24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Bez osobností se ČSSD neobejde

Je pravda, že dnes spousta jejích příznivců volí hlavně premiéra Sobotku a jím prosazovanou vládní politiku, ovšem pokud chce ČSSD přežít i v dobách, kdy Strakovu akademii vyklidí, musí mít solidní zázemí v regionech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Bureš 23.10.2014 21:52

Osobnosti KSČSSD :

Vychlastaný notorický alkoholik - Zeman......mašinfíra, který dodnes nedokázal vysvětlit, kde přišel ke 4 mega na byt - aby vzápětí vydělal desítky miliónů a koupil byt na Floridě........tlachavý pidlooký Špidla, který byl bez znalosti jazyka vykopnut do EU......kolaborant z Národní fronty a náměstek RAJ Paroubek, který nechal demokraticky pomlátit účastníky Czech-tecku......celoživotní Nemakačenko, povoláním papaláš, který v době největšího ekonomického růstu pprošustroval co se dalo a zadlužil zemi - Sobotka, řečený Dluhoslav, který za odměnu byl povýšen na premiéra !!!

Panečku - to jsou osobnosti......až jsem se poblil !!!

Š. Hašek 23.10.2014 20:09

Doporučuji

Jelínkovo "zamyšlení" číst pozorně a třeba dvakrát. A pomalu a "rozkódovávat".

Třeba: "ČSSD by neměla po jednom kroku vpřed udělat tři kroky vzad". ?????????

Třeba: soudruh "Štěch nedělá psí kusy, ale je furt stejný a dokáže se přiklonit na správnou stranu"  !!!!!!!!!!!!!!!! (rozuměj: je to stále stejný vyčůraný komouš, z duše nenávidicí samostatné občany, které zastupují zejména živnostníci, svobodní sedláci, podnikatelé.

Vskutku kolosální politologické zamyšlení polokomunistického absolventa university. Ryze subjektivní vnímání skutečnosti, informativní hodnota 0,21154. Jako (skoro) vždy.

M. Prokop 23.10.2014 18:22

Osobnosti v ČSSD?

Poslední byl Paroubek a to raději nenapíšu jaká osobnost.

Š. Hašek 23.10.2014 18:50

Re: Osobnosti v ČSSD?

Asi tak.

Trošičku nechápu, jak někdo může mluvit o osobnostech v případě skorokomunistické strany, která slibuje, slibuje, slibuje, slibuje a čerpá, čerpá, čerpá, čerpá ...........

A je tady pro "obyčejné lidi"!!!!!!  Možná Milouš Jakeš, jako "osobnost" by se jim hodil.

K. Vyšata 23.10.2014 15:12

Nějak se nám pan Jelínek

rozkolísal, nemyslím že by požíval v nadměrném množství alkohol, myslím jeho podivné a náhlé "ideologické" rozkročení. Zdá se, že v názorové shodě s ČSSD je už jen tak na jednu nohu a druhou šmátrá někde jinde. Ale vážně, z toho, že paní Gajdůšková neuspěla není třeba dělat žádné závěry a kdyby se hloupě nevyjadřovala v médiích, nikdo by si nemyslel že nějak oslabila ČSSD svoji prohrou s panem Čubou. Ono vyhrát nad ním, teda nad legendou, by se nepodařilo jen tak někomu. Pan Jelínek opominul jeden fakt, ČSSD svojí ne/aktivitou v kauze církevních restitucí ztratila mnoho voličů a Gajdůšková to odnesla. Ještě že předseda Sobotka se jakoby zázrakem po výhře nad "pučisty" stal opravdovým politikem který s úspěchem zahladil průšvih uřvaného Zaorálka. Mile mě překvapil.

J. Boleslav 23.10.2014 14:23

A co kdybyste s. Jelínku

místo radění to vzal za oranžové sám do ruky? Všichni voliči, co znají Vaše CV a v něm třeba Vaše blahodárné působení v ÚSTRu, by Vás jistě s radostí volili jako diví.

Š. Hašek 23.10.2014 18:54

Re: A co kdybyste s. Jelínku

Nemá to cenu.

Politolog, který se jednou rozhodl, že bude radit Špidlovi ................... Ve svazáckém věku ......

R. Jonák 23.10.2014 9:16

Řekl bych, že by se autor měl podívat na mapu

protože když napíše "V Ústí nad Orlicí léta kraluje Miroslav Antl", tak by přišel na to, že dotyčný pán kandidoval někde úplně jinde (podle mého názoru naštěstí).

J. Boleslav 23.10.2014 14:24

Re: Řekl bych, že by se autor měl podívat na mapu

Antl, to je ten bývalý bolševický prokurátor, který se stále vyhýbal převzetí vlastní obžaloby? Pěkného krále tam mají, jen co je pravda.

Z. Rychlý 23.10.2014 0:41

Mě přijde kritika sociální demokracie od

socana první kategorie nějak divná. Řiditel Masarykovy dělnické akadenie (či čo), a přitom jakoby byl z ODS. Jako kdyby se fotr pohoršoval nad svým dospělým synem, že šuká s babama. Taková laskavá kritika spojená s plácáním po ramenech. Král je nahý, nebo oblečený ? Divný pocit z něho mám.

Z. Bureš 23.10.2014 7:08

Re: Mě přijde kritika sociální demokracie od

Pane Rychlý - tak to nejste sám, kdo má z "politologa" Jelínka divný pocit, neboť mě se z něho chce už dobrých 10 let.....usedavě zvracet !!!

P. Papež 23.10.2014 8:02

Re: Mě přijde kritika sociální demokracie od

Spíše mně připadá, že jelínek dělá zatím drobné krůčky směrem k ANO, tam vidí korytovou budoucnost. Masaryk se musí v hrobě obracet když vidí, kdo se zaštiťuje jeho jménem.

P. Lenc 23.10.2014 8:18

Re: Mě přijde kritika sociální demokracie od

Nejste sám koho to napadlo, je nás víc.

Z. Bureš 23.10.2014 8:45

Re: Mě přijde kritika sociální demokracie od

Naprostý souhlas !!!

J. Boleslav 23.10.2014 14:26

Re: Mě přijde kritika sociální demokracie od

Přesně tak.