddělají a žiji s majetku a rent a buhvíčeho. Ožírajíse ,užívají sexu,heren, a td.

Minutus 12.12.2008 11:46

Re: No, jestli u zrodu "čisté pravice" budou lidé jako Klaus, Železný, Štěpánek (exRRTV) a podobné v minulosti "proflláknuté" figury,...

Běžte do politiky a založte novou pravicovou stranu bez starých tváří. Současná ODS nemá budoucnost. Ale nová strana bude založena dlouho po její porážce. Dokud je u moci a tím pádem spousta lidí chrochtá u koryt, nemá nová strana šanci. Všichni jsou spokojeni, jak ukázal sjezd:-)

Petr 12.12.2008 5:15

V zásadě souhlas. Až na tu ekologii.

Environmentalismus je nový komunismus. Je třeba to zastavit dřív, než nás to zničí.

zeleny 12.12.2008 6:41

Re: V zásadě souhlas. Až na tu ekologii.

Takovou blbost může napsat jenom dement a zavily fanatik volného trhu a konzumu.To je vůbec nové náboženství. Místo boha máte  modlu VOLNY TRH   nebo na oltáři neviditelnou ruku trhu ke ktere se klaníte.

j 12.12.2008 7:00

Re: V zásadě souhlas. Až na tu ekologii.

A zelenej z toho úspěšně žije

dino 12.12.2008 10:55

Re: V zásadě souhlas. Až na tu ekologii.

Může být. Ale různá "zelená hnutí" nemají se skutečnou péčí o hodnoty životního prostředí, natožpak s ekologií společného vůbec nic. Možná by nebylo od věci - pro diskutovanou "budoucí stranu" -  aby se naučila používat skutečně odborné argumenty (protože ty zelené strašlivě iritují, objektivní pravda má tu drzost, že nesouhlasí s jejich spasitelskými proklamacemi), zřetelně se tak oddělila od zelených bludů a nabídla objektivní pohled na věc. Informačních zdrojů je dost - jen jim není dáván prostor, protože se to právě nenosí. Možná to autor myslel nějak takhle. Podle dávno osvědčené pravdy, že kdo chce porazit svého protivníka, MUSÍ HO ZNÁT! 

Tomas Pansky 12.12.2008 2:41

Velmi dobre napsany clanek. ODS se stala necitelnou, respektive ...

... chova se jako shluk prospecharu.  Chybi ji clovek ci lepe receno skupina lidi majici vizi, za kterou by stalo za to jit, a charisma, kterym by byla schopna presvedcit i ostatni.  Fakt, ze v Cechach nema pravice koreny, neni po temer dvaceti letech omluva.  Zavery sjezdu ODS jsou skutecne zklamanim a ukazkou neschopnosti sebereflexe.  top0625top@hotmail.com 

Ladislav N 12.12.2008 5:40

Re: ...ODS se stala necitelnou, respektive ...

Potíž je v tom, že ODS se chovala jako shluk prospěchářů už za Klausova vedení. Klaus snad neměl možnost toto chování změnit? Nebo nechtěl? Pro mě je jako možný zakladatel nové pravicové strany zcela nedůvěryhodným politikem. On je kvůli vlastnímu prospěchu ochoten jít na "dohodu" třeba i s Paroubkem. Podobně, jak se na rozdělení prebend domluvili se Zemanem.

alamo 12.12.2008 1:16

autorovi a NP: gratulujem

konečne nejaký, naozaj realistycký pohľad na vec, na neviditeľnom psovi..     bohužiaľ dosť neskoro..   pán nef sa ako "novinár", može smelo označiť za "hrobára pravice"     možno dokázal napísať pár, skvelých sci-fi, ale ako šéf "mienkotvorného" média, ktorého by malo "tlačiť a formovať mienku tým sprévnym smerom" proste zlyhal..:-/

zdeněk 12.12.2008 0:31

mimochodem ten Nečas to je také k popukání

Naši budoucnost budeme řešit tím, že sem nastěhujeme cizince co budou za nás pracovat a v případě potřeby je "možná" snadno vyhostíme. Jestli tohle je politika nějaké strany pak je snad přijatelnější program KSČM. Protože tyto řešení které nabízí Nečas, to jsou řešení které znamenají pro danou zemi takový problém že  1/3 obyvatel chce dobrovolně emigrovat(Nizozemsko). A bude hůř. Politiky platí nadnárodní koncerny co potřebují levné zahraniční pracovníky.

Nedávno zde byl jeden zajímavý odkaz na Adama Smithe který v jedné části svého díla píše, že kapitalisté by neměli vést společnost jelikož jejich cílem je maximalizace zisku, která je největší v chudé společnosti. Ale zájmem společnosti je aby co nejvíce lidí bylo bohatých. A to je prosím duchovní odkaz otce kapitalismu. Myslím že v současné situaci se projevuje jeho naprostá pravdivost. Nacionalismus, šovinismus, ochranářství - můžete si o tom myslet co chcete, ale bez těchto protiliberálních ideologií( protiliberální ve smyslu bránění plně volného trhu a osob) by mnoho národů zaniklo již dříve.

mik 12.12.2008 0:54

Re: mimochodem ten Nečas to je také k popukání

Už vůbec by společnost neměli vést levicoví populisté-milionáři, kterým jde o moc a o prachy a ne o lidi. A jiné naše levice nemá.

zdeněk 12.12.2008 0:12

Czechkid to je jako co?

Prostě budeme dětem vtloukat do hlavy lži a budeme se mrskat,mrskat a mrskat. A budeme se učit rozdělávat oheň a stavět cikánské vozy.... Kam zmizela NAŠE kultura?

Proboha jak nám může vládnout poblázněná ženská z  Kazachstánu a zelený milionář spolu s bigamním premiérem? Prostě podrývání kultury, představa že my jsme ti špatní. Jděte už všichni multi do pr**** kam dávno patříte....

mik 12.12.2008 0:52

Re: Czechkid to je jako co?

No, furt lepší než aby nám vládli sadističtí bachaři a naprosto nezodpovědní populističtí pinklové