Čtvrtek 12. září 2024, svátek má Marie
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Babiš odrovnal sám sebe, volby nevyhraj

Jako prezident by Andrej Babiš ani nejmenoval Tomia Okamuru předsedou vlády a to z jednoho prostého důvodu, že SPD podle něj nikdy nedosáhne takového volebního výsledku, aby vyhrála sněmovní volby a mohla sestavovat vládu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DL

Tyto vase urazky by byly velmi drahe, kdyby je nekdo vzal vazne, vy neuveritelny hlupaku!

0 0
možnosti
LN

Víc než symbolickou korunu by to nestálo. ;-)

0 0
možnosti
DL

Moc se na to nespolehejte.

0 0
možnosti
LN

Jsem si tím jist na 105% :-P!!

0 0
možnosti
DL

Nebudte smesny! A hlavne, chovejte se tak, aby to nebylo zalovatelne. Ja uz jsem vedla v Cechach v poslednich letech nejaky ten spor. At uz slo o neplatice, nejakou nepravost ze strany uradu, nebo o nactiutrhace - zatim jsem kazdy spor vyhrala!

0 0
možnosti
LN

Tak to zkuste. Bude legrace! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Víte, pane Nováku, já se nikdy nepletu do cizích hádek, ale prosím nezlobte se, tentokráte napíši jen svůj osobní názor, když ženě napíšete, že je "děvka", tj. prostitutka a přitom jí není, tak to žalovatelné je. Jedná se o velikou urážku na cti. A takto "mile" jste v diskusi paní Laurenčíkovou označil.

0 0
možnosti
LN

Naivko, měla byste citovat to, co bylo skutečně psáno: "Putinova děvka" ... a to v kontextu s jejími proruskými žvásty na úrovni Putinovy lživé propagandy. Takže nic žalovatelného. ;-)

0 0
možnosti
DL

Vy si opravdu myslite, ze "Putinova devka" to dela lepsim? Jak jste na to prisel? Jak mi prokazete, ze jsem "Putinova devka"? Tim, ze se snazim zvazit objektivne okolnosti, ktere vedly k valce? To byste musel za "Putinovu devku" oznacit i kanclere Kohla a Michalila Gorvacova, kteri - jak bylo vcera v diskuzi na ZDF uz davno varovali pred chybami Zapadu, ktery nebere ohled na Rusko a stale se rozsiruje vic a vic na vychod. Kteri upozornovali na to, ze Rusko se tim samozrejme citi - at uz pravem nebo ciste subjektivne ohrozene, coz neprispeje k bezpecnosti tohoto sveta, ale prave naopak! Vysledek dnes vidime na Ukrajine a zas to same - kdo rekne: Poslete diplomaty, zastavte to zabijeni", ten je v ocich lidi jako jste vy "Putinova devka"! V takovem pripade vy jste extremne omezeny hlupak a darebak!

0 0
možnosti
Foto

Pokud vím, M.Gorabčov byl Rus, takže je "Putinovou děvkou", stejně tak Gerhard Schrőder, o kterém jsme se také spolu již bavily.

A u nás jim byl Zeman, než obrátil, a postavil se na stranu Ukrajiny, ale Klaus tou "Putinovou děvkou" zůstal. Ten je na straně Ruska pořád. A samozřejmě Okamura je též "Putinovou děvkou"... Tož si říkám, že má to ten Putin velký harém, plný svých "děvek"... :-)

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz