24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš a stockholmsky syndrom

Oběti únosů bývají svými vězniteli týrány a ponižovány. Tím je nalomena jejich vůle a stačí, aby terorista začal být trochu vlídnější a oběť si snadno nakloní, často k němu pocítí až vděčnost a lásku. Tomu se říká stockholmský syndrom.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 6.2.2019 16:02

Re: Źivnostníci nejsou kobliháři

Bolševický pořádek skrze StBáka Bureše - Babiše? Zcvoknul jste se? :-)

L. Novák 6.2.2019 16:00

Re: hloupý ubožáku Šejno,

ne každý je agitátorem ČSSD jako vy, aby zde vystupoval pod vlastním jménem a inkasoval za to i případné partajní benefity.

F. Kusák 6.2.2019 15:59

Re: řiťolezci

Obvykle na uvedené maily neodpovídám, nemá to totiž žádný smysl, Vás nepřesvědčím, a ani nechci. Já jsem začal podnikat hned po roce 1989 a jako OSVČ, projekční práce a drobné řemeslné činnosti a sám, bez zaměstnanců. Na podnikání jsem si ten malý kapitálek půjčil. A protože jsem makal od rána do večera, několik let bez dovolené, s úctou k zákazníkovi, začalo se to vyplácet. Mám slušnou životní úroveň a nikomu nejsem nic dlužen. A co se týče daní, platil jsem jen to, co jsem musel, ale platil, i včetně odvodů. Vážený pane, znám mnoho živnostníků, kteří dlužili státu i zákazníkům. Zkrachovali, nikdy své dluhy nezaplatili. Bylo to vždy na úkor těch, kteří své závazky plnili. Z Vás mluví neznalost a nenávist.

L. Novák 6.2.2019 15:56

Re: Vítězslav Novák

Vy jste z Oddělení propagandy ANOfertu nebo jste ÚB? :-)

M. Šejna 6.2.2019 15:45

prolhaný ubožáku Ogáve

v registru ekonomických subjektů žádný podnikatel Ogáv neexistuje. Tak tady přestaňte machoravat, že jste živnostník a řádný plátce.

J. Vlček 6.2.2019 15:31

Re: Estébácká špína ve Strakovce.

On Havel psal také pohádky? To jsem nevěděl.

V. Novák 6.2.2019 15:28

Pokud si Babiš odradil nějaké podnikatele a živnostníky, tak jenom ty, kteří podváděli a neplatili. Těm, kteří se chovali poctivě, narovnal podnikatelské prostředí a zbavil je nekalé, protože podvodné konkurence.

Čili Babiš pomáhá poctivým - a o ty ostatní ať se postarají jiné strany. Třeba ODS... A podnikatelské "odbory" pana Bábka.

J. Vlček 6.2.2019 15:27

Re: řiťolezci

Pane Ogáve, bojujte za zrušení všech dotací a budeme na stejné straně barikády. Jinak se mějte na pozoru, aby to vaši vnuci nespočítali vám.

F. Ogáv 6.2.2019 14:50

Re: Estébácká špína ve Strakovce.

To jste asi četl alkoholikovy pohádky.

F. Ogáv 6.2.2019 14:45

řiťolezci

To jste se tady zase sešli Burešovi ři..lezci. Nevadí vám estébák, nevadí vám alkoholik. Ale ubožáku Šejno, protože platím nemalé odvody a také včas, jako vy ubožáku Šejno,není mi jedno co se s mými penězi děje. Není mi jedno že Burešovy podvodem získané firmy dostávají mnohem větší dotace,(na které vy ubožáku Šejno a i já přispíváme) než jsou jejich odváděné daně, není mi jedno že Bureš, jeho firmám, aby se zbavily nepříjemné konkurence, vytváří prostředí, které s demokracií nemá nic společného. Nevytvářejte zde vy a vám podobní (Vlček, Student, Kusák aj.) dojem, že živnostníci a podnikatelé se placení daní vyhýbají. Daně pro fungování státu jsou nutné, ale nejsou potřebné pro fungování Agrofertu, Genetu a jiných Burešových firem. Až budete čekat na operaci v nemocnici několik měsíců, je to proto, že Bureš s vašimi daněmi, ubožáku Šejno zachází tak, aby z nich měl prospěch on a ne vy, ubožák Šejna. V příštích volbách volte Bureše (ANO by mi ani nevadilo), však vám to vaši vnuci spočítají.

M. Šejna 6.2.2019 14:14

ubožáku Schnable

já jsem narozdíl od vás živnostníkem, takže vím, o čem je řeč.

Nevzpomínám si, že by mě někdy socani nebo Babiš označil za podvodníka a zloděje. Já totiž narozdíl od tzv. rádoby-soukromníků neplatím minimální pojistné ani minimální daň. Platím podstatně víc aplatím to řádně a včas.

Ale to je na ubožáky typu Schnabl moc složité.

P. Chládek 6.2.2019 14:14

Radomil Bábek? To si někdo dělá prdel? Babiše nekomentuji,, ale jako malý živnostník jsem přesvědčen, že kontrolní hlášení a nějaký typ evidence tržeb tu měl být zaveden od zacatku DPH.

J. Vlček 6.2.2019 14:03

Re: Źivnostníci nejsou kobliháři

Nápodobně, pane Schnable. Čímpak vás tak pan Babiš dopálil. Tím, že chce vnést pořádek do džungle zavedené minulými vládami? To ale sprosťák, co? Hlavně se ohánějte závistí druhých. Žádná závist, pouze nechuť k anarchii a smysl pro pořádek.

J. Anděl 6.2.2019 14:03

Re: Znáte někoho čistého a zároveň schopného, koho

Čistota i schopnosti jsou pojmy relativní, nikoliv absolutní. To znamená, že něco je čisté ve srovnání s něčím špinavějším. Ovšem jeví se to špinavé ve srovnání s něčím čistším.

Můžu volit toho nejlepšího, koho za nejlepšího považuju. A nemusím jen proto, že nikdo na světě není dokonale čistý, tolerovat vyslovené špindíry.

V. Pavelka 6.2.2019 13:58

Re: Přesná analýza

Fialova ODS se zděsila že by ji Babiš mohl převzít její volební mantru,proto ta ůporná masáž idiotů, na Psu ?! Ale úroven je fakt mizerná ..

V. Pavelka 6.2.2019 13:45

Re: Přečtu tři řádky

Souhlas,Kusák.

O. Schnabl 6.2.2019 13:39

Źivnostníci nejsou kobliháři

Každý kdo jen trochu čuchnul k podnikání velice dobře pocítil jak se k nim socani a v posledních letech AB choval. Byli nazýváni podvodníky a zloději a úspěšně bral AB body od závistivých lidí, kteří nikdy nepřevzali za sebe svoji odpovědnost a byli a jsou odkázáni na milodary jim poskytované. Nemyslím si, že tito všichni řemeslníci a živnostníci skočí nalep největšímu lháři a podvodníkovi AB.

Pánové Šejno, Langere, Vlčku a pod. na vaše případné reakce nebudu reagovat, nestojíte mě za to.

O. Schnabl 6.2.2019 13:27

Re: Estébácká špína ve Strakovce.

Vy jste tak nanejvejš četl Brouka Pytlíka.

V. Student 6.2.2019 12:59

Re: Přesná analýza

Tedy pane Vodvářko, od vás to poukazování na manipulaci fakt sedí, to vám řeknu!

V. Student 6.2.2019 12:56

Potrefená husa.

To si Babiš za rámeček nedá, nutit podnikatele a živnostníky k placení daní! Ještě že tu odvahu má, vy bando jedna drzá. Tak si aspoň flusněte, no.

R. Langer 6.2.2019 12:54

Re: Jen

Na lidi musí bejt přísnost...

R. Langer 6.2.2019 12:53

Re: Znáte někoho čistého a zároveň schopného, koho

Pak ovšem máte na výběr volit jenom nečisté a neschopné. ;-)

F. Kusák 6.2.2019 12:53

Přečtu tři řádky

a hned skončím, nemá to cenu. Kritiky jsem si přečetl již dost a nadávek taky. Je fakt unavující. Ať ti kritici něco udělají něco sami nebo ať řeknou, která politická síla je spasí. Vypínám rádio, vypínám televizi a raději vezmu knihu nebo si pustím nějaký film, má to větší smysl.

R. Langer 6.2.2019 12:52

Re: Estébácká špína ve Strakovce.

No, já tedy tvrdím, že podle toho, co jsem od něho četl, tak Peroutka obdivoval nacismus a neměl rád Židy.

M. Šejna 6.2.2019 12:36

Re: Estébácká špína ve Strakovce.

Babiš je estébé špína asi tak podobně, jako je Peroutka nacistická špína.

Babiš na Slovensku prohrál soud o očištění svého jména proto, protože prý žaloval nesprávnou instituci. U nás to pochopili tak, že je potvrzeno, že byl estébákem.

Peroutkova vnučka prohrála v Česku spor o nařčení jejího dědy s obdivu k nacistům proto, že prý žalovala nesprávnou instituci. Takže bychom to měli pochopit úplně stejně a tvrdit o Peroutkovi, že je potvrzeno, že obdivoval nacismus.

J. Vlček 6.2.2019 12:32

Re: Estébácká špína ve Strakovce.

Pane Janku, takhle květnatě jste měl exhibovat třeba za Husákovy vlády. Jako hrdina byste v base mazal karty třeba s Havlem. Teď už u nikoho dojem hrdiny nevyvoláte. Maximálně dojem hulváta.

M. Šejna 6.2.2019 12:31

nejste náhodou členem "Podnikatelských odborů"

Váš slovník a nenávist by tomu nasvědčovaly.

E. Pawlica 6.2.2019 11:45

Re: názor

Agrofert se estébácké špíně do urny s jeho popelem nevejde. Nanejvýš na fotce ...

E. Pawlica 6.2.2019 11:41

Estébácká špína ve Strakovce.

Estébé špína ve Strakovce a opilecký furunkl na pražském Hradě. To je současnost těchto dní. Komu se v dnešních poměrech líbí, bude opět volit špínu.

Hradní furunkl to už má spočítané. Volebními principy i přirozenými procesy. Estébé špína má stále ještě ještě šanci. Kdo mu ji dopřeje?

J. Anděl 6.2.2019 11:08

Re: Jen

On má ale řídit vládu, ne lidi. Droboučká, sotva znatelná nuance.