28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLICIE: Pohádka o sabotáži

V letech 2010-2011 jsem pracoval jako náměstek ministra vnitra. Na funkci jsem sám rezignoval, když mého ministra vystřídal Jan Kubice a já se dozvěděl, kdo jej premiérovi na resort nominoval. Další dva roky jsem působil jako poradce a analytik předsedy bezpečnostního výboru poslanecké sněmovny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Slejsarová 23.6.2016 9:14

Tedy pane Morozi,

že Vás huba nebolí. Kdo mu věří, byť jen jediné slovo, je na Bohnice

J. Urban 21.6.2016 22:33

Jde o válku mafií, tento článek mne v tom

utvrzuje. V podstatě kágébácká (KlKl novci) versus estébácká (nevím, která správa - burešovci). Hradní vožrala drží s KlKl nou, kradousek rovněž. Co je lepší? Bůh suď.

A. Alda 21.6.2016 13:29

Podepsal jsem mlčenlivost, takže nemohu sdělit...

No tak to jste wuol przeweliký.

Jaká mlčenlivost svědka, podezřelého či obviněného? To snad nařizuje nějaký zákon? Já o žádném takovém nevím. Leda byste vypovídal o státním nebo služebním tajemství, ale to jste nepochybně nevypovídal.

Jinak ale je dobře, že jste tento článek zveřejnil.

J. Tachovský 21.6.2016 8:34

To jsou ale plky

Proc by se mel podezrely k necemu vyjadrovat, nebo nejak reagovat ? Podezrely neni totez, co obvineny. Podezreni je jen jakysi pocit vysetrovatele, ktery pro dotycneho neznamena vubec nic.

M. Moroz 21.6.2016 9:09

Re: To jsou ale plky

Ano, naprosto souhlasím. To by platilo pokud by z toho policie a prokurátoři nedělali vypouštěním informací věc veřejnou. Protože v takovém případě to pro dotyčného znamená opakované poškozování jména, kterému se nelze bránit, protože v tomto postavení nedisponuje zmádnými použitelnými procesními právy. Pak nemáte žádnou jinou možnost, než se k tomu vyjádřit svou optikou. A ten text nemá jiný význam, než nabídnout vám můj subjektivní pohled na danou věc. Třeba to jen trochu vyváží subjektivní pojetí článků Agrofert médií.

J. Tachovský 21.6.2016 9:46

Re: To jsou ale plky

Jakto, ze se nemuze branit ? Podobne vypousteni informaci ma prece charakter pomluvy. To se da prece zazalovat.

M. Moroz 21.6.2016 11:34

To by platilo za předpokladu, že bych měl důkaz, že to pustili oni. Jelikož jde o opakované "úniky" interního materiálu, není koho pro pomluvu žalovat. Navíc já považuji trestný čin pomluvy za reminiscenci komunistického trestního práva a nikdy bych ho nepoužil. Šel bych cestou civilní žaloby, ale ani ta není v mé situaci možná. Takže můžu maximálně napsat co si o tom myslím a vy si to můžete doplnit jako kamínek do mozaiky a udělat si svůj názor. Jinou ambici ten komentář nemá. Takže děkuju že jste si jej přečetl :-)

A. Alda 21.6.2016 13:31

No taky máte možnost žalovat za škodu

způsobenou nesprávným úředním postupem.

Vyjde-li ve veřejnou známost, že je někdo z něčeho u orgánů činných v trestním řízení podezřelý, je zcela nepochybné, že došlo k nesprávnému úředními postupu, když taková informace do médií unikla. A je na to speciální zákon. To by takový dlouhodobý náměstek a poradce měl vědět. Je hanba, že Vy nevíte.

E. Vašátko 21.6.2016 7:00

Blíží se volby

a vyvalí se další kbelík špíny, pan Bureš má špíny dost a tak jí stříká na všechny kolem. Nedej bože, aby tahle tlupa mafiánů povalila další vládu, která - i když za moc nestojí - je pořád lepší, než to, co by přišlo po ní.

P. Lenc 21.6.2016 8:36

Re: Blíží se volby

Rád bych "nedej bože", ale již to probíhá v přímém přenosu.Mají tři roky starý mustr, otázka je, jak budou česani pevní a na kterou stranu se přikloní "vždy čestní" lidovci.Bureš a jeho peníze, to je mocná síla.

M. Krátký 21.6.2016 3:10

Tak jo,

ale stejně tomu nerozumím - vy ano ?

J. Bruner 21.6.2016 4:29

Re: Tak jo,

mnoha slovy nám autor říká: Ne vy občané, ale špičky policistů a st.zástupců jsou lumpové.

I. Schlägel 21.6.2016 8:45

Re: Tak jo,

Nezapomněl autor na špičky politické? Pssst! Politici přeci nic, oni muzikanti. Oni jenom dohlížejí na pořádky.

V. Pavelka 21.6.2016 22:14

Re: Tak jo,

Pravice levice a prezident, všichni proti Babišovi..