20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Babišova dobrota

Zpozorním vždy, když nějaký nováček vtrhne do veřejného života, všechno zkritizuje, jasnozřivě rozkryje všechen šlendrián a korupci, vítězoslavně demaskuje hašteření politiků i mnoucí se ruce lobbistů....

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 9.12.2011 5:34

Psachopatické mládí vpřed

Mladistvá tvář Michaely Payeur v té záplavě víceméně šedivých dědků zaujme už sama o sobě. Horší to je už s tím jejím konstatováním, tam nahoře je náš reprezentativní vzorek a že si za všechno můžeme my všichni dole sami.

Nemůžeme, protože většina z nás a hlavně ti bez životních zkušeností (nutně neznamená jen mladí) nemáme životní zkušenost s psachopaty. Psychopat nutně neznamená zločinec. Při prvním kontaktu vás ohromí společenským šarmem, výřečností, pracovitostí,tvrzením, že bude dřít pro druhé až do roztrhání těla.Ve chvíli kdy dostane funkci je již pozdě. Cílem psychopatů je absolutní moc nad lidmi, nemají sociální cítění, neznají stud, lež je pro ně samozřejmostí, majetek druhých považují za svůj a samozřejmě si ho berou. Okamžitě začnou pudově likvidovat ty, kteří je umějí odhalit a a začnou se obklopovat dalšími psychopaty. To co dělají považují za normální a samozřejmé.

Jediným prostředkem obramy proti nim je pouštět do veřejné správy lidi, kteří již mají něco za sebou a u kterých se reálně prokázalo že nejsou psychopaty.

Proto byli za starých časů pudově "připouštěni" do politiky jen zkušení a vyzrálí lidé. Byla to pudová, byť ne 100% sebeobrana společnosti proti vládě psychopatů. Dnes nám vládnou sebevědomí a agresivní hoši a dámy- viz nové tváře ODS, ČSSD, VV, Top 09. Psychopatů je mezi nimi nejméně polovina. Nemluvě o mladých tvářích v čele firem, bank a radnic. Nahoru je pustili staří psychopati včetně toho nejvyššího na hradě.A podle toho česká a i celá západní společnost vypadá.

Co s tím? Ve volbách nahoru pustit jen vyzrálé osobnosti bez psychopatických projevů. V tom musí sehrát zásadní úlohu osvěta morálních autorit. Přes tu bídu jich je dost. Problém je, se jim nechce, mají z psychopatů strach. A tak nezbyde aby to vzal do ruky Babiš. Bohužel psychopat jak vyšitý. A bohužel jediné co vyléčí společnost zamořenou psychopaty je psychopaty prohraná válka. Viz nacistické Německo. Znalec historie lidstva ví, že se teď do ní řítíme po hlavě.