25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ucitelas 4.11.2008 11:29

Re: ODS si svoji aroganci může dovolit

ptal se tě někdo na něco socanskokomoušská kreaturo?

F.VÍZEK 88.100.57 3.11.2008 19:07

ODS si svoji aroganci může dovolit

Objektivně řečeno a bez ideologické zaslepenosti: Sociálně demokratická vláda Občanské demokratické straně vyčistila a stabilizovala za nemalých nákladů bankovní systém, zemi odevzdala v pořádku: veřejný dluh ČR nejnižší v Evropě (kolem 35% HDP) a deficit státního rozpočtu pod požadovanými 3% HDP.   Po vládě ODS se Česká republika  znovu začne brodit v problémech.  Se světovou krizí i bez ní !

Vláda ODS je zemi nebezpečná z několika důvodů: udělala špatné reformy, nasměrovala zemi špatným směrem, zrušila progresivní zdanění, zrušila investiční pobídky.  ODS jako strana není integrovaná ani do evropských struktur, ačkoli je členem Evropské lidové strany, je jednou nohou na odchodu a míní s britskými konzervativci založit v EP novou frakci, čímž se dostane mimo hlavní proud evropské politiky.   Na předsednictví není připravená ani v tom nejjednodušším: mnozí ministři se nedomluví ani v angličtině a ani ve francouzštině, ačkoli  budou muset řídit zasedání.  Jak to budou dělat? Přes tlumočníky?  Něco takového Evropa ještě nezažila.

Budíš 3.11.2008 18:54

To není pravda.

Jen Topolánek a Bém si myslí ,že nikdo jiný nemá šanci.Omyl Topolánek si sám kolem sebe vytváří pro sebe příznivý prostor a vlezdoprdelky ještě neví, zda se Topolánkovi podaří post udržet tak raději mlčí. To svědčí o naprosté nedemokracii v ODS.Ale vážení, ještě nepromluvily členské základny, tak se Topolánku neraduj. Každý ví proč ODS prohrála, a 30 Kč jako zbraní soc. dem. se nikdo opít nenechal. Důvody jsou jiné-neschopnost čelních představitelů, arogance a vzdálení se občanům.Hlavní představitelé mnohé nezvládli a musí z postů ODS odejít.Občan přijme jen důraznou a viditelnou změnu, ale hlavně bez Topolánka, Langera, Béma,Nečase ale i Kalouska a dalších. Jestli se tak nestane pak už může ODS pomoci jen BŮH  a ten, jak každý v Čechách ví nepomůže.Odejděte o nebojujte hlavně o sebe!!!

Niky 3.11.2008 16:15

Re: Opravdu nikomu nevadí Topolánkovi odporné lži!

Budou nám poroučet z Bruselu,respektive z Berlína a Moskvy,ale to vám zjevně nevadí,stejně tak vám nevadí,že je EU krajně nedemokratická organizace!

KARYNA 3.11.2008 15:52

Re: Opravdu nikomu nevadí Topolánkovi odporné lži!

Tak fajn. Všechny státy, které podepsaly (přijaly() Lisabonskou smlouvu budou zlikvidovány. Prosila bych bližší vysvětlení k té likvidaci, jak to bude probíhat a jestli to bude "Velký třesk", abychom se na to připravili.Bez americké radarové základny jsme žili do teď, a jak je vidět, ještě jsme nezemřeli.

Emilio Cp. 3.11.2008 15:43

Re: Opravdu nikomu nevadí Topolánkovi odporné lži!

Me zase vadi odporne lzi Bema, to je ten co se kamaradil z Roccem v dobe kdy byl na radnici a mel na starost Finance !  (Y)Rv

Nik\ 3.11.2008 14:49

Re: Opravdu nikomu nevadí Topolánkovi odporné lži!

Přijetí Lisabonské smlouvy,znamená likvidaci Českého státu a také Americké radarové zakladny na území České republiky,chcete ještě nějaký argument!

Jarka 3.11.2008 14:19

Problém je v nás

Volby dopadly oranžově pouze proto, že se promyšleně slibovalo. Modří agitaci podcenili, takže v krajích logicky nastalo střídání barev. Odstavení modří starostové jsou po tom výprasku v šoku a proto volají po změně ve vedení ODS. Myslím si, že by spíše měli dodatečně zpytovat svědomí, zda bylo vůbec něco, čím mohli ve svém regionu voliče zaujmout.

Je to stále (od tzv.sametové revoluce) pouze mocenský boj a střídání pouze dvou stran. V této chvíli se svádí boj o  vztyčení oranžového praporu na Pražském hradě. Nic víc. Nebo si bláhově myslíte, že je u nás politik, kterého bude zajímat naše peněženka?

Starý Čech 3.11.2008 13:44

Bém, nebo Luděk Sobota

Pavel Bém mi při svých rádoby vtipných vystoupeních připomíná přiblblým smíchem  Luďka Sobotu kdyz ž hraje pitomce. Sobota ho však jenom geniálně hraje, nikdo si však nemůže být jist jak to je s Bémem. Ale i zde platí, každá strana mátakové představitele jaké si zaslouží.

vita 3.11.2008 13:01

Kdy si uvědomíte, že to není problém osob, ale politiky?

Prostě lidé odmítli politiku ODS, bez ohledu na to, kdo jim ji předkládal. Pravda, Bém neukazuje voličům, že jsou jedničky, ale o hulvátství to už dávno není. Lidi hlasují peněženkou.

A tak to má být.

luba 3.11.2008 12:09

Re: Opravdu nikomu nevadí Topolánkovi odporné lži!

zahraniční politika je OK jakou byste si Niiky představoval ?

                           

Mistr Jan Hus 3.11.2008 10:45

Re: Tak už jsi se oklepal z pořážky, modrý svazáku?

;-DR^

antek 3.11.2008 9:33

Re: Tak už jsi se oklepal z pořážky, modrý svazáku?

Jo teď přemítá do které strany by vlezl a propagoval eutanázii.

Skybird 3.11.2008 9:19

Re: Jen aby neplatilo, že ODS > ODS(b) + ODS(t)

samožřejmě, že ODS > ODS(b) + ODS(t)

Skybird 3.11.2008 9:19

Jen aby neplatilo, že ODS > ODS(b) + ODS(t)

t.j. aby to evidentní rozštěpení ODS netrvalo déle než do kongresu a nevedlo k úbytku jejích voličů !

Pak by asi nebylo jiné řešení, než vláda ČSSD(ksčm) a k tomu Topolánek a Bém svým bratrovražedným bojem směřují.

Svět by se asi nezhroutil a možná bychom to na pár let potřebovali.

Chalupa 3.11.2008 8:45

ODS a vláda jsou Mimo mísu

Hlavním tématem kongresu by mělo být, kdo je schopen nejlépe uspět v krizi, která ČR v příštím roce zasáhne plnou silou. Poněvadž kongres bude pouze a jen o korytech, ODS si koleduje o tsunami III a zelení o vyhazov z parlamentu.

jasan 3.11.2008 8:34

autor je pekny matej...

ani nevi, proc a jak byl Topolanek zvolen....

Miloš Zfrantišku 3.11.2008 8:31

Negativní vliv pana Klause

na polistopadovou politiku je stále zřetelnější. Ovšem nyní  po delší době se Klaus zabývá konečně něčím kladným. A to likvidací jeho psedopravicové ODS, což by snad mohlo umožnit  vznik moderní liberální občanské strany, která by  byla schopna čelit grázlíkům typu Paroubka a Rátha.

Monika 3.11.2008 8:20

Re: Opravdu nikomu nevadí Topolánkovi odporné lži!

Mně zase vadí odporné lži p. Ratha a příšerná nadutost p. Paroubka.

Mistr Jan Hus 3.11.2008 6:25

Tak už jsi se oklepal z pořážky, modrý svazáku?

;-D

Franta 3.11.2008 6:22

Vítku,

nemáš chuť zkusit kandidovat, na nějakou funkci, třeba ve Svazu chovatelů? Tvé články mi připadají stejně naivní jako dílko K.H. Borovského, ten taky stlal rozumem a hlavně bojoval. Akorát, že zbytečně, a že se svět a společnost vyvíjely jinak. Kdepak je dneska to zahnívající a zpátečnické Rakousko, a kdepak je Česko? Jak je možné, že je Vídeň opět světovou metropolí a ssídlem světových organizací a Praha ne???  Trochu skromnosti a držení úst by Ti slušelo. Svoje odsudky opravdu publikoj ve svém institutu, stoupni si na židli a můžeš začít. Tak ahoj, Vítku!

Niky 3.11.2008 4:11

Opravdu nikomu nevadí Topolánkovi odporné lži!

Kromě jiných lží včera Topolánek také řekl!budeme nadále prosazovat volební program ODS.Tak odpornou lež může vyslovit jenom gauner,každý přeci ví,že Topolánek realizuje volební program pravdoláskové strany zelených a to hlavně v zahraniční politice!

pavpek 3.11.2008 1:38

Co se týče Béma,

je to slizoun slizká a pokud ODS zvolí tohohle  podvraťáka, skončí.

nownow 3.11.2008 0:53

Celkem dobre, pane autore ...

Jen neni jasne, co minite slovy charisma a intelekt v souvislosti s prazskym primatorem. Pravda, novinari casto v souvislosti s P.B. tato slova uzivaji, jsou vsak proto pravdiva ? Ja kuprikladu zadne zvlastni Bemovo charisma nevidim a nevidim, a pokud se tyka jeho intelektu, co, prosim, tak mimoradneho za leta ve funkci primatora dokazal ? Kde jsou nejake zaznamenanihodne vysledky ? Ze nema odpuzujici kukuc ? No, ano, takovy ale prece meli panove Kalvoda, Dlouhy, Gross, nasi drivejsi nejpopularnejsi politici (pamatujeme ?), taky a kde jim je dnes konec ... :-) Ostatne, jen co Cervicek neco vytahne na svetlo Bozi, hned bude po popularite ... :-)

mol 3.11.2008 0:33

naopak

Pokud se objeví nějaký kompromisní kandidát ("věčný kandidát" Tošenovský?), pak Bém ani Topolánek nebudou mít šanci.