19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: BIS a Janoušek

Odkud unikly nahrávky telefonních rozhovorů mezi Pavlem Bémem a Romanem Janouškem, to zatím není úplně jasné. Experti na tajné služby připouštějí, že to skutečně může být z BIS.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Skřivan 5.4.2012 5:00

Z BIS to být může,

ale nejspíš nebude. Hlavně proto, že nevěřím, že BIS je banda pitomců ... .

... zato jinde, se ten únik sakra hodí a navíc je zřejmé, že neunikl hned, ale dal si načas. Takže žádný únik, ale cílené vypuštění, ostatně jako vždy ... .

Když se mluví o korupci v BIS, vyloučil někdo zcela legální cestu BIS - Nečas - Bárta - ABL ? :-))) Kouzlo na ní je likvidace vnitrostranické opozice ... .

J. Boleslav 5.4.2012 16:43

Re: Z BIS to být může,

Podle mého názoru Nečas Béma likvidvat nepotřebuje, ten byl už dávno odrovnán. Kromě toho není tak hloupý, aby si takto kálel do vlastního hnízda.

P. Skřivan 5.4.2012 21:48

Re: Z BIS to být může,

Na druhou stranu prezident říkal cosi o hře s ohněm. To by mělo logiku, ne ? :-)

Navíc bych řekl, že celkem mohl očekával, že všichni budou uvažovat jako Vy ... . Třeba Bém sbíral síly na odvetu, co Vy víte ?! :-)

Navíc teď Mr. Nečas vypadá jako bojovník s korupcí ... . Nevím jak Vy, ale já bych při znalosti morálního profilu našich politiků přesně takovou špinavost očekával. :-) ... a všichni se tu jak troubové dohadují odkud že to uteklo. :-)))