28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Andrej B. kontra Andrej B.

Položte mi na stůl seznam všech zásadních politických, ekonomických, osobních a jiných prohřešků českého premiéra (zdůrazňuji zásadních, ne ptákoviny á la Čapí hnízdo) a jsem si jist, že v něm najdu pár výhrad, kvůli nimž nebudu s Andrejem Babišem souhlasit, kdy mu budu hlasem byť jen pouhého řadového občana oponovat a kvůli čemu bych se za volební plentou musel rozmýšlet, zda ANO ještě ano čili nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Těhanová 6.9.2021 12:29

Neuniklo, jen z vašich článků vím, jak nekritický jste vůči AB st. Jen jste si nevšimnul, že před cestou na Krym byl ošetřující lékařkou naPAJCOVÁN PSYCHOFARMAKY a to si pak člověk plně neuvědomuje, co se s ním děje.

Byla jsem psychiatrická sestra, tak o tom něco vím. A že je Babiš velký šmejd, to vám garantuju. Zkuste ho někdy poslouchat, ale postupně, několik dní, třeba to začnete vnímat i vy.

M. Těhanová 6.9.2021 12:21

No jistě, poslala ho tam dr Protopopovová, asi proti vůli jeho otce, který ji následně povýšil do vyšší funkce.

O jejich kejklích s jeho synem jistě nevěděl. No, ale naivita není nemoc, nebojte se o sebe.

J. Farda 5.9.2021 22:04

;-D!

J. Farda 5.9.2021 22:04

Jasmá zrpáva, 50 mega je brnkačka! Kolik berete Vy! :-/

J. Farda 5.9.2021 22:03

Myslíte godpodine Aelingře tu okamžitou popřevratovou Havlovu pro uliční šmejdy, nebo tu Klausovu pro šmejdy z věrchuškového patra - těch, co spolu mluvili v bárech a jiných příhodných místech? ;-)

J. Farda 5.9.2021 21:58

Vinšuji Vám pane Macků dobrý večer, a obdivuji Vaši imaginaci, s níž jste se snažil dehonestovat ergo rzcipovat fakta, která už kdysi pan premiér Babiš lapidárně oznámkoval co kampáň a účelovku. Smím-li Vám, svědkům Babišovím, dačo volačo poradit, držte se lety osvědčené mantry, ta už koblihám jednou výrazně volby vyhrála! ;-)

M. Bernatová 5.9.2021 19:27

Ne, to není křesťan, jen se za něj vydává. Ostatně, není sám. Hrdě se k něčem hlásit, ale svými skutky to popírat může jen člověk ducha mdlého.

Z. Lapil 5.9.2021 18:28

Zas na ty Němce neházejte úplně všechno. Úplně první střílel Srb, následovalo RU, pak "musel" následovat nějaký spojenec Srbska (Rusko???)... Dál bych spekuloval už příliš nehorázně, ale hledat to nebudu, páč vyrážím nakupovat a poté k tchánovi na fotbal ;-D.

J. Novák 5.9.2021 18:15

Jste vůbec schopen vyjádřit své názory bez dětinských smajlíků?

O. Seliger 5.9.2021 17:12

Díky za skvělý článek i dizkuz. A díky p. A. Renjascu 13.45 za přehled hříchů mladého plyše. Pecku tomu dali také oba první z vršku svými amnestiemi.

P. Kmoníček 5.9.2021 16:42

Krym se babišovým lidem ale líbí. Na Krym nesahat, i když patří ........A teď komu ?

V. Klepetko 5.9.2021 16:10

Dobrá, ale vždyť snad existují i jakási morální pravidla, něco jako "dobré mravy", a ty by snad měly platit univerzálně, v dnešní ČR i ve Švýcarsku?

Třeba takový pan Gazdík ze STANU to vidí:

„Moji příbuzní, naši příbuzní, ničí příbuzní nepatří do politiky. To je něco, co může tu politiku dlouhodobě poškodit,“ varoval Gazdík s tím, že on může říkat prakticky cokoliv o svých politických oponentech, ale nesmí říct ani jedno necitlivé slovo o příslušnících rodin politiků. "Tak je to správné" - řekl dnes v OVM.

V každé partaji se najdou čerti i andělé, sexuální predátoři typu Feri, morální zrůdy jako Pekarová - Adamová, zneužívající psychiatrii a postižené lidi v politice, ale i takoví odvážní lidé jako ten Gazdík, kteří veřejně řeknou, že je to chucpe - tahat invalidní příbuzné svých politických oponentů do předvolebního boje - a ještě k tomu s pomocí svých "dvorních" cvokařů pro jistotu až ze Švédska!

J. Černý 5.9.2021 15:19

Vy zas málo ? A tak se snažíte.

V. Loula 5.9.2021 15:17

Souhlasím s vámi, Capák není ptákovina. Ovšem s porovnáním s dotačními podvody ODS a CSSD tady v ROP Severozápad (policie operuje se škodou 10 až 13 miliard korun) je to skutečně malá ryba. Ano, dneska, po asi 13 letech, jsou aktéři těchto podvodů obvinováni. Takže na Babiše také snad jednou dojde.

J. Černý 5.9.2021 15:15

Urbane vy zas máte Posselta, když už vám Hitler zemřel.

V. Loula 5.9.2021 15:12

Nebyly to jen korunové dluhopisy. Asi dva roky zpátky byla ohromná aféra, že Babiš hospodaří na cizích pozemcích a tak vlastníky těchto pozemků okrádá a brání jim, aby tam sami hospodařili. Aféra trvala do doby, než vystoupil prezident Agrární komory a řekl, že v Cesku jsou statisíce hektarů půdy, jejichž vlastník je neznáný, a Agrární komora podporuje, aby na těchto pozemcích někdo hospodařil, a tak se zabránilo zdevastování těchto polí. Takto že hospodaří stovky farmářů na cizích polích, a situace se řeší v okamžiku, kdy se najde vlastník toho kterého pole.

V. Kučer 5.9.2021 14:35

Čapí hnízdo je marginální záležitost. Státní zástupce by měl spíš sledovat kauzy kde lítají miliardy. Před čapákem to byly korunové dluhopisy ale to by museli pozavírat více než tisícovku podnikatelů takže to utichlo a navíc to prý vymyslel Kalousek. Teď před volbami vyštrachala opozice nemocného syna. A Babiše se v tomto zastal i M Kalousek.

T. Kučera 5.9.2021 13:59

Njn staré struktury podlehly zděšení a kousou a skrabou.

A. Renjascu 5.9.2021 13:45

Kdo volí Babiše je gauner! Ok! Ok?

Za 50x menší provinění skončili mnozí v předbabišovské době v kriminále nebo přinejmenším mimo politiku. Opravdu? Můžete mi vyjmenovat, kdo všechno za níže uvedené kauzy (ne 50x menší, ale většinou daleko větší či závažnější) šel do kriminálu? Nemáte je krátkou paměť či nejste velice mladý ročník, který ani netuší co vše zde již bylo a že většina lidí, kteří se na tom podílela či před tím zavírala oči je stále v politice?

https://www.sinagl.cz/images/dokumenty_2020/Kauzy_ODS.pdf

http://www.odsregionliberec.cz/clanek/kauzy-cssd-pro-osvezeni-pameti/http://www.odsregionliberec.cz/clanek/kauzy-cssd-pro-osvezeni-pameti/

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Seznam_politick%C3%BDch_af%C3%A9r_v_%C4%8Cesku

https://www.top09.cz/co-delame/medialni-vystupy/heger-za-prohrou-pravice-nejsou-reformy-ale-korupce-11305.html

https://domaci.hn.cz/c1-51896180-nejhorsi-korupcni-kauzy-v-cesku-figuruji-v-nich-i-gross-a-rebicek

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Michal-Maly-Prehledny-seznam-nejvetsich-polistopadovych-kauz-Vcetne-Bambergu-OKD-Moravia-Energo-ci-MUS-416037

J. Fridrich 5.9.2021 13:23

Pan Jiří Macků napsal velmi rozumný a znepokojivý článek se svou dobrou znalostí chování některých synů ke svým otcům.. Myslím, že díky svému otci mohl žít velmi spokojený a solidní život, ale vydal se na cestu spojení s jeho politickými nepřáteli a dosti PODPÁSOVĚ na něj útočí.. Jak - a komu se to může líbit není těžké uhodnout...

J. Urban 5.9.2021 13:16

Ani vrahovi vrazdy, ani vlastizradci vlastizradu...

P. Čech 5.9.2021 12:52

Článek 5 ústavy je základním předpisem, z nejž vyplývají naprosto všechny nepravosti, které se u nás dějí.

P. Čech 5.9.2021 12:49

"Kde je soutěž, tam se vždy najdou lidé, kteří porušují pravidla"

To sice máte pravdu, ale to by ona "pravidla" musela existovat. V případě čl.5 ústavy nejsou žádná pravidla volné soutěže stanovena a to nejen v ústavě, ale ani v žádném souvicícím zákonu. Ta soutěž je naprosto volná a každý si v rámci ní může dělat co chce. A navíc, není nikde stanoveno, kde konkrétně ta volná soutěž nesmí probíhat. Zde mám na mysli senát, poslaneckou sněmovnu a zasedání vlády. To jsou místa, kde ta volná soutěž jen paralyzuje činnost státu tak, že senátoři, poslanci a členové vlády místo toho, aby se věnovali řízení státu, neustále a průběžně volně soutěží a tím činnost státu téměř zcela umrtvují. Nejsem proti soutěži jako takové ale proti volné soutěži bez jakýchkoliv stanovených pravidel.

I. Krahula 5.9.2021 12:48

Jsou to i katolíci. Místo Svaté Trojice mají Babiše a Agrofert.

V. Klepetko 5.9.2021 12:40

Kvůli tomu, že je mi mladšího Babiše líto a že nerozumím lidem, kterým na něm samotném vůbec nezáleží a chtějí ho jen využít, a po volbách zůstane sám i s tou hroznou nemocí, a ať si třeba hodí mašli?

Že by z něj někdo opravdu chtěl mít ministra spravedlnosti, nebo Feriho za ministra pro rovné příležitosti ve vládě PekariPirátoStánu si ve skutečnosti nemyslím, to byla nadsázka :-)

P. Čech 5.9.2021 12:33

On totiž ten Čapák ptákovina je! V době, kdy byla podána žádost o dotaci na Čapí hnízdo platil trestní zákoník, který n e o b s a h o v a l žádný paragraf, který by hovořil o dotačním podvodu či dokonce o ohrožení finančních zájmů EU. Tyto paragrafy ( 212 a 260) byly včleněny až do následujícího Trestního zákona, který vstoupil v účinnost až dva roky po podání žádosti o dotaci. Nelze tedy nikoho obvinit z trestného činu, který v době "spáchání" trestným činem nebyl. A to je na celé věci to nejdůležitější.

V. Klepetko 5.9.2021 12:29

No, já si myslím, že nečisté metody politického boje se můžou vyskytovat v každém politickém systému, kde probíhá soutěž o hlasy voličů... Kde je soutěž, tam se vždy najdou lidé, kteří porušují pravidla a kteří zneužívají handicapované a neváhají srazit slepce na přechodu, když to nějak poškodí "soupeře"...

Nebyl by snad osud juniora v nějaké nacistické diktatuře zpečetěn?

A neprobíhá snad soutěž o hlasy voličů ve Švýcarsku stejně tak jako i v ČR, ať už jsou si způsoby řízení věci veřejných v těchto zemích jakkoliv nepodobné? Ostatně, obětí těch hnusných manipulací je švýcarský občan - Andrej ml. - a švýcarská demokracie se dost možná bude bránit! Nebyl bych překvapen, kdyby si Švýcaři zažádali Interpol o vydání mezinárodního zatykače na toho švédského "psychologa" Pekarové - Adamové, kvůli tomu že svými lžiposudky ohrožuje zdraví o život občana Švýcarské konfederace!

P. Čech 5.9.2021 12:19

Tomu "podvodníkovi" dosud žádný soud žádné podvody neprokázal a neodsoudil jej. Pokud se chceme prohlašovat veřejně za právní stát, musíme se podle toho i chovat.

V. Pavelka 5.9.2021 12:12

Zahlédl jsem Kalouska v různých pořadech , Tohle má být Křestan ? Trousí bobky nenávisti a smradí po Praze proti Babišovi , kde to jde !

J. Urban 5.9.2021 11:46

To fakt očekáváte, že budu odpovídat na vaše idiotské otázky? Jste divnej člověk.;-D;-D