29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Antibabišismus pokračuje a přímo kvete

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman rozhodl o obnovení trestního stíhání premiéra Andreje Babiše a Jany Mayerové ve věci „Čapí hnízdo“. Vyslyšel tak volání opozičních politiků, kteří obnovení stíhání Babiše prosazovali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 7.12.2019 15:27

Ano! Kartágo musí být zničeno!

J. Tulejová 7.12.2019 15:42

R^V

A. Nový 7.12.2019 16:15

Babiš při interpelacích: Ptejte se na co chcete, já vám odpovím co chci já a případně vás zesměšním, pokud mi nepolezete někam.

P.S. Sněmovna není ANOfert, pane Hašku.

Š. Hašek 7.12.2019 17:03

Jistě.

Pokud jste si všiml, pane Nový, poukázal jsem pouze na to, že sněmovna je ANTIANOFERT.

Krapet málo.

J. Svoboda 7.12.2019 17:47

To bude tím, že Babiš je oligarch a STBácký fízl ve střetu zájmů, který řeší čerpání Eurodotací do Agrofertu, místo správy země.

Pěkný den.

V. Čermák 7.12.2019 17:57

Pěkný dne, Ologarchie opět Není Trestná. STBácký fízl Není a Nebyl ( nejsou Nafízlovaní) , čerpání dotací je Potřebné pro všechny, kdo na ně mají zákonný Nárok, Správa země ĆR zatím Vynikající. R^ Mimochodem, zdá se, že máte nějak Mimořádně blízko k tomu Udavačskému Práskání. Asi Proto Zaníceně volíte Piráty Práskače;-D;-D;-D

Š. Hašek 7.12.2019 21:31

"Trestné" je být politikem, kterého volí třikrát/šestkrát víc osob než konkurenčního ......

Proč se sakrovat s firmou, pokud stačí stahovat králíka před kamerou .....

Velice trefně Vámi zopakováno, že stran Babiše se jaksi nepřihlásil žádný nafízlovaný.

Marné, marné, marné.

J. Svoboda 7.12.2019 22:18

Má Bureš čisté lustrační osvědčení? Nemá.

Pěkný den.

Š. Hašek 8.12.2019 9:41

Pokud jste si všiml, lustrační osvědčení není problém ani pro demogratického souručenství škemralů/udavačů. Ani pro Mináře.

Problémem je, že Babiš podniká podle zákonů ČR, podle zvláštního zákona, i zákonů (jejich) štrasbrusele. Fiala neumí už ani politologicky přednášet. Dotace mohou být na rozhlednu, nikoliv na řepku. Řepku Bursíkovu.

Popište jaké místo v zákonodárství ČR má audit klotové sešlosti z brusele. Audit by ale mohl popravit 50% členů schvalovací komise, která tehdy schválila Čapí hnízdo. Co? Ti hlupáci neví ani, co je logika věci.

Zamračeno, 7.5 C. Vážno. Adventně. Klimatisti vyhlašují druhý stupeň.

Zkráceno.

J. Svoboda 7.12.2019 22:17

Mě neurayíte, ale Bureš čisté lustrační osvědčení nemá, takže je to STBácký fízl a s tím nehnete.

Pěkný den.

Š. Hašek 8.12.2019 9:45

Ale já s ničím nehýbám!!

Není mým problémem, že na Chramostovou se našlo víc papírů, než na Babiše.

Uznávám, že soudružka Chramostová spí věčný spánek ...... ale "ti soudruzi kolem Chramostové si začali".

K. Pavlik 8.12.2019 21:06

Na koho budete nadavat az vam ti stari komusi vymrou?

V. Kučer 8.12.2019 22:17

Ceterum censeo Carthaginem esse delendam - a problém byl vyřešem

D. Müller 7.12.2019 17:17

Dovolil bych si upozornit na fakt, že právě Babiš se svými nohsledy je oficiální mocí. Takže vaše úvaha nemá oporu v realitě. Ten kdo je tou mocí perzekuován jsou drobní podnikatelé a jeho slabší konkurence, na kterou "zaklekl" přes servilní státní správu při svém honu na čarodějnice.

V. Čermák 7.12.2019 18:15

No, obyčejný Menšinový názor v souladu s Opozicí. Jestli je to tak Vážné, jak tvrdíte, jistě snadno Zvítězíte v Příštích Řádných Volbách a zjednáte nápravu, že? ;-D Toš tak...

D. Müller 7.12.2019 21:43

Pracuji ne tom, prakticky každý den hovořím s lidmi a snažím se jim argumenty vysvětlit, v čem tkví nebezpečí Andreje Babiše a jeho klaky.

Jak dovedně jsou manipulováni, jaké triky používá, kolika lidem ublížil a kolik lidí připravil o majetky.

Zpočátku argumentují jako vy pane Čermáku. Opakují slova, co si odposlouchali od Babiše a jeho marketingového týmu. Úspěšný však bývám, když začnu čísly... kolik se postavilo silnic v Polsku, Maďarsku a kolik u nás. Jak se zhoršilo podnikatelské prostředí. O falešných číslech z EET, jak pro "vrchnost" platí jiné zákony či pokuty než pro prostý lid. O kolik se, pro neschopnost státní správy pod jeho vedením vydávat včas stavební povolení zdražilo bydlení... nejdříve to nechtějí slyšet, nechtějí si přiznat, že jim sedli na lep... Je tam už s ČSSD 6 let a práce za nimi pořádně žádná. Ono "jednomu brát a druhému dát", to není práce, to není investice, jako země zaostáváme a začíná to být znát.

Přesvědčování a vysvětlování jde to pomalu, ale jde to. Vás nepřesvědčím, protože jako řada jiných jste dosud do AB zamilovaný, a láska je slepá. Ale nehodlám tomu nečině přihlížet. Přijde den, kdy i ty volby prohraje.

P. Spáčil 8.12.2019 1:08

A kolik voličů jste už přesvědčil?

D. Müller 8.12.2019 12:53

Těžko říci. Ale v mém okolí nezbyde nikdo, kdo by mu dal hlas.

Š. Hašek 8.12.2019 10:11

Netušil jsem, že k volbám se chodí "zaláskován". Jako ...... tedy Vy jste zaláskován do Feriho?

Řady jiných volí ANO ......... vlastně máte pravdu. Co s těmi řadami udělají Fiala s Kalouskem?

L. Kubeš 8.12.2019 13:24

A pak bude premiérem Bartoš, Fiala a nebo Okamura ? Zábavné představy naivního čekatele na volební vítězství ;-D

D. Müller 8.12.2019 18:22

Pane Kubeši, na mé straně stojí argumenty a neschopnost Babiše s jeho kumpanií něco skutečného vyprodukovat. Veškeré marketingové triky se jednoho dne obehrají. Já mohu pro prozření jeho bývalých voličů pořád dost udělat, ale nové obdivovatele sežene jen ztěžka.

D. Müller 7.12.2019 14:46

„Na světě není hlad proto, že bychom nedokázali nasytit chudé, ale protože nedokážeme nasytit bohaté.“

Matka Tereza

Netuší nékdo z Babišových milců, kdy bude mít Babiš dost? A ještě jeden dotaz... Kolik se na český nos vejde bulíků?

O nás drobných podnikatelích prohlásil, že jsme zloději a krademe. A už roky jsme otravováni jeho nenažraností. U mě má utrum.

V. Čermák 7.12.2019 17:51

No, Kromě neskonalé Závisti, pak už jen : K Věci Nic, v Śišce HicRv Tuším, že volíte Piráty, nebo Komouše. Vyvlastňovat by se vám zlíbilo? A Matka Tereza jako Klacek?;-D;-D;-D

D. Müller 7.12.2019 22:08

Pane Čermáku, skutečně nepatřím mezi závistivé lidi... to mi podsouváte, protože nemáte rozumný argument na obhajobu Babiše. Podsouváte mi i strany, které dle vás volím. O vyvlastnění jsem také nenapsal ani slovo.... ale přesto neváháte takto hájit svého milce.

Andrej Babiš je jedním z nejbohatších lidí v této zemi, ale sáhnout si přes stát, který má řídit, pro peníze daňových poplatníků ve výši 2 miliard, tak to je pro mne prostě nenažranost. Je na místě si to číslo představit... 2 tisíce lidí muselo odevzdat milion korun nebo jinak... 2 miliony lidí museli odevzdat po tisíci korunách, abychom jen vloni ukojili jeho touhu po bohatství.

Citát Matky Terezy je zcela na místě, protože přesně toto měla na mysli.

J. Vobr 7.12.2019 14:15

SOUHLAS S AUTOREM ČLÁNKU !!!

J. Ptáček 7.12.2019 11:23

Pokud neznám definici "babišizmus", těžko rozumím opaku. Je babišizmus pěstování řepky ve velkém, bez ohledu na pěstování potravin rolníky, což dělají už desítky tisíc let? Nebo jsou to párky z Kosteleckých uzenin, nebo bývalé Vodňanské kuře? Nebo jsou to snad hnojiva z Lovosic? Čím vlastně pan Babiš tak oslnil? To přece fungovalo zčásti stovky, zčásti tisíce let bez jakýchkoli dotací. Dělá toho víc nebo je vyšší kvalita? Za Baťou byly boty nebo punčochy. Za Babišem je na polích spoušť přinejmenším ekologická, v jeho fabrikách nic nového. Nové jsou jenom dotace!

V. Čermák 7.12.2019 12:00

Inu, Babišismus asi není pěstování Řepky, protože Agrofert to dělá jen asi z 5 % takže ostatní farmáři jsou asi všichni Babišisté? No a za Baťou byly boty, protože vybudoval Impérium v Obuvnictví a za Babišem jsou Chemické a Zemědělské výrobky, protože vybudoval Impérium v Zemědělsko-Chemickém podnikání. Mimochodem, Babišovým vzorem je právě J.A. Baťa, který kromě Impéria byl i úspěšným politikem, kterého zastavil až Hitler. Ten už je mrtev, ale Babiše se snaží zastavit EU, taktéž pod Německým vlivem. Mimochodem, Dotace Nejsou Nové, je to právě Výmysl EU a jsou strkány do Všeho. Takže antiBabišismus je takové Nenávistně-Závistivé Maločeské Kolaboranství..RvRv

V. Kain 7.12.2019 12:16

Čermáku běžte se léčit.Přirovnávat Baťu k Babišovi může říci jenom naprostý blb.Je to naprosto stejná pitomost jako když autor článku přirovnává hon na Babiše k nenávisti demokratů vůči Trumpovi.Na těch 50 milionů nárok neměl o tom nemá cenu se přít.Vše ostatní kolem je jenom nepodstatné blábolení.Babiš se dostal do situace kdy už nemůže couvnout a tak slyšíme neustále stejnou písničku s refrenem o minulých vládách a jak on to po nich dává dopořádku.

Š. Hašek 7.12.2019 12:28

Byl bych opatrný, pane Kaine, stran Vašeho lékařského doporučení panu Čermákovi.

Rovněž má dojem, že i Baťa byl vytáčen sborem politiků méně majených , kteří se "furt nimrali v jeho botách a fabrikách".

I tehdy byli v parlamentu kecalové a potom ....... potom i majitelé impérií, statkáři, lihovarníci, někdo "kdo byl přes uhlí", .......

Já nemůžu za to, že ten Fiala a Bartoš jsou ujetí .......

V. Čermák 7.12.2019 12:47

Nenávistný Kaine, Babišův vzor je J.A.Baťa, kterého nedávno Vyznamenal prezident Zeman. Stvořitel úspěšného Impéria a Politik. V tom jsou si podobní. Jistě mu tehdy také mnozí Nenávistní Kainové silně Záviděli;-O;-O;-O