19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 31.12.2007 8:04

Včera jsem se díval na Mrazíka ! A ti loupežníci měli stejný Gesicht jao štětináč.

;-D

Mistr Jan Hus 30.12.2007 18:33

Bolševik Štětináč z bratrstva kočičí pracky už zase něco něco píše.

Slušný člověk z něj zvrací. ;-€

Kamjdu 29.12.2007 20:50

Také to tak vidím pane Štětina.

VVR^

Magor Milda 28.12.2007 23:00

Když půjdete na námluvy, sotva budete hlásit, že vám smrdí nohy

a neočekávejte něco podobného od pana Švejnara. Česká realita je už dost zatížena tím, že se od té předchozí, totalitní, nijak zřetelně neoddělila. Jinak by tu nemohla být prokomunistická a tím i protistátní strana.

Valnohová 28.12.2007 21:53

Reformátor

   Pan  Svejnar o komunistech řekl že jsou státotvorní a to mi stačí. Prostě leze jim někam aby mu dali hlasy a soudruh Paroubek si spokojeně mne ruce, on potřebuje prezidenta který ho bude poslouchat.

BuBu 28.12.2007 21:36

Nádherný slint !

KSČ se omluvila národu . . . . a nyní je již státotvornou, demokratickou, levicovou a moderní stranou ! A podle Švejnara -  je třeba ji více zapojit do politického dění v zemi - jinými slovy : Je třeba dát už konečně komančům nějaké to vládní křeslo - zaslouží si ho !8-o

Něco mi však na tom "neštymuje" : Jak může mít takováto "lásky-plná a vše-objímající" strana  . . . jako svého vůdce konfidenta komunistického gestapa - Filipa . . . jak může mít tato strana jako svého "voleného zástupce lidu" trýznitele politických vězňů z koncentračního tábora v Minkovicích - Vondrušku . . . . jak může takováto lásky-plná strana nominovat do EP člověka, který jedním dechem oslavuje odkaz Vítězného února pod vedením Krvavého psa Gottwalda . . . . . .    aby druhým dechem posílal 20 tisíc Kč na výstavbu památníku pro ty, kdo to první jmenované nepřežili - Ransdorfa !8-o

Štětino - hrůza mne obestírá ! To fakt tak hluboce nenávidíte Klause - že jste ochoten toto vše "hodit za hlavu" ?????????????????? 8-o

koliju 29.12.2007 17:54

Re: Nádherný slint !

souklasím,slint jak BRNO,NEUVĚŘITELNÝ KOTRMELEC

historik 28.12.2007 18:58

Reformátor

Pan Štětina říká, že komunisté jsou nereformovatelní. Ale pan Štětina se mýlí, protože on reformovatelný byl. Reformování komunisté jsou bohužel největší bijci současných komunistů. Jak ironické a odpuzující. Proč tak horlivě nevystupovali  vůči KSČ v době, když komunisté nám vládli. Měl by tak příležitost se nyní obhájít. Ale raději se ohání kyjem a nejraději by  KSČM  vytloukl z politické scény. Lidé, kteří poklonkovali KSČ aby těžili výhody pro sebe, cestovali po SSSR a psali o něm pochvalné články jsou největšími a i nebezpečnými pokrytci, na které je třeba dávat pozor a odstraňovat je z veřejného života.

F.VÍZEK 88.100.57 28.12.2007 19:04

Re: Reformátor

Výstižně, protože pravdivé. Ostatně už i Václav Klaus považoval za nutné poznamenat:   "Nynější boj s komunismem považuji za směšný. Takoví bojovníci to měli dělat před 20 nebo 30 lety.“  (viz např. Novinky)

VLADIMÍR 28.12.2007 19:24

Re: Re: Reformátor

A taky poznamenal, že mu vadí komnismus, ne KSČM, tedy s myšlením Filipa souhlasí, což je skandál a popření všeho po r. 1989.

H.K. 28.12.2007 20:26

Re: Re: Reformátor

Pane Vízku, Vy jste vstoupil do komunistické strany na přelomu padesátých a šedesátých let, tedy v období největších nepravostí, které tato strana dělala. Dnes, kdy nemají komunisté oporu v SSSR, nemají ani možnost uchopit vládu a udělat ze sebe vedoucí sílu ve společnosti. Smradit a otravovat můžou a to taky dělají.  

Dělat ze sebe dnes hrdinu a komunistobijce a v období kradení soukromého majetku, ožebračování lidí, zavírání do lágrů, s nimi stát v jednom šiku, je skutečně k smíchu. Dnes si klidně můžete všichni odpočinout.

VLADIMÍR 28.12.2007 19:11

Re: Reformátor

Ano tenkrát zde bylo asi milion komoušů a dva miliony lidí, kteří komoušům lezli do řiti, co tedy bylo lepší.

16 28.12.2007 19:19

Re: Reformátor

Naprosto souhlasím. Vystupování a činy pana Štětiny jsou odpudivé a je jenom otázka, zda  je to dáno jeho krátkou pamětí a nebo  neschopností  podívat se do zrcadla.

F.VÍZEK 88.100.57 28.12.2007 18:54

Jan Švejnar odpovídá jasně!

Jan Švejnar a komunisté…

Otázka: Snažil byste se nebo nesnažil klást překážky tomu, aby se komunisté přímo či nepřímo podíleli na vládě?

Odpověď: Ta odpověď samozřejmě závisí na odpovědi na otázku, do jaké míry lze KSČM považovat za státotvornou stranu… Pokud je mi známo, ČSSD už nejednou řekla, za jakých podmínek by KSČM považovala za plnohodnotného partnera; že předpokladem pro to je, aby KSČM jednoznačně odsoudila zločiny, jichž se dopustil předlistopadový režim, aby se jednou provždy zřekla násilí jako přípustného prostředku politického boje, aby uznala neměnnost majetkových vztahů a aby přijala za své, že Česká republika je součástí Evropské unie a NATO. Pokud tyto podmínky budou splněny, pak to i já budu chápat tak, že nastala nová situace. 

Srovnejte:   www.klaus.cz  a   www.jansvejnar.cz    

huhu 28.12.2007 19:30

Re: Jan Švejnar odpovídá jasně!

jo máme 101 hlasů ! (Y)

sláva 28.12.2007 18:29

zákaz komunistů

KDyž se na počátku 90-tých let obtížně bojovalo o prosazení demokratických norem, byli komunisté ještě velice silní ... a to všude, otevřeně či skrytě. Myslil jsem, že V. Havel, sám jimi pronásledovaný par excellence, je dokáže vykázat z politiky... nepovedlo se. Buď to nešlo z důvodů mně neznámých (ať se ozve sám), nebo se smířil s tím, že budou na okraji společnosti.

POkud se chudým bude dařit chudě a ODS jim to zajistí svou politikou (již se děje), nemůžete počítat s tím, že komunisté ve volbách oslabí... vždy se najde dosti těch, kdo v nich vidí naději pro svou slabou sociální pozici (danou slabým mozkem, chlastem, chybným prostředím, rodiči... atd.)

Zákaz se měl provést někdy v polovině 90 tých let, kdy se prosadila demokracie nezvratně!

Poté se etablovali, Klaus je legalizoval svým pochodem do jejich kuloárů (ale to je jiná otázka, pro historiky ohledně ctižádostivého Klause a touze po úřadech za každou cenu...)

Nemám rád Štětinovy extrémní postupy, ale v daném případě ANO! s komunisty jeko reliktem 20 stol. (které prohráli) je třeba zamést... budeme se divit, že to spolknou v tichu a pes po nich za chvíli neštěkne. Tak odvážní zase nejsou, jsou to jen vyžírkové (to jejich vedení, je mi líto těch jejich voličů, kteří od nich ještě něco očekávají...)

Přimknou se (někteří) k jiné levici? Ano? Pak ovšem musí akceptovat už jiné, demokr.-levicové principy, které jsou všude legální... soc dem, levý střed aj.

emersonskej 28.12.2007 18:42

Re: zákaz komunistů

Ikdyž bych pro zrušení KSČM byl všema deseti, připadá mi naivní myslet si, že by to v současné době mohlo být k něčemu dobré - i v případě uspěchu by se komanči jenom přejmenovali a jelo by se dál. Jak jste správně poznamenal (a) zákaz měl přijít hned po revoluci a ne až teď !!!! Mimochodem očekávat, že by se se zmizením KSČM její voliči jakkoli demokratizovali je přinejmenším úsměvné !!!

I-Worm 28.12.2007 18:54

Re: zákaz komunistů

jistě jste přesvědčen, že po zákazu KSČM budou voliči této strany volit ODS.

F.VÍZEK 88.100.57 28.12.2007 18:59

Nezapomeňte !

Jsme součástí Evropské unie a zákaz komunistických stran v ní nepadá v úvahu. To by byla ostuda z porážky ČR u soudu !

Komunisté pracují takřka ve všech zemích EU - a nikde se jich nebojí. Umí je porážet ve svobodných volbách lepší vlastní kvalitou.  U nás je situace zvláštní: KSČM má poslanců víc než lidovci a zelení dohromady. A kdo ví, jak by tomu bylo nebýt silné ČSSD...

derik 28.12.2007 17:53

Slava! Svejnar uz prijel! A bude tady az do 3. ledna!

Jaka to cest pro obcany. Svejnar prijel do zeme kde chce byt prezidentem a bude v ni az do 3. ledna. To je snad vic nez byl pres Vanoce na Floride.

Eva D. 28.12.2007 18:39

Re: Slava! Svejnar uz prijel! A bude tady az do 3. ledna!

Vy jistě tušíte, že, dle některých příspěvků zde, čím déle se zdrží v USA, tím lépe se kvalifikuje pro svou roli prezidenta. Tak přeci se tu nebude zdržovat příliš dlouho, to dá rpozum. Možná, kdyby tam byl zůstával Masaryk také ještě déle, byl by býval ještě lepším Tatíčkem.

huhu 28.12.2007 19:44

Re: Re: Slava! Svejnar uz prijel! A bude tady az do 3. ledna!

TGM byl v emigraci pouze v době války a věnoval se tou dobou plně české věci...

JJ 28.12.2007 19:55

Re: Re: Re: Slava! Svejnar uz prijel! A bude tady az do 3. ledna!

Ironie je pro Vas zjevne nepochopitelna, i kdyz je pravda, ze mezi nazory na PSU se lehce ztrati.

Richard III. 28.12.2007 17:05

Buďte aspoň upřímný!

Nikdo vám nemůže vyčítat, že volíte Švejnara, ale nevymýšlejte si lži o tom, co prý říkal o komunistech. A lži o tom, co prý neřekl Klaus o komunistech. Klaus toho řekl i udělal dost, aby bylo jasné, jaký je jeho vztah k nim: nemá žádný zájem na jejich existenci a tím méně na spolupráci s nimi, jak řekl už velmi dávno a opakovaně. I na jeho stránkách najdete dost výroků o tom, že se v zásadě nezměnili. Na rozdíl od Klause Švejnar se nikdy od komunistů nedistancoval. Vede jen kluzké řeči o tom, co by měli udělat, aby je Švejnar "přijal". Já vím, že zní lépe tvrzení, že Švejnara volíte proto, že je lepší než Klaus, místo abyste rovnou řekl, že nesnášíte Klause. To byste totiž nemohl "zdůvodnit".

Topinka V. 28.12.2007 17:44

Re: Buďte aspoň upřímný!

Vřele souhlasím.

huhu 28.12.2007 20:28

Re: Buďte aspoň upřímný!

švejnar vede kluzké řeči, protože žadoní u análu klubu ksčm, aby mohl vlézt dovnitř...

Pete Brich 28.12.2007 14:34

Až si odlepí vousy a vlasy, objeví se

Pehecí pleš;-D;-D;-D

Po pleši štětináč. To jsou paradoxy Pravdy a Lásky8-o

PB

citlivka 28.12.2007 18:36

Re: Až si odlepí vousy a vlasy, objeví se

Lidi,  prožíváme  nyní  dobu  mezi  Štědrým  dnem  a  Novým   rokem.  Díval  jsem   dnes,  asi  hodinu, na  You  Tube, na  božskou  zpěvačku Sarah  Brigrtmanovou.  Radím  všem, udělejte  to  taky, spraví  Vám  to náladu  a  vsadím  se, že  Vám  potom  může  být  nějakej  prasečí  chlup  přímo  "ukradenej!

nepolitik 28.12.2007 14:26

Na blogu krejci.bigbloger.lidovky.cz jsem četl

v Diskusi k článku: "Bude profesor Švejnar dobrým presidentem?" diskusní příspěvek o kterém si myslím, že bude zajímat i Vás, milí diskutující. Zde je:

Ubi bene,ibi patria, aneb Kde je dobře, tam i vlast je má.

Toto je kredem presidentského kandidáta Švejnara.Coby jinoch prchá za svým otcem, komunistickým exdiplomatem. Valnou část svého života prožije v USA využívaje americké pohostinnosti. Když se stává občanem USA, skládá přísahu, která obsahuje i tato slova "Tímto místopřísežně prohlašuji, že se naprosto a cele zříkám a vzdávám vší oddanosti a věrnosti vůči všem cizím vládcům, mocnářům, státům a svrchovaným osobám, jejichž jsem doposud byl poddaným nebo občanem, že budu podporovat a bránit Ústavu a zákony Spojených států amerických...". V případě zvolení by skládal přísahu s následovným slibem: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat ústavu a zákony. Slibuji na svou čest,že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí." Tyto dvě přísahy se vylučují a Švejnar tak riskuje křivopřísežnictví. Je-li chlap oddaný ČR,ať podstoupí riziko,před volbou se vzdá občanství USA a dokáže schopnost osobní oběti. 28.12.2007 11:29:14, Jirka B., IP: 80.188.224.xxx

Kobl 28.12.2007 15:12

Re: Na blogu krejci.bigbloger.lidovky.cz jsem četl

Pan prezident Švejnar nemusí být nutně křivopřísežníkem. Stačí když v

Česku bude podporovat a zachovávat ústavu a zákony, které budou oddaně

a plně podporovat a bránit Ústavu a zákony Spojených států.

[]