24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Babišův vršovický dloubáček

Dvě nejsilnější vládní strany vedou politický souboj o policii. ČSSD i ANO se přitom usilovně snaží, aby veřejnost vnímala celou kauzu jako střet dobra se zlem, kdy oni reprezentují dobro a zlo jsou ti druzí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 1.7.2016 23:43

No, jak to tak čtu

tak je zřejmo, že český politik lhostejno pod jakou fanglí se prsící rozhodně není ten, kdo nezištně pracuje pro blaho vlasti, národa, státu čtyřiadvacet hodin denně a vstávaje lehaje myslí jenom na to, jako by občanům této země co nejlépe prospěl. Ačkoli je právě za to slušně placen.

Český politik pracuje pro blaho své a indukovaně pro blaho své rodné strany, s níž je jeho blaho nerozlučně spojeno. Případně pro blaho těch, kdož ho na špagátcích vodí. A vstávaje lehaje myslí jenom na to, jako by co nejlépe prospěl jednomu občanu této země - sobě. A taky na to, jak by výnosného politického koryta dosáhl a nejlépe nafurt si ho udržel. Ačkoli za tohle placen rozhodně není.

Zastupitelská demokracie je prý nejlepší ze špatných způsobů správy věcí veřejných. A politika je zjevně věc velice nelibě páchnoucí.