29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ryšánek 21.10.2007 13:17

Bůh je velký a...

... smrt České republice!!! Stát se udržuje právě tím, čím vznikl. Česká republika vznikla vlastizradou V. Havla, V. Klause a V. Mačiara!!! Naší vlastí je Československo, protože jen Československo je stát který vyjadřuje naše výšší idee a hodnoty i hodnoty a idee generací žijících před námi. Z našich morálních a mravních problémů společnosti se nikdy nedostaneme dokud se nepodaří Československo opět sjednotit, a to je naše jediná možnost!!! Velká idea jednotného státu, jest naší jedinnou spásou mravní!>-

Valonis 19.10.2007 21:53

evropské hodnoty

A jaképak jsou ty evropské hodnoty, pane Urbane,které je třeba hájit? Okupace cizích území? Masakrování civilního obyvatelstva tamtéž? Plundrování cizího národního přírodního bohatství? Beztrestní a nepostižitelní  "ochránci " cizích diplomatů a šejdířů všeho druhu? To jsou evropské hodnoty?

saint.sanctus 19.10.2007 22:54

Re: evropské hodnoty

Valonisi Valonisi, pěkně jsi popsal svoje životní hodnoty a svoje psychické problémy. A teď si najdi na netu, co jsou to "evropské kulturní hodnoty"

klkad 25.10.2007 8:48

Re: Re: evropské hodnoty

ale,ale?!?

68 19.10.2007 21:02

Základy pro neznalé (také pro blbečky a běžné židobijce) ve 36. lekcích.

K tomu četné užitečné doplnky. >http://masada2000.org/index.html<   Je toho hodně, ale máte na to týden. Pak se ozvěte. Musíte číst pozorně, snažte se látku nejen pochopit, také vstřebat.   Najdete tam vše, co potřebujete pro začátek vědět.  Jedná se ovšem jenom o úvod, takový kurz 101. Ciao.

noiprocs 19.10.2007 21:41

Re: Základy pro neznalé (také pro blbečky a běžné židobijce) ve 36. lekcích.

To je sionistická agitka. :-D Ale když tomu věříte.

68 19.10.2007 21:58

Re: Re: Základy pro neznalé (také pro blbečky a běžné židobijce) ve 36. lekcích.

Proboha! To nebylo pro Vás! Ani pro Maxima Skeptika Vaingloriouse. No, ještě že jsem se vrátil. Ale já se pokusím někde vyhledat něco jednoduššího, objektivnějšího a s obrázkama. Nevím ale, jestli se něco takového dá najít.

kopretina 19.10.2007 22:41

Re: Re: Základy pro neznalé (také pro blbečky a běžné židobijce) ve 36. lekcích.

Vy jste islamistický agitátor.

Evropan(original) 19.10.2007 19:26

Nevim jestli si to tady nekdo jeste precte

ale osobne velice pochybuji,ze by se Israel jen tak rozhodl zrusit sam sebe, a protoze ma solidni jaderny arzenal o jeho budoucnost se pranic nebojim.

S/kepticus M/aximus 19.10.2007 20:26

Izrael vem klidně čert, ale právě díky tomu jadernému arsenálu Izraele se třeba já bojím o svět.

:-/

Evropan(original) 19.10.2007 20:44

Re: Izrael vem klidně čert, ale právě díky tomu jadernému arsenálu Izraele se třeba já bojím o svět.

A ze to bude poradna prda az to rachne :-D

kopretina 19.10.2007 22:42

Re: Je třeba se obávat jaderného Íránu, protože íránský režim očekává příchod šítského mesiáše Mahdího a k tomu potřebuje jadernou válku.

Fafa 19.10.2007 20:51

Evropane,

mohlo by se stat,ze Izrael odejde a bouchne za sebou dvermi. A to neni nikterak prijemna predstava. 

Skep/ticus Ma/ximus 19.10.2007 18:18

Kopretina má dnes nějaké zpoždění, ještě ani nestačila otapetovat židovskou propagandou celou diskuzi

Že by dnes vyšlo více židovských článků než obvykle ;-D

Jerry 19.10.2007 19:45

Re: Kopretina má dnes nějaké zpoždění, ještě ani nestačila otapetovat židovskou propagandou celou diskuzi

Proc si davas privlastek Maximus, kdyz tva "maximalnost" je patrna z tvych prispevku ? ;-)

Ske/pticus M/aximus 19.10.2007 20:28

Nejste bratr toho otečkovaného cikánského blbečka?

8-o

Jerry 19.10.2007 20:40

Re: Nejste bratr toho otečkovaného cikánského blbečka?

Tvuj bratr ???

Chran panbuh. ;-D

kopretina 19.10.2007 20:02

Re: Skeptik tapetuje muslimskou propagandu.

Na rozdíl od Vás nevysedávám celé dopoledne u počítače.

Sk/epticus Maxi/mus 19.10.2007 20:27

Já také ne, lze to snadno zjistit z mých příspěvků

Jerry 19.10.2007 20:37

Re: Já také ne, lze to snadno zjistit z mých příspěvků

Z tvych prispevku se da zjistit pouze jedno, a urcite to neni cas ztraveny u pocitace. :-P

A.S. Pergill 19.10.2007 17:06

Faktem také je

že s muslimy máme jen minimální styčné body v pojmosloví:

Např. se shodneme s muslimem na tom, že násilná konverze k islámu je zcela nepřijatelná, při "bližším ohledání" se ale ukáže, že islámské právo považuje i konverzi pod bezprostřední pohrůžkou smrti za "dobrovolnou". Vychází z Mohamedových životopisů, kdy Mohamed dával zajatcům na vývěr buď konverzi nebo stětí (když byl zajatec ozbrojený a svázaný a drželi ho alespoň čtyři chlapi, tak se ho ten statečný muž opravdu nebál setnout), a takovouto konverzi prohlašoval za dobrovolnou.

Mohamed také nedodržel prakticky žádnou smlouvu s nevěřícími (možná by se nějaká velmi krátkodobě termínovaná, kterou porušit pro nedostatek času nestači, vyhrabat dala), takže jekékoli domluvy s muslimy jsou tím zžcela jednoznačně poznamenané (s tím měli problémy i saracénští bojovníci, kteří za křižáckých válek ještě respektovali válečnickou čest z předislámské éry, a byli za to islámským duchovenstvem permanentně kritizováni). Pokud dokážeme na muslimech něco vynutit, není důvod na to uzavírat smlouvu, pokud ne, tak ji s pravděpodobností blízkou 100% poruší.

Skeptic/us Max/imus 19.10.2007 17:25

Oni to snad křesťané dělali jinak?

8-o

noiprocs 19.10.2007 17:44

Re: Faktem také je

Projděte si dějny církví a neplácejte tu takové blbosti. Mimochodem, když už se tu tak berete za židy, tak si zjistěte jak byli v průběhů tisíciletí křesťany ponižováni a nuceni k násilným konverzím na rozdíl od světa islámu.

A.S. Pergill 19.10.2007 18:17

Re: Re: Faktem také je

Židům se od křesťanů dostávalo jen toho, co oni sami dělali jiným národům (a ještě se tím ve Starém zákoně chlubí). Zvlášť zlí jazykové tvrdí, že i norimberské zákony byly silně inspirovány Starým Zákonem a Talmudem.

Sk/epticus Ma/ximus 19.10.2007 18:20

Tak příště až to budete psát, napište, že všechna tři náboženství nestojí za nic a čím dříve se jich zbavíme, tím lépe.

A.S. Pergill 19.10.2007 21:48

Re: Tak příště až to budete psát, napište, že všechna tři náboženství nestojí za nic a čím dříve se jich zbavíme, tím lépe.

To je v zásadě jasné. Jde jen o to, že zatímco podstatná část křesťanů a část Židu se v evropském prostředí zcivilizovali, muslimů je civilizovaných jen zanedbatelné procento, a to ještě je ve vleku těch druhých.

Islám je velice blízký původnímu judaismu (názorně tím ukazuje, proč měly všechny sousední národy takovou radost, když přišli Babyloňané a Židy odvedli zpět jako otroky), jsou mu podobné také některé ortodoxní křesťanské proudy (proto budí takové nadšení v náboženských fanaticích, jako je GWB).

Osobně jsem přesvědčen, že kdyby římští císaři odvedli při tom vybíjení křesťanů pořádnou práci, tak bychom létali na Měsíc už někdy v 15. - 16. století. A rozhodně nestojím o to, aby nás muslimové vrhli zpět někam na úroveň přelomu 1. a 2. tisíciletí (nehledě k tomu, že bychom se ze sr@ček islámských vyhrabávali podstatně hůř než z těch křesťanských). Islámský svět začínal na lepší startovní čáře než křesťanský, a přesto se během pár století propadl hluboko pod jeho úroveň (viz epizoda dobytí Konstantinopole za pomocí křesťanských odborníků na válečné stroje). Takovýto civilizační propad by v zásadě znamenal smrt řádově 80 - 90% evropské populace (upadla by i výroba a distribuce potravin), takže v zásadě ani nemáme co ztratit. Buď se ubráníme, nebo (u těch starších bezprostřední potomci) zemřeme.

A.S. Pergill 19.10.2007 16:58

Důležitý zdroj

Hned první článek "Rozhovor, který se nekonal"

Islám je ideologie, velice blízká nacistické, pouze v náboženském hávu. Naším protivníkem jsou jeho propagátoři a islámské duchovenstvo + islámští soudci a náboženská policie (protože ti drží potenciální umírněné muslimy krátce u huby). Ty je nutno dostat ze hry, případně i absolutním způsobem = fyzickou likvidací - s prostými muslimy, kteří často ani požádně neznají znění Koránu, už bychom se nějak domluvili na civilizovanější varientě islámu.

Nenávist muslimů k Izraeli je dána tím, že se Mohamed svého času prokecl když prohlásil, že Židé, protože odmítli jeho učení a jeho osobu jakožto nástupce biblických proroků, nikdy za to nebudou mít vlastní stát. Rozpor tohoto výroku s realitou je zjevný i sebenegramotnějšímu muslimovi (byť je to různě zlehčováno blekotáním o "nelegitimnosti Izraele"), a takovéto narušení věrohodnosti Mohameda by mohlo uvolnit lavinu, která by se sesypala s celým islámem (= dobrým džobem pro výše jmenované skupiny). Židovský stát by byl pro muslimy nepřijatelný kdekoli na světě (maximálně, kdyby byl někde v Antarktidě nebo na severním pobřeží Grónska, tak by se dala jeho existence před masami věřících utajit), takže se vůbec nejedná o palestinské Araby a jejich zájmy.

Bohužel, při neschopnosti politiků západního světa se do problému dostatečně opřít, to vidím na vleklé zhoršování vztahů a nakonec válku za pro nás již nevýhodných počátečních podmínek. EU politici kvílí nad "ubohým proletářem" - bin Ladinem, Bush zase ucvrkává nad zbožností muslimů. Obojí je zcela kontraproduktivní: Zbožnost muslimů je zcela jednoznačně negativní vlastnost a většina teroristických špiček jsou milionáři (v dolarech) nebo multimilionáři (jmění UsB, než se dal na terorismus, bylo odhadováno na čtvrt miliardy dolarů).

Islamizace Evropy je naprosto nepřijatelná a je nutno ji odvrátit jakýmkoli způsobem, přijatelná je i totální likvidace muslimů.

Skept/icus Max/imus 19.10.2007 17:28

Ta "moudra" máte ze synagogy nebo přímo od Boha :-)))

;-D

Jerry 19.10.2007 18:02

Re: Ta "moudra" máte ze synagogy nebo přímo od Boha :-)))

Ty moudra muze mit pouze a jedine od maximalniho septika. ;-D

Skep/ticus M/aximus 19.10.2007 18:06

Proč? Znáte mimo to jenom synagogu a Boha? :-)))

;-D