25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Bakulová 3.6.2010 6:53

sledovala jsem včera

rozhovor s panem doktorem Stránským, to je expert VV na zdravotnictví. Tomu nepochybně rozumí, ale naprosto mě šokovalo, jak rozprávěl o mailech mezi přáteli, které někdo "ukradl" a zveřejnil (tolik naivity !) a které se týkaly V.Klause a jeho schopnosti být prezidentem. Pan doktor zdůrazňoval, že jako svobodní občané mohou vyjadřovat své názory na prezidenta, prosím, to jistě, ale jestliže se domlouvají, jak ho zbavit úřadu, no to teda je snad za hranicí, ne ?

J. Pudil 3.6.2010 13:25

Re: sledovala jsem včera

Zajímavé je, že autorce jaksi "ušlo" nestandartní chování pana Klause na domácí i zahraniční půdě, sledující především osobní cíle a zájmy. Pro jeho "obhajobu" si dovolím doporučit trochu prostudovat jeho politickou historii ve které vždy mimo jiné hrály prim demagogie, populismus, nebetyčný egoismus a touha být za každou cenu vidět. Vše pod heslem "účel světí prostředky"..... O tom, že pan Ing. zneužívá svojí součastné funkce jsem přesvědčen a na údajném chováni Dr.Stránského nevidím nic nelogického.

L. Severa 3.6.2010 14:16

Re: sledovala jsem včera

Udivilo mne , že pan doktor obhajoval poplatky u lékaře¨( podle jeho vyjádření přinesly do zdravotnictví 3 miliardy). Domníval jsem se, že  bylo v programu VV jejich zrušení. Až včera jsem se dověděl, že se jedná o vnuka Jaroslava Stránského, kterého pamatuji jako ministra spravedlnosti v poválečné vládě, kde zastupoval stranu Národních socialistů.