29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mik 29.10.2008 0:04

ale vždyť Klaus, Bém a Paroubek mají stejné cíle

nakrmit spřátelenou ruskou mafii penězi daňových poplatníků. Je úplně jedno, že ODS zlikvidují, hlavně, že jim z toho něco kápne.

clay 29.10.2008 0:02

souhlas

R^

qwert 28.10.2008 22:59

ad "...."s Klausem" je cesta do pekel."

Ale tak to přeci není. Tady nejde o Klause, tady jde o to, že část ODS slepě papouškuje Klause a řídí se hleslem kdo nepapouškuje s námi, je proti nám. Jde až tak dak daleko, že to chvílemi vypadá jako naprostá absence samostatného myšlení, či totalitní manýry, kde se sebemenší ideologická "úchylka" nepřipouští a potlačuje v samém zárodku. 

To ASE: zrušení 30 Kč poplatku podle mne mělo marginální vliv na to zda bude volič volit socany. Spíš než proč volič volil ČSSD se ptejte proč volič už nevolil ODS. Skutečně si myslíte, že to bylo kvůli 30 korunám? Tak to jset dost naivní nebo zcela neinfovaný.

A ještě jedna připomínka: volební kampaň ODS byla takřka NULOVÁ. Těch pár bilboardů, u kterých si ještě člověk musel lámat hlavu zda to náhodou není antikampaň ČSSD, fakt nikoho  oslovit nemohlo.

mik 29.10.2008 0:10

Re: ad "...."s Klausem" je cesta do pekel."

Těch hloupých 30ti korunových voličů bylo pěkných pár desítek procent. A nulová kampaň ODS je dílem hejtmanů, kteří si nepřáli, aby jim Topolánek s Julínkem kazili imáge.

Dobře těm blbcům tak, kdyby se nezalekli 30ti korunových voličů a šli do volební kampaně s podporou Topolánkovy vlády tak mohli něco uhrát, voličů, kteří souhlasí s reformami, je dost. Neříkám, že by KSČSSD nevyhrála, ale bylo by to na body, ne KO. A teď to ještě svádějí na Topolánka - chucpe

Milan 28.10.2008 21:01

něco na tom je

Všimněme si jak pan Klaus upřesil Paroubkovu tézi o volbách jako o referendum o vládě.  Označtit tyto volby za referendum o Topolánkovi, je nehorázné!!!  Více se pan Klaus už nemohl znemožnit.   Tímto jeho averzi k předsedovi vlády vyblil veřejnosti natvrdo.  Welcome to your stupity Mr. President.

ASE 28.10.2008 18:55

Je to jednoduche...

lide volili socany proto, ze naslibovali to, co u vetsiny zabere - zruseni poplatku 30 Kc, privatizacim nemocnic ne, zdarma autobusy pro skolaky. Ve Stredoceskem kraji pridejte jeste ne radaru a volby jsou vyhrane.Kdyz jsem videla trousit se do volebnich mistnosti vzajemne se podpirajici vykopavky se smrti na jazyku a zarytym sklebem na tvari, vedela jsem ze nam to americka agentura VSEM prohrala pro koryta socanum. Vsichni alespon castecne splneni techto slibu zaplatime!!! Tak nevim, proc priznivci socanu buci nadsenim. Blizsi kosile nez kabat, co? A az nekdy pujdu opet k lekari a budu tam 3 hodiny cekat, nez prijdu na radu a uvidim kolem ty spokojene obliceje, zalituju, ze nejsem mlada. Ted bych emigrovala. Jidas prodal Jezise za 30 stribrnych, volici socanu nas narod za blbych 30 kacek. Tak je to proste.

Jiřík 29.10.2008 8:51

Re: Je to jednoduche...

Emigruj husičko,nějak se s tou ztrátou vyrovnáme,máš perfektní rozhled,země která Tě přijme se stane velmocí.

Gaston 28.10.2008 18:15

Jojo

tohle je dobře napsánoR^ Zdá se,že doba hájení "jejich" prezidenta (konečně!) skončila. Jde o to kdy si v ODS někteří (dosud neznámí z členské základny) konečně uvědomí, že cesta "s Klausem" je cesta do pekel. Ti známí jsou bohužel, až na vyjímky, již tak profláklí a tak namočení do všelikých skandálů, že již nelze od nich nic dobrého čekat.

PROKOP BUBEN 28.10.2008 17:33

JAK VIDNO

Autor má v mnohém pravdu i když za NORMÁLNÍ  a v  normálním světě by musela záhy po takovém debaklu padnout vláda sakum pikum.....Ovšem co se již v našem zavedeném kLausovském Absurdistánu přihodilo a co se MUSÍ ještě přihodit, aby se záležitosti normálu blížily.....Nebo je kLausostrana chráněna památkovým úřadem....

Pája 45 28.10.2008 17:04

Neznám autora ani jeho cíl,

přesto si myslím, že je třeba diskutovat o zlepšení politické kultury, kdo za to může atp. je nepodstatné. Souhlasíte-li, že myšlenka o zlepšení politické kultury je to důležitější, tak snad i vám musí být jasné, že Bém , Bendl a spol nejsou náhradou za Topolánka.

mira 28.10.2008 16:15

Krásné druhé místo!

K prohraným volbám v roce 2002 prohlásil Václav Eduardovič toto:

Už začínám být alergický na nepřetržité jednostranné, jednosměrné, zavádějící otázky, které podsouvají obrovský, tragický neúspěch ODS. Jsem stále přesvědčen, že ODS skončila se čtvrtinou voličů na druhém místě, což samo o sobě není žádná tragédie. Jestli je něco tragédií, tak je to ztráta sedmnácti mandátů demokratických stran a předání těchto mandátů komunistům.

viz http://www.klaus.cz/klaus2/asp/clanek.asp?id=XQ2njzLG1D83

Je na čase, aby ten podrazák šel do ...

jojo 28.10.2008 15:44

Je cas udelat radaru

PA-PA! ;-D

qwert 28.10.2008 14:33

ha ha ha

nesmysl s olampiádou v Praze (v pozadí odůvodněný ovšem přihrátím velkých zakázek na výstavbu), nesmyslná hysterie kolem Kaplického návrhu knihovny (v pozadí ovšem vedená snahou předělat stávající knihovnu na lux.hotel), Masarykovo nádraží potichu prodané v roce 2006 (opět neprůhledný byznys) a dalo by se ještě dlouho pokračovat......

Ale lze to zhrnou do jediného: BÉM

nownow 28.10.2008 15:00

Jo. Smlouva s Inchebou, Kockovic na Bemovych narozeninach, Rusove po leta nastehovani v Karlove ulici prodavajici sunt, vanocni trhy pana Smerdy (?), atd. atd.

;-D

Kvetla 28.10.2008 22:12

Re: ha ha ha...Nevím nic o prodané masaryčce,ale...

Olympijské snění p.Béma j tom že nás všechny zadluží nejméně  dalším bilionem Kč (1000 miliadrami ) mi nepřipadá jako zásluha hodná  povýšení k větším pravomocím. V Praze není kudy se dostat přes řeku,chybí mosty.Poslední most je v pražských Holešovicích, další až v Kralupech n.Vlt. ,tudíž není možné Prahu ani objet a transit musí  už tak přecpaným městem.Místo rychlodráhy mezi letištěm a centrem Prahy básní o prodloužení metra na letiště.To ale už dnes kapacitně kolabuje a přidat 10.milionovou klientelu ročně,To se mu pokud mu to projde.Praha 6 zajisté poděkuje,spíše však bičem (nechci být špatným prorokem).Není už schopen zajistit (tak triviální věc) obyčejné úřednice na přepážky Registru motorových vozidel - z deseti okének jede polovina,takže když si jdete pro pořadové číslo v poledne,ze strojku Vám vyleze lístek- Pro dnešní den jsou pořadová čísla vyčerpána,pracuje se tam do 17.h.Třeba alespoň s nepoctivými taxikáři , prostitutkami,kapsáři,bezdomovci,dealery....si jistě po povýšení poradí;-D;-D;-D .Půjčovna divadelních kostýmů mu jistě ráda poskytne na převleky k poznání problematiky množstevní slevu... Proč se mi jen zdá,že jej v posledním roce dostali do spárů lobisté a že ztratil soudnost ...???8-o

jasan 28.10.2008 13:34

no, ono je to trochu jinak...

proste Topolankuv projekt  koalicni vlady a premeny ODS jaksi nevysel - obvykle volice odradil, nove neprinesl...

Proste propadak

M.S. 28.10.2008 14:25

Re: no, ono je to trochu jinak...

 Souhlasím! Volby neprohrála Topolánkovi rozhádanost ODS ani Paroubkova volební kampaň, ale Topolánkovo vládnutí.

ferda 28.10.2008 12:32

BaK

Dovolil bych si doplnit názor autora: billis

........,doprdele samozřejmě ruský

milan 28.10.2008 11:12

Hrozně rád......

sleduju,jak se ta novinářská banda na NP obrací podle toho odkud kam fouká vítr,to by člověk nevěřil,jakých kotrmelců jsou schopni.:-D:-D:-D

billis 28.10.2008 11:12

Doprdele, autore, doprdele...

karel-smichov 28.10.2008 10:54

názor

K čemu se někteří  tak zv. oblíbení politici  dokážou  ponížit, jen aby  získali  moc  bez ohledu

na to k čemu to povede   ?    MOC je droga,že pánové   V.K. + P.B. >-

logicky 28.10.2008 10:33

Politické špičky vládnoucí ch stran a opozičních

i jednozlivci jsou zkorumpováni, moci se nevzdají ani volbama, jaké volby , když nový politici nemají stajné ppodmínky ,jako současní mocní, a i kdyby tak si klidně změní a nebo nebudou dodržovat ústavu, jako při rozdělení státu.A co nám z toho plyne.Naši slovutní politologové, jsou samozřejmě stranní-tedy většina , jelikož pracují pro státní zakázky dle úpotřeb stran.Tak , že jejich výtvory mají cenu žvanění těch samotných politiků.Nebojte se , že ale neznají minulost a její nepsané zákony, aby věděli, co je možné a co né.Ale to by pozom museli jíst pouze svůj chlebíček méně namazaný , než obložený chlebíček těch, kterým slouží.Tak hloupý občan zase není ,alespoŇ né každý, aby jim jejich né "úvahu či rozbor" spolkl, to si myslíte ,že je opravdu tak najivní?

milano 28.10.2008 10:30

bem a klaus

jaká to hromada nesmyslů. Autor by měl změnit povolání!

vládík 28.10.2008 10:38

Re: bem a klaus

Konkrétní nesmysly? Děkuji za upřesnění.  Pokud ovšem nechcete tvrdit, že je nesmyslem evidentní Klausova snaha odstranit Topolánka jako překážku pravo-levé spolupráci (ať koaliční veřejně či "maskovanou" oposmlouvou). Spolupráci na věčné časy a pro blaho všech (zainteresovaných).

JK 28.10.2008 10:18

Což takhle začít s realitou

Pan Mlejnek se již posunul do virtuální reality. Chtělo by to přečíst si ústavní postup jak vyvolat přečasné volby, a přepočítat poslance a senátory. Nakonec podobná situace byla po minulých krajských volbách, kdy zvítězila dramaticky ODS. Padla snad vláda? Jen se Špidla přesunul do nějaké funkce EU a jelo se dál. Žádný poslanec totiž nepoloží vládu, aby musel jít do předčasných voleb a přišel tak o 100 tis. měsíčně.

promirul 28.10.2008 10:02

Bém a Klaus

Pane Mlejnek,vy jste politilog?Ale kdepak,jenom oranžový žvanil.Měl jste být politikem,všechno je vám jasné a od všeho máte klíče,tak si je klidně strčte kamsi,na nic jiného nemáte.

Gaston 28.10.2008 18:20

Re: Bém a Klaus

Vidíte, jak vidíte černobíle! Kdo si dovolí kritizovat ODS a prezidenta, tak je oranžovej žvanil?! Jak Vy máte jednoduchej život:-)

KLAUS 28.10.2008 9:02

Nový klon

Šmarjá, zase další politolog Mlejnek.........

yorik 28.10.2008 8:49

Bém a Klaus přispěli k destrukci moci ODS v regionech?

Proboha, jak tomu měli zabránit? To měl prezident s primátorem objíždět republiku na valníku a dělat práci za zvolené funkcionáře ODS? Když to udělali v Praze tak je málem ukamenovali. Nevím o čem ta dnešní politologie je. Žije v nějakém virtuálním světě.

EM 28.10.2008 9:16

Re: Souhlas

Klausovi a Bémovi je možno vyčítat všechno možné, ale že by zrovna oni způsobili výsledek posledních krajských voleb, to určitě ne a tato teze samotná výrazným způsobem diskvalifikuje celý článek pana Mlejnka.