25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Babišovy povedené záplaty

Kdo předpokládal, že rozmíšky, které po Ústí nad Labem nebo Českých Budějovicích potkaly hnutí ANO v Hodoníně, Opavě, Praze či Brně, srazí Andreji Babišovi hřebínek, byl vedle jak ta jedle.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Novotny 12.11.2015 11:32

No, CSSD sehraná je

kádry jako Rath, Palas a spol. si to už okoučují. I když nějaké ty drobné neshody, taky občas prosáknou - přes jednotnou snahu vše ututlat, a občas se v ČSSD velrybaří...

ANO má logicky jako nový subjekt velké problémy - přece jenom u samospráv jde o hodně lidí. Pokud to ovšem ANO ustojí, tak si na ně budete muset na dlouho zvyknout.

Š. Hašek 12.11.2015 9:21

Prostě řepková směska.

Bude zajímavé sledovat, kam tedy budeme směřovat, až směs levičáků, babišpodržtašek, rádobykonzervativců - tedy útočná finanční formace jménem ANO - získá většinu.

Asi je to reál politika dneška, když i tzv. chytří zatracují souboj konkrétních názorových táborů v politice. Prý, že jest důležité, aby hlavně bylo dobře. I politici zbytku "pravice" tomu pomáhají svým "rozkračováním". Jeden fakt nepozná z jednotlivých proslovů kdo jest kdo. Krom socanů pochopitelně. Ti jsou stále stejní. Horší je to s dnešní opozicí - tragédie.

T. Pansky 12.11.2015 1:13

Agent Babis se smeje a smeje, jaci jsou Cesi hlupaci ...

... Ze byl pan Babis vpusten do politky, snad by se to nechalo vysvetlit ceskou velkorysosti.  Ovsem vpustit ho do vlady a primo na ministerstvo financi?  Zatimco my se tu hadame o to, co to vlastne ANO je nebo neni, pan Babis si dela zakony k obrazu svemu.  Ten posledni se tyka primesi do pohonnych hmot.  Zatimco EU tuto oblast liberalizovala a snizila hladiny primesi do PH, v Cesku si pan Babis zakonem pojistil nesnizovani primesi PH a tedy naprosto fenomenalni pritok statnich penez do vlastni kapsy.  A o to jde.  Jako ministr financi pan Babis nic nedokazal; Ceska republika planuje rocni deficit 70 mld Kc v dobe 4% rustu !!! (To uz muze na ministerstvu financi sedet cvicena mys a dosahla by lepsich vysledku).  Pan Babis se ohromne bavi ...

V. Kain 12.11.2015 16:56

Re: Agent Babis se smeje a smeje, jaci jsou Cesi hlupaci ...

Ale se Sobotkou kam vlezou se vytahují jak za nich roste HDP.Kdyby přišla taková krize jako za minulé vlády,tak bych chtěl ty levičáky vidět jak by s ní poradili.Myslím,že ten dluh by už byl víc jak 2 biliony.Pokud jde o Babiše,tak to je intrikán jak vystřižený.

J. Ráž 12.11.2015 17:40

Re: Agent Babis se smeje a smeje, jaci jsou Cesi hlupaci ...

Zahraniční dluh ČR byl k 31.12.2014 2,857 bilionů Kč.

Vládní dluh je 1,66 bilionu Kč a t.zv. veřejný dluh činí 1,83 bilionů Kč

Dluhy krajů a obcí činí 198,53 miliard Kč.

Obrovská čísla, ale skoro nejmenší v porovnání s ostatními státy EU.

Zdroj: www.verejnydluh.cz