25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš je prý ostuda ČR

Čtu vyjádření politiků, tedy těch opozičních, a také novinářů všeho založení, že situace Andreje Babiše, přesněji řečeno konflikt jeho zájmů ve funkci premiéra naší republiky a beneficienta agrofertích entit zaparkovaných ve svěřeneckých fondech, je ostudou naší země.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Flener 9.6.2019 9:18

Je jich víc.....

Podle mne je další obrovskou ostudou Rusočíňan, lhář a komunista Zeman na hradě. Lhář třeba proto, že řekl, že Mynář odejde, když nedostane bezp. prověrku - a neodešel a prověrku nedostal - co je to ? Nic než Zemanova lež - a tak by se dalo pokračovat s Peroutkou a pod..

Určitě byl než Zeman lepším prezidentem Hácha, Gottwald i zrůdný Husák.

L. Novák 9.6.2019 9:31

Re: Je jich víc.....

Připodobňovat Háchu k Zemanovi, Gottwaldovi nebo Husákovi, to jste hodně mimo (informace)...

J. Kozák 9.6.2019 9:49

Re: Je jich víc.....

Gottwald byl bolševik a politický gauner, od kterého tehdejší veřejnost nic očekávat nemohla. Od současné hlavy státu, kterou jsme volili přímo se bláhově čekalo, že se svého úřadu zhostí zodpovědně a důstojným způsobem bude tuto zem reprezentovat. Brzy se však ukázalo, že pro zvolenou osobu bylo nepřekonatelné zůstat alespoň člověkem, když už se stal tím "politickým zvířetem". Ukazuje se, že mstivý stařík, který byl do funkce vrchního velitele vygenerován ještě předlistopadovou dílnou KGB & STB to jistí, i když je všem jasné, že mu u zadku tiká budík.

P. Han 9.6.2019 10:40

Re: Je jich víc.....

Zemana hodně nesnáším, ale vaše preference jsou podivuhodné. Patrně vám vadí, že Zeman nedal nikoho popravit a nenechal vybudovat lágry pro desetitisíce svých odpůrců. Takže s Gottwaldem může soupeřit snad jen v tom alkoholismu a to se vám pravděpodobně zdá málo.

J. Jurax 9.6.2019 13:44

Myslíte-li poslední větu svého příspěvku vážně, pak vězte, že po mém soudu jste napsal vpravdě olbřímí peachovinu.