Pondělí 16. září 2024, svátek má Ludmila
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Babiš odrovnal sám sebe, volby nevyhraj

Jako prezident by Andrej Babiš ani nejmenoval Tomia Okamuru předsedou vlády a to z jednoho prostého důvodu, že SPD podle něj nikdy nedosáhne takového volebního výsledku, aby vyhrála sněmovní volby a mohla sestavovat vládu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DL

Vlastne kazdy, kdo dnes ukaze, ze ma trochu rozumu, je "putinova devka". Jednou si s tim historici budou lamat hlavy, jak je mozne, ze lidstvo mohlo dojit do tak extremniho stadia zblbnuni... Pokud nezblne jeste vic a nepohrbi se v atomovem odpadu. :-/

0 0
možnosti
Foto

Paní Laurenčíková, v dnešním vydání NP vyšel článek Raymonda Ibrahima: NENÁVIST: Konec křesťanství v Betlémě..., stojí za přečtení, palestinští arabští křesťané to zažívají pod vládou palestinských arabských muslimů dost velké útrapy.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, paní Machálková, za zajímavý článek. Mně upřímně se nelíbí, že nebyli Rusové pozváni na akci, připomínající osvobození vyhlazovacího tábora v Osvětimi, protože zkrátka, ať se to někomu líbí nebo ne, Rudá armáda Osvětim osvobodila. Taková jsou historická fakta.

A také z židovských dějin vím, že i Poláci byli během druhé světové války a krátce po ní, a řada z nich i nyní velcí antisemité a spáchali v této době také spoustu pogromů. Např. roku 1941 v Jedvábném zabili Poláci stovky Židů, které upálili ve stodole a ještě se mi vybavuje pogrom v Kielcích roku 1946, při ketrém pobili téměř 50 Židů, většinově obětí holocaustu, kteří přežili nacistické vyhlazovací tábory.

Takhle, já rozhodně nejsem na straně Ruska v této válce, odsuzuji ruskou invazi na Ukrajinu, ale jako taková necítím k Rusku nenávist, rusko-ukrajinská válka mě emociálně nezasahuje a o rusko-ukrajinskou kauzu se nezajímám a nemám o ní vědomosti a studovat tuto tématiku zatím nehodlám, neb mám jiné záliby. zajímám se o izraelskou a židovskou tématiku.

0 0
možnosti
DL

Novaku, vy to asi nevite, ale internet neni bezpravni prostor. Ani v internetu nesmite lidi tupe urazet i kdyz se citite byt jisty, protoze se svym politicky korektnim, provladnim postojem stojite zrovna na te "spravne strane". Tak jak jste stal zrejme i v CSSR a budete stat vzdycky, budete behat vzdycky s tim nejvetsim houfem, protoze nemate kriticky rozum. Ale cert to vem, to neni ten problem. Problem je v tom, ze vase smele urazky jako "devka", ktere ve sve omezenosti klidne pisete, jsou jasne zalovatelne. Takze kdyz si s tim jednou nekdo skutecne da praci, vas juristicky napadnout, tak to zarucene vyhraje! To nemuze prohrat.

0 0
možnosti
LN

Vy jste jenom hloupá hádavá babice, která ráda prudí v komentářích. Nic víc. A dobře víte, že to není ani zdaleka jenom můj názor. ;-)

0 0
možnosti
DL

Ja na rozdil od vas usiluji o vecnou diskuzi a pisu zajimave veci, o kterych hodne lidi ma predstavu, k tem ale vy nepatrite. Proto se uchylujete k bezmocnym urazkam.

0 0
možnosti
JP

Jak s Vami pani Laurencikova vetsinou nesouhlasim, tak tady 100% souhlas! "volebni vydani" Forum24 mi take pristalo ve schrance.

0 0
možnosti
LN

Forum24 - dostali ho všichni nejspíš společně s letáky obchodních řetězců do poštovní schránky. A proč by nemohli takové volební vydání vytisknout? Každý může svobodně hlásat, proč nevolit Babiše. Zvláště když vidím tu sprostou a nefér volební propagandu a LŽI, které ;-O Babiš a jeho fan-klub šíří po světě... Rv 8-o

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz