20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš na tygrovi

Vládnutí je často jízdou na tygrovi. Z jeho hřbetu nelze slézt, poněvadž tygr pak takového bláhovce sežere. I proto Andrej Babiš pobouřil své kritiky vehementním tvrzením, že nikdy neodstoupí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Novák 23.11.2018 15:01

Babiš na žádném tygru nejede.

Případ Čapí hnízdo není žádný skutečný případ, je to jen výmysl jednoho nejmenovaného politika. To spíš on sedí na tygru, nebo z něho už spíš padá a zuby nehty se snaží udržet. "Případ" Čapí hnízdo by byl jen neoprávněné čerpání dotace, kterou by EU neproplatila, a takových případů už bylo. Žádné odsouzení by z toho stejně nekoukalo.

O nemoci Babiše juniora autor článku nic neví. Babiš jr. je plnoletý a svéprávný, může si jet kam chce. Neumím si představit, jak by ho Protopopov dostal na Krym, když by tam nechtěl jet. A když chtěl odjet, tak odjel. Nejprve na Ukrajinu, pak na Slovensko, jehož je občanem, a teď se "skrývá" ve Švýcarsku, jehož je také občanem.

Psychiatrička Protopopová sepsala zprávu, která je neveřejná a autor ji nečetl. Co vyvozuje, jsou jen směšné výmysly. Babiše se nesnaží shodit nějaká nahrávka, nýbrž onen nejmenovaný politik a jeho mopslíčci. Babiše nijak zvlášť nemusím, ale přeji si, aby se mu to přes kvičení všech těch mopslíčků nepodařilo.

M. Klas 23.11.2018 16:03

Re: Babiš na žádném tygru nejede.

Pane Nováku, vy jste takový tajemný s tím "nejmenovaným politikem". Proč se o jeho jméno nechcete podělit, když ho znáte?

V. Pavelka 23.11.2018 21:12

Re: Babiš na žádném tygru nejede.

Kalousek jako ministr, vyhrožoval ,"že nějací plukovníci policie si nebudou vyskakovat",a že jeho ministrině obrany Parkánová je nevinná a tak se to dalo k ledu , protože on má pravdu a svoje lidi, na správných místech .