20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Audit k Agrofertu lže!

Neuplynulo ani pár dnů od senzačního zveřejnění auditu k dotacím pro Agrofert, v němž se tvrdí, že Andrej Babiš je ve střetu zájmů. Nyní se „zjistilo“, že od roku 2017 žádné evropské dotace Agrofert nedostal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 29.4.2021 19:29

Oslíku Richtere, měl jste dnes dostatek pícnin a také vodičky? Asi horší kvalita, takže se vám to nějak špatně smíchalo v břiše a následné vaše výstupy jsou přinejmenším tzv. fujtajblové. Ale pozor, váš hospodář není tak smířlivý, jako já a mohl by vás přetáhnout polenem po hřbetě, tak obezřetně...;-D

V. Pavelka 29.4.2021 16:10

Je tady platný zákon "LEX Babiš" a ten platí ., Pokud někdo nedokáže že byl porušen přímým zásahem Babiše , A proč by to dělal ! Všechny dotace jsou ze zákona nárokové pro každou firmu [>-]!EU!Nic méně nic více !!

V. Čermák 29.4.2021 16:17

Dobrá snaha, ale hodně pochybuji, že padne na úrodnou půdu...;-D;-D;-D

L. Netolická 29.4.2021 16:28

Babiš porušuje i tzv. Lex Babiš. Člen vlády, který pobírá dotace, nesmí vlastnit více než 25% akcií firmy, Babiš vlastní sto procent. Člen vlády nesmí vlastnit média, i to Babiš porušuje. A je toho více. Je to podvodník a nebezpečný člověk, který když vyhraje příští volby, tak už svoji obrovskou moc nepustí, jelikož by mu mohl hrozit kriminál a tak může nastat diktatura oligarchy, který se nezastaví před ničím. Rozhodně nejsou všechny dotace nárokové, ale Babiš dělá, že jsou. Nárokové jsou např. na ha, dobytek.

V. Čermák 29.4.2021 19:49

Ale to máte zase nějak popletené. Nesmíte všemu věřit, co vám napovídají. I když to říká váš hodný pan doktor. Jedině Soud může rozhodnout jestli Babiš něco porušuje. Teď jsem vás možná zarmoutil, ale lepší je seznámit se s krutou pravdou dřív, než pak být opravdu, ale opravdu hodně Zklamán. Jako např. s tou velkou lží Práskače Bartoše....;-D

V. Pavelka 29.4.2021 16:21

Nikdo neví pořádně jak se ty dotace přidělují , jinak by nekecal . Sto mega můžete , ale nemusíte dostat ! Bruselské orgány to posuzují a dají nebo nedají , můžete k soudu žalovat , tot vše..EU Babiš a Jeho právníci nejsou blbci a vědí co si můžou dovolit, Kecy opozice jsou pořád na jedno brdo ? A nic se nestalo ! Babiš nemá vlastní televizi kde by uváděl na pravou míru tu nekonečnou snůšku žvástů které ho mají v očích veřejnosti od úplatných a zaujatých novinářů poškodit [>-]EU!:-/

L. Netolická 29.4.2021 16:34

Vlastní třetinu médií v Česku, zároveň když vstupoval do politiky, tak si koupil tehdy nejvlivnější deníky MF Dnes,, Lidovky, radio Impuls... Bylo mu jasné, že např. MF Dnes by ho sundala do roka a do dne a ještě by na povrch vyplavaly všechny jeho přešlapy. Babiš se už delší dobu snaží ovládnout ČT a zdá se, že se mu to také podaří. Takže poté, až odejde ředitel ČT, tak už se pravdu nedovíme než za zvuku hudby dvěma větami kolem půlnoci. A to vy chcete!

L. Netolická 29.4.2021 16:39

A pane Pavelko, vy ještě nevíte základní věc. Média jsou, mj. zde pro to, aby kontrovala vládní moc a média tím slouží nám všem, aby nás vládní moc neokrádala, nešikanovala atd.

J. Ticháček 29.4.2021 18:02

Média jsou pouze od toho, aby poskytovala informace. Vládu kontroluje parlament.

V. Pavelka 29.4.2021 16:32

Samé hloupé lži z třetí ruky ,p. Netolická ,,opravdu si myslíte že by jste spolu se svými právníky (ne nějaké trdla )vyráběla nějaké blbé agendy zlodějinky a Ohrožovala kredit a možnosti ostatních stovek firem které jsou ekonomicky propojené v Holdingu Agrofert ?! ?!Co rozum ? ;-)

J. Chaloupka 29.4.2021 12:47

Kdyby Babiš dělal vše co je mu připisováno, tak den nemá 24 ale 96 hodin.

L. Netolická 29.4.2021 12:53

Má všude své lidi, kteří pracují pro něho a ti už vědí co mají dělat. Babiš má už téměř převzatý celý stát. Teď odstraní nejvyššího státního zástupce, už se o tom mluví a ředitele ČT a bude vymalováno. Hanba jeho voličům !

M. Ih 29.4.2021 14:34

Být vámi, zametal bych rychle před svým vlastním prahem.

R. Langer 29.4.2021 14:38

Ale počkat! Ostře přece vystoupil proti ruským teroristům! To bylo také špatně? 8-o

L. Netolická 29.4.2021 16:42

Jemu nic jiného nezbylo, protože už to bylo venku, novináři se ptali a tak, aby Babiš nebyl za vlastizrádce, musel s pravdou ven. Dělali ale rychle vše pro to, aby Rosatom se mohl účastnit tendru a neschválená vakcína Sputnik se k nám rychle dostala. Na to vše tlačil vlastizrádce Zeman a Babiš defakto před volbami vydíral.

V. Pavelka 29.4.2021 16:04

Rodinné klany úředníků mají obsazeny Ministerstva už od dob Rakousko Uherska ( jsou to odborníci , bez kterých to nejde..?!

V. Čermák 29.4.2021 16:14

Jak může mít Babiš všude svoje lidi, když úředníci, kteří o všem nezávisle rozhodují a pocházejí již od předchozích vlád Nečasovy a Sobotkovy a nelze je podle zákona propustit a vyměnit. Nejvyššího st. zástupce naposledy vyměnili ODSáci a ředitele ČT odvolává řádně sněmovnou volená rada. Takže Hanba vám, paní Netolická, za to soustavné lhaní, kterým zdejší diskuzi obohacujete. Třikrát Hanba! ;-(

V. Hodorka 29.4.2021 17:59

Nebudte naivni. Urednik je kam vitr tam plast. Hlavne neprijit o jistoty.

V. Hodorka 29.4.2021 17:59

Nebudte naivni. Urednik je kam vitr tam plast. Hlavne neprijit o jistoty.

L. Netolická 30.4.2021 11:53

Proběhlo tiskem, že si Babiš některé lidi vyměnil zákon nezákon. Jde do finále Čapí hnízdo a je třeba rychle vyměnit státního zástpce, co kdyby chtěl další přezkum.Na ČT mají spadeno nejn Babiš, ale i Okamura a komunisté. Mají většinu a do Rady si navolují své lidi. A odvolání Dvořáka bude brzy skutečnost.

V. Pavelka 29.4.2021 17:24

Naivní představa p. Netolická. Babiš Kellner Křetinský atd . Patří k typu lidí byznysmenů pro které je práce v řízení a podnikání koníčkem jsou pracanty a výsledek je bohatství . Lidi kteří nikdy neprodávali ani párek ,neví co musí zaříd a nachystat okolo stánku aby to fungovalo a mohli prodávat ?Je uboze snadné je dehonestovat . !Přitom jsou to oni kdo drží tuto zemi nad vodou ,a dávají práci mnoha lidem !!!

D. Černá 29.4.2021 11:44

Takže podvod.

Ministryně z MMR a z MF proplácely svému šéfovi dotace, i když už věděly, že nebudou žádat o proplacení v EU.

Tady bude veselo, jen to chce porazit Bureše ve volbách. Tohle jsou podvody za miliardy, nechat si vyplatit od ČR dotace na soukromé podnikání, když na ně není nárok. Tralalala.

Ta anonistická lůza bude hrát ve volbách o život, doslova a do písmene.

V. Kain 29.4.2021 12:09

Paní Černá poklona.Jezdím pravidelně pro mléko na statek.Ta rodina dělá mléko a mají hodně přes 100 kusů dojnic.Už se ani nepokoušejí o nějaké dotace.Párkrát to zkusili,ale vždycky to bylo sehráno tak,že 80% dotací spolkly firmy spadající pod holding Agrofert.A pokud jde o autora článku Bartoně,tak ten je znám jako veliký obhajovatel Babiše.Ty ostatní oslíky co vám nadávají nechte vycukat,nestojí vám za to.

D. Černá 29.4.2021 12:18

Jsou to troubové pod mé rozlišovací schopnosti, ale fakt mě baví je točit. Sice trochu nechápu, jak něco takového může vůbec vegetovat, ale příroda je holt silná.

M. Ih 29.4.2021 14:36

No jo, když snese i vás, to je opravdu síla obrovská!

M. Ih 29.4.2021 14:44

No vidíte, pane Kaine, a zvládnou to i bez dotací, upřímně a hluboce před nimi smekám. Už jsem to tady psal hned na začátku: Zrušte všechny dotace, v celé EU! Pak Agrofert taky bez jakýchkoliv dotací hravě přežije a bude vpředu, neřídí ho blbci. Přidáte se s tímhle názorem ke mně? Nebo tady chcete i nadále všichni hloupě tlachat o dotacích?

V. Čermák 29.4.2021 15:59

Pane Kaine, nesmíte věřit všemu, co vám kdo napovídá. Ta farmářská rodina Dotace zcela jistě pobírá. Na plochu, na dobytek a bůhví ještě na co. Akorát se tím nechlubí, aby jim nepřející sousedé nezáviděli. Mimochodem, zeptal jste se jich, jestli také platí nějaké daně, nebo jste se neodvážil? Já jim samozřejmě jinak přeji, ať se jim v podnikání daří.. ;-D

J. Ticháček 29.4.2021 18:11

Vidíte. Já pár zemědělců znám, a všichni, jako jeden muž na dotace bez problému dosáhnou. Od těch malých, až po chlapa který obhospodařuje mnohem více pozemků, nežli ten Agrofert. A kupodivu, nikdo z nich se nikdy nezmínil, že by měl s dotacemi pro páně Babišovy polnosti nějaký problém.

D. Černá 29.4.2021 11:06

Takže pro přihlouplé idioty situaci zjednoduším.

Budu psát pomalu, abyste vy, babišovská veteš s IQ zmrzlého špenátu stačili číst a chápat.

Je starosta vaší obce, který má okolo obce pozemky, kde hospodaří a jdou mu zisky. Protože mu lidé z obce nechtějí a ani nesmí ze zákona, jako starostovi podnikání dotovat, převede to formálně na manželku.

Zisky jdou formálně manželce, která je jen jednatelka, vlastník je pořád starosta.

I blb, dement, socan, anonista a já nevím, kdo všechno té vesnici bydlí ví, že zase své peníze posílají starosto, jen trochu oklikou.

Co udělá průměrně inteligentní občan? Vezme starostu za hubu a praští s ním o obecní zábradlí.

Co udělá průměrný anonista?

Bude se rvát za svého udavače do krve, protože Bude líp.

Tak mu plaťte, vy vypatlaci.

M. Šejna 29.4.2021 11:17

Vypatlaná Černá nejspíš netuší, že takto se chová většina srarostů nebo primátorů, kteří podnikali a podnikají.

Jakmile se stanou starosty či primátory, musí své podnikání převést na někoho jiného. Takže přichází v úvahu manželka nebo děti.

Jen vypatlaná dementní blbka Černá tohle krutizuje u Babiše, zatímco u desítek jiných starostů jí to vůbec nevadí, pokud jsou to starostové jejího politického vyznání.