25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Antikomunismus?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 21.7.2009 10:05

Hloupé tlachy "politického aktivisty", nebo spíše "politického sprosťáka a fanatika".

O tom, že předseda ČSSD Paroubek čím dál více blbne a stává se populistou upravujícím své volební programy podle výzkumů veřejného mínění a takéo tom, že jeho poslední mszinárodně politické aktivity v Rusku jsou podezřelé není třeba mluvit. Tím více je ale pozitivní zprávou fakt o kterém jsem, přiznávám se nevěděl, že si ČSSD uvědomuje, že spojenectví s KSČM je sebevražedné. Málokdo už dnes ví, že poválečná ČSSD, která kryla komunistům záda v únoru 1948 aby byla krátce nato, po zmasakrování jejich neposlušných předáků, komunisty sežrána a zlikvidována a připomínání této historické zkušenosti socanů je mimořádně důležité.  Distancování sociálních demokratů od nástupkyně KSČ - dnešní KSČM je veskrze dobrou zprávou. Hledat v této věci nějaký další úskok "proradných socanů" je do očí bijící sprosťárna politického fanatika, který by se měl za své postoje k této věci stydět!  Až příliš to připomíná kritizování antikomunistů a antikomunismu soudruhem Klausem, které uvěřejnil asi rok po svém prvním zvolení prezidentem v českém tisku. Klausohujerovi Procházkovi teď vadí antikomunismus sociálních demokratů. Autor je opravdu učenlivým žákem ruského poskoka a rozbíječe EU Klause, který sedí na Hradě především z vůle komunistů a dělá jim opravdu radost!  Tak takovouhle neobjektivní zavilost vám vážený soudruhu Procházko sežere tak nanejvýš oddaný klausohujer Kajan!

lucinapes 21.7.2009 11:21

Re: Hloupé tlachy "politického aktivisty", nebo spíše "politického sprosťáka a fanatika".

bez komunistů je ČSSD bezmocná a odkázaná na koalice stejně jako ODS. To, že ČSSD  vládla "jako" se čtyřkoalicí byla nechutná fraška, vládla s KSČ A se čtyřkoalicí si nebrala servítky, ta byla jen trapně do počtu.

F. Čech 21.7.2009 14:09

Re: Hloupé tlachy "politického aktivisty", nebo spíše "politického sprosťáka a fanatika".

Za časů antikomunisty Špidly v čele ČSSD zacházela ČSSD s koaličními partnery podstatně lépe než předtím klausova ODS v době jeho koaliční vlády.- klausovy pletky s komunisty a Rusáky jsou navíc všeobecně známy a není náhodou, že ani jeden z celé řady soc.dem kandidátů na prezidenta v prezidentských volbách v roce 2003 nevyhovoval komunistům tak dobře jako soudruh Profesorisimus Klaus a to snad o něčem vypovídá (mimochodem soudruh Klaus získal titul docent a posléze profesor v době kdy byl premiérem - podobně jako Gross získal v době svého premiérování doktorát a také soudrh Bilak dostal doktorát jako člen ÚV KSČ. Takové tituly nemají žádnou cenu!

tomfuk 20.7.2009 22:05

O antikomunismus jde....

O antikomunismus jde až v poslední řadě.Nejprve si položme otázky,které si pokládali a pokládají politici , filozofové od levice po pravici.Je možné reformovat komunismus?Je komunismus novou civilizací? Přežije komunismus v soutěži s demokracií.Do dnešního dne t.j.20.7.2009 všechny komunistické státy zavedly daleko nejdokonalejší systém útlaku,jaký kdy existoval na této planetě a dokáží dezinformací představovat tentýž systém vlastnímu obyvatelstvu i světu jako vzestup lidstva k svobodě,blahobytu a pokroku.Viz Čína,KLDR,Vietman.Státy a obyvatelé,které se vymanily z komunistické vlády jedné strany a prožilo si slasti i strasti je většinou nedůvěřivé k těm co si se současnými komunisty odstavenýmí od moci zahrávají a snaží  z nich udělat své spojence.Na otázku číslo jedna lze zcela odpovědně odpovědět-historie nezná ani jeden případ úspěšné reformy komunismu.Aristokracie nomenklatury nemůže demokratizovat samu sebe.!!

kamil 20.7.2009 19:57

pane politický aktivisto-jste magor-bože chraň nás před podobnými mudrci

jirka.s. 20.7.2009 22:05

Re: pane politický aktivisto-jste magor-bože chraň nás před podobnými mudrci

Nu, kdyby se pánbůh měl zdržovat takovými existencemi jako jsi ty, tak už by neměl na nic jiného čas !!!;-(

hafusak2 20.7.2009 19:01

Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

nejrůznějších politických aktivistů, nezávislých publicistů, liberálů či nezávislých politologů a nezávislých ekonomů. Když si je člověk všechny tak nějak zprůměruje, tak mu vyjde: Málokterý má vzdělání, které by za něco stálo, ale do všeho kecá odborníkům. Zaplavují kdeco svými úděsnými články na jedno brdo. Všichni jsou zuřiví antikomunisté. Všichni všechno kritizují, ale žádný z nich nemá reálný návrh na řešení některého z problémů. Všichni by kdekoho od někud vyhazovali. Všichni mají plná ústa /slušně řečeno/ demokracie, ale hromadu lidí by nejraději připravili o občanská práva. Většina z nich je členy stran, které mohou sjezdovat v telefonní budce. Kromě boje proti levici nemají žádný jiný program. Všichni sami sebe označují za chytré a úspěšné. Žádný z nich nikdy pořádně nepracoval.Dobrá polovina se považuje za spasitele, druhá polovina hledá tímto způsobem  plné koryto, někteří jsou vyloženě blázni.........Osobně se mám před nimi na pozoru, protože jejich nápadyby ve mě mohly potlačit poslední zbytky dobrého vychování a poslal bych je do /píp/. Jsou to v podstatě paraziti na režimu.

Baxty 20.7.2009 19:03

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

R^VV

ps 20.7.2009 19:21

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

Zřejmě jsi byl zvyklý, že když jsi za minulého režimu byl u koryta ty, tak platil jedna jediná správná ideologie a nikdo ti nelezl na nervy články s nepohodlnými názory. Všichni ti "paraziti" museli držet, hubu a krok a o nějakém publikování si mohli nechat jen zdát. To bylyl zlaté časy, co?

Mimochodem pokud mluvíme o reálných řešeních problémů tak pro ty komunistická řešení problémů platí heslo, že "nejhorší je aktivní blbec".

hafusak2 20.7.2009 19:46

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

Vůbec jsi nepochopil o co jde. A jinak když už tak napadáš - také na takové jako jsi ty platí to z předplyšáku : Blbej, ale uvědomělej.

ps 20.7.2009 20:26

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

Pochopil jsem, že ti strašně vadí že už nemůžeš omezovat, zakazovat a přikazovat tak ty co ti nejdou pod nos obviníš z toho, že chtějí dělat to co bys chtěl dělat ty sám.

jirka.s. 20.7.2009 22:03

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

R^  BINGO!!!! R^

H.K. 20.7.2009 20:42

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

Neviditelný pes je První český ryze internetový deník. Není to

Jarda 20.7.2009 20:44

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

Pripominate mi rok 1969 Hafusaku. Tehdy pravorverni soudruzi kritizovali Svaz vysokoskolskeho studentsva za rozbijeni jednotne mladeznicke organizace a pravicove nazory, nejcasteji, "jeste si nevydelali ani na polivku a chcou se plest do politiky". Kdyby Vit komunizmuis obhajoval rozplyval by jste se nadsenim. Vite nic si z takovych "kritiku" nedelejte a piste dal, cas neomezene moci Hafusaku je za nami.

H.K. 20.7.2009 21:11

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

Neviditelný pes je První český ryze internetový deník. Pokud chcete diskutovat vysoce odbornou problematiku , nechďte na NP. Politika je řešení věcí veřejných a dotýká se každého z nás. V diskusi každý prezentuje svoje názory a konfrontuje s ostatními. To, že pan Paroubek udělal z politiky bojovou arénu, kde si léčí svoje mindráky, nemá s řešením problémů, které společnost nejvíc tlačí, nic společného. ČSSD za 8 let vlády nevyřešila žádný ze zásadních problémů společnosti.  Sociální demokraté se  nepokusili navrhnout reformu systému a financování zdravotní péče, sociální refornu a reformu školství.

Málokterý má vzdělání, které by za něco stálo, ale do všeho kecá odborníkům. Odborník toho často ví tolik co neodborník. V bankovní sféře USA působí "odborníci" nositelé Nobelových cen a nezabránili krachu bank. Odborníci nechali rozorat meze, zrušili zátopová území a při tom každý sedlák věděl, že voda teče z kopce a pokud nevsákne, přežene se přes vesnici.

Zaplavují kdeco svými úděsnými články na jedno brdo. Nevím kolik článků k diskusi jste napsal. V tomto příspěvku není nic. Všichni mají plná ústa /slušně řečeno/ demokracie, ale hromadu lidí by nejraději připravili o občanská práva. Napište o tom něco. Kdo koho připravil o lidská práva.

....nejrůznějších politických aktivistů, nezávislých publicistů, liberálů či nezávislých politologů a nezávislých ekonomů. Když si je člověk všechny tak nějak zprůměruje, tak mu vyjde:.... Jak se takové průměrování provádí a k čemu je dobré? Žádný z nich nikdy pořádně nepracoval.. Možná by bylo lepší mluvit o konkretních lidech. Toto je zřetelná lež. Tak se stáváte nedůvěryhodným. Všichni jsou zuřiví antikomunisté. Nevím jak si Vy představujete politický systém, který by Vás uspokojoval

hafusak2 21.7.2009 15:46

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

Snažil jsem se slušně a věcně reagovat, ovšem místní cenzura mi pod číslem 33771993 odmítla příspěvek otisknout. Omlouvám se.

jirka.s. 20.7.2009 22:15

Re: Stejně je zajímavé, kolik poplyšáková doba stvořila

"Málokterý má vzdělání, které by za něco stálo, ale do všeho kecá odborníkům. Zaplavují kdeco svými úděsnými články na jedno brdo. Všichni jsou zuřiví komunisté."

Naprostý souhlas, flusáku!!! Jenom tobě se tam nějak vloudila ta předpona anti- !!!

BTW: Moc bych za to nedal, že ty jednoho takového tam od vás moc dobře znáš! Okresní tajemník pro průmysl soudruh Fiedler, původním povoláním nedoučený šofér, nic ti to, flusáku, neříká? Na toho se ta tvoje definice hodí jak jandák na hrnec!  ;-(

Baxty 20.7.2009 17:17

Kdo je Vít Procházka ?

Student Gymnázia ve Strakonicích, spolupracovník Institutu K.H.Borovského, člen Liberální reformní strany LiRA. Mladý a neznalý pisálek z Respektu. Ten, kdo ještě neví, co je to opravdu pracovat.

Nějaký Hamerský z LiRa - obdivovatel německého pořádku a nepohodlí v koncentrácích co se "detoxikuje" od politiky, LiRa soudící se o 300 tisíc se svým kandidátem, s rozpadlá v niveč - to jsou autorova guru. 

Pane redaktore, víte jako absolvent gymnázia jaké postoje zaujímal K.H. Borovský k extremním názorům ? Zesměšňoval je ;-D

ps 20.7.2009 17:30

Re: Kdo je Vít Procházka ?

V tom případě bys ty byl první na mušce K.H. Borovského. Jelikož tak stupidní a extrémistické názory se fakt málo vidí.

Baxty 20.7.2009 17:48

Re: Kdo je Vít Procházka ?

Pane, k extremismu mám vztah protipólný, antagonistický, a stejně tak i k troubům. Není nic lepšího, než bojovat filipikou proti nadutosti novodobých nabobů a pravicových snobů.

K.H.B. :

"Přešlost a přišlost od nás v stejné dálce šumí, kdo uhodl budoucnost, ten minulost zrozumí"

Zkuste si třeba přečíst Píseň Čechů r. 1850 ;-D

ps 20.7.2009 18:15

Re: Kdo je Vít Procházka ?

Ve skutečnosti je to tak, že jsi zaslepený levičák a extremista až na půdu, který za extremismus pouze vydává jiné názory než své.

Baxty 20.7.2009 18:23

Re: Kdo je Vít Procházka ?

S hlupákem je polemika těžká, ne každý ODSák má v hlavě ježka ....

Ale děkuji za kompliment, je vidět že jste odborník z CEVRO. ;-)

jirka.s. 20.7.2009 18:41

Re: Kdo je Vít Procházka ?

K.H.Borovský:  "Blbci nikdy nevysvětlíš, že je blbec skutečně, říkat blbci, že je blbec, říkáš vždycky zbytečně."

jirka.s. 20.7.2009 18:42

Re: Kdo je Vít Procházka ?

....když už se tedy odvoláváš na toho Havlíčka!!!! ;-D

Baxty 20.7.2009 18:43

Re: Kdo je Vít Procházka ?

Přesně to jsem měl na mysli ;-)

jirka.s. 20.7.2009 18:45

Re: Kdo je Vít Procházka ?

8-o Nesedíš si na kabelu??? 8-o

Baxty 20.7.2009 18:53

Re: Kdo je Vít Procházka ?

Nesedím. Stojím. Tobě.

Vpadnouti do hovoru dvou mužů v Orientu - tak skončíte po krk zahrabaný v písku ;-D

ps 20.7.2009 19:10

Re: Kdo je Vít Procházka ?

Kvalitní názor další strany se vždy cení.

ps 20.7.2009 19:25

Re: Kdo je Vít Procházka ?

A tím samozřejmě nemyslím ten tvůj názor.

ps 20.7.2009 19:07

Re: Kdo je Vít Procházka ?

Jo to, je. Zvlášť když si hraje na chytráka, který je nad věcí.