19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cicero.jan 19.12.2008 20:44

Prapodivná sebereflexe...

Dějiny nás učí, že svornost je vlastnost Čechům téměř neznámá. Projevuje se až v okamžiku, kdy rozhádání vládcove a politici zavedou národ do problémů. Pak najednou odkudsi vypluje a zachrání to málo co zbyde. Stalo se to v dějinách už tolikrát, takže by se dalo říci, že by to mělo přinést nějaké ponaučení. Bohužel nikoli. Svatoplukovy pruty bu se měly používat v parlamentu a podobných institucích nejméně jednou týdně k pravidelnému nářezu na holou. Jak  jen trochu poleví útlak a objeví se svoboda, začnou čeští politici ve velkém předvádět představení Stroupežnického "Našich furiantů". Ve vzájemných pranicích jim pak celý národ, který si je zvolil jako představitele, je zcela ukradený. Tato ostuda už teď začíná být mezinárodní a je docela možné, že Česko získá zcela spolehlivě pověst nejnespolehlivější země Unie.

Jindřich 19.12.2008 17:36

Adventní křeč

Pane Jemelik,díky za každý Váš příspěvek a hlavně se nenechte odradit stupidní diskusi,která vlastně není žádnou diskusi,ale osočováním a urážkami od lidi,na kterých je jen zajímavé,že při inteligenci kterou projevuji,zvládli internet.Přeji pohodové vánoce a dobrý příští rok.

jo.noname 19.12.2008 17:07

řiťolezec

Jemelik: hradní řiťolezec, o jehož morálních kvalitách lze konstatovat, že kde nic není, ani smrt nebere

Landys 19.12.2008 16:39

Spíš myšlenková křeč zastánce pravicového vládnutí !!!

;-€Další balada, ve které zastánce pravicového vládnutí prezentuje spíš své představy a zbožná přání, navzdory realitě. Tak jak to je - tak je to správné, tak to má být. Všechno ostatní je bezbřehý populismus a zpupné draní se o moc. Jen potom nevím, jak pojmenovat ty Topolánkovy způsoby draní se o moc při minulých parlamentních volbách (a konečně i při prezidentských). To byla zřejmě ukázka, jak to má správně vypadat. Jen tak pro připomenutí - mobilisace, Grosstapo, KSČSSD, pedofil Paroubek a podobné perly . Bylo by dobré si taky připomenout ty ústní  výrony Topolánka, Langera, Bendla, Nečase, Tluchoře a dalších. To byly  opravdu excelentní ukázky politické kultury. Nebýt té smůly, že Íčko má teď sám máslo na hlavě, jistě jsme se při klesajících preferencích ODS dověděli z tajných dokumentů ÚOOZ, že Paroubek je vlastně největší  poválečný masový vrah, nebo něco na ten způsob. Ale stejně by nám Íčko mohl alespoň osvětlit, kam že se ty statě o něm a o Téčku tenkrát z Kubiceho spisu poděly. Ale buďme přece jen trochu shovívaví, když lid momentálně vládu tak miluje.  Mirek je rázem největší slušňák, Nečas šel taky do sebe a našel pár miliard pro státní zaměstnance, ostatní, jako třeba Julínek, se taky polepšili - tak na co nějaké změny ! Vždyť vlastně KODSČM je vlastně to samé co KSČSSD !!

František 19.12.2008 16:36

Pud sebezáchovy

Malé koaliční strany (KDU a zelení) jednají podle pudu sebezáchovy. Dopadli při posledních volbách skutečně nejhůře a ztráta malého může být již tragická.

K tomu prezidentovi. Můžeme mít k EU připomínky, ale nemůžeme jít proti EU. Potom okolnost, že prezident se zbavil čestné funkce, je podle mne velice nečestné. Poslední prezidentská volba, také podle mého názoru,  a který nezměním, byla otřesná. Mi se švejkování v politice (kdy nezáleží na žádném kroku) opravdu nelíbí.

promirul 19.12.2008 15:36

Adventní křeč......

Pane Jemelík,hezky jste to napsal, pidižvíci ze soc.demokracie,ještě je třeba dodat,že je to komplotní stádo,které se ubírá tam,kam Paroubek bičem práská.

soused 19.12.2008 15:13

Re: Pan Prezident je kontinuální, Jemelík ve svazcích taky....

marná snaha

Izák 19.12.2008 15:00

Naprostý souhlas

s posledním odstavcem.Noviny už nečtu drahnou dobu.

Věra 19.12.2008 13:47

Re: Pan Prezident je kontinuální, Jemelík ve svazcích taky....

Jsem asi tupá málo čtu tohoto  pána,Kdo je Jiří N.Paroubek ještě jem s tím nesetkala ale jak uvádím jsem tupec rodu ženského mě vadí všichni  do leva i do prava.Děkuji za vysvětlení,

janoryna 19.12.2008 12:48

taky jsem zhnusen populistickými

činy naší vlády, na př. státní záruky za vklady v bankách, zásahy antimonopolního úřadu, regulací cen elektřiny, 8 hodinová pracovní doba, nárok na dovolenou nebo dokonce na zaplacení přesčasové práce. kdo už konečně tyhle zbytky komunismu zruší ? a kdy bude rovná daň doopravdy, tj. daň z hlavy, ne z příjmu. všichni přece požíváme ochrany státu stejnou měrou, tunelář, pedofil nebo bezdomovec..

gerontusinza 19.12.2008 11:59

Pane Jemelíku.....

uposlechnuv vaší závěrečné rady, vám přeji též hezké svátky a trochu toho škorpení po Novém roce..... hezký den ;-)

Lájoš 19.12.2008 9:58

Mír a slušnost alespoň o adventu

  R^R^R^

Saul 19.12.2008 9:43

Výborný článek

Je to slušné, chytré a dobře napsané. Jen houšť. A díky.R^

Hanibal 19.12.2008 8:28

Re: Velmi rozumné

Internet záruka svobody. Oni v Eu na něco přijdou, aby nám ty křidýlka svobody přistřihli. Nejnovější hit z eu, zákaz pracovat víc než 8 hod.denně.Kdo to bude kontrolovat?_ No určitě zase výběr, řízení na nové VLKy., Být socialistickám VLKem v kapitalistickém systému za státní peníze v době krize, je docela  slušný vlek. Soudruzi z Bruselu to s námi myslí dobře .

čtenář 19.12.2008 8:08

Velmi rozumné

doporučení. Na naši veřejně právní televizi se nedá dívat, v novinách si stačí přečíst titulek a autora a už lze z 90% předem uhodnout, co se člověk dočte za kydy. Podstatné informace se dají ulovit leda na internetu a to se člověk ještě musí dost snažit.

Nomen 19.12.2008 6:53

Pan Prezident je kontinuální, Jemelík ve svazcích taky....

A páně prezidentovo: Jen více takových Kožených.....mi lahodně zní.....

Podporujte svého prezidenta a naše spolupracovníky....