23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš a NGO

Česká republika se díky změněné struktuře vlastníků médií a skutečnosti, že druhý nejbohatší člověk ve státě je zároveň ministrem a příjemcem dotací z téhož ministerstva a také lídrem nejsilnějšího politického hnutí, zcela zřetelně posouvá od evropské demokracie k východní oligarchii.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Hroza 26.10.2015 13:19

Nebuďte naivní, pane Jirsa

Opravdu si myslíte, pane Jirsa, že ostatní politici v takovém střetu zájmu nejsou? Já si myslím že jsou v něm všichni. Proč by jinak tu politiku dělali? Kvůli poslaneckému platu? Nebuďte směšný. Vždyť to můžete každý den číst v novinách a vidět v TV. Jenže tam se řeší jen přísně "výběrové" kauzy.

M. Prokop 26.10.2015 13:29

Re: Nebuďte naivní, pane Jirsa

Je tu ovšem ještě otázka míry. Bureš je v tom namočen skutečně více, než je průměr.

B. Rybák 26.10.2015 13:55

Re: Nebuďte naivní, pane Jirsa

Výborně jste popsal techniku vymývání mozků, jemuž je národ vystaven!

Drtivá většina politiků ale nevlastní důležitá masmédia a nerozhodují o dotacích a jiných výhodách pro své gigantické podnikání, které se Babišovi tak skvěle dařilo zabezpečit dotacemi v dobách prý tak "korupčních" a nemají STBáckou minulost (to, že ji vyvraceli bývalí STBbáci, stejně jako to, že důkazy byly prokazatelně přednostně skartovány, svědčí spíš o výjimečném, podle dobře informovaného pana Hučína KGBáckém postavení pana Babiše v této mafii)!

Z. Bureš 26.10.2015 17:21

Re: Nebuďte naivní, pane Jirsa

Přesně tak !!!