25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel 23.1.2006 10:14

Chudáčci

Odměny patří určitě k těm nižším - mám slzy v očích, když si představím, jak tito lidé žijí skromně a uboze. Cožpak se dá za těch pár milionů vyžít? Rád bych jim přispěl aspoň desetikorunou ze svého sedmitisícového důchod
Jaroslav 23.1.2006 9:34

Pan soudruh Tlustý a Sobotka

Nehoráznost jaká panuje v jistotě ,že ten blběj lid je opět zvolí a oni mu budou tleskat kolik pěněz se vybralo na neslišící, nechodící,nemluvící, rakovinou a jinými nemocemi postižené děti,včetně malého vietnamského klučíka..Vždyť oni jsou jen občanští a sociální demokraté  v ve svém soc.kapitalistickém vínku mají na starosti své panděro a né Vaše malicherné starosti o běžný den.Přejme jim to-vždyť jsme společně na náměstích klepali klíči a dělali revoluci !
baci 23.1.2006 9:21

je mi jedno kolik bere

je mi jedno kolik bere např.primátor měsra,ale at jeho město vzkvéta
je mi jedno kolik bere ředitel velké nemocnice ,ale at ta nemocnice vzkvéta
je mi jedno kolik bere   .............     ,at instituce ,kterou řídí vzkvéta
 
Niva 23.1.2006 9:07

Tlustý beze studu

Sebevědomého pana Tlustého považuji největší přítěž pro ODS  vůbec nás většinu nevolících občanaů.Není mu pomoci!
Ludva 23.1.2006 8:34

Soudruh Tlustý může bý rád,

že nikdo nerozmazává co se v ČKA děje. Odkup vlastních dluhů za zlomek ceny pomocí nastrčené firmy je standardní postup našich miliardářů. Určitě se to neobejde bez všimného. Ovšem těch kapříků bude víc, než jich uhynulo v Labi.
Andy 23.1.2006 8:19

Re: Mohu jít přece volit;

to vám chválím. Jen vás musím upozornit, že po zvolení se ti z Blbákova a Vidlákova ( kde vy to teda bydlíte ? ) přestěhují do Prahy a stanou se z nich " předáci z Prahy".
Leda byste volila někoho, kdo chce přestěhovat vládu  z Prahy do Blbákova a Vidlákova. To bych vám byla velmi vděčná, také bych takovou stranu zvolila. Už mne tu ta banda darmožroutů dost štve.
Pamětník I. 23.1.2006 8:19

Tlustý chudák nezištný

Pane Singře,
proč vy toho chudáka Tlustého vlastně napadáte, když on toho předsedu DR ČKA dělá zadarmo jak byl včera řekl v televizi. To se pak nedivte, že útočí a lže až se mu od huby práší jako obvykle. Já mu ale po včerejšku věřím, protože  to byl vždycky ryzí charakter, který dle vlastních slov sice u komustů byl, ale nikdy jako komunista nejednal ani nemyslel.
Andy 23.1.2006 8:17

Re: ČKA - není ta neblahá instituce, kam ODS zametala dluhy z nepovedené privatizace

jo, to je ona. Už osm let jí může ČSSD změnit v užitečnou instituci, případně ji zrušit. Warum tak neučinila, na to vám odpoví nejlépe nějaký socialista. Nestraník to nechápe.
Milá zlatá, 23.1.2006 8:13

Re: Mohu jít přece volit;

to vám bude na dvě věci. Oni si ty preference totiž upraví k obrazu svému , ne snad, že by škrtali, ale někteří se "dobrovolně" zřeknou svého místa a výsledek pak bude stejný, nebo hódně podobný tomu dnes. Navíc strany mají i různé finty, jak preferenční hlasy likvidovat. Tohle snad jen funguje u KDU ( tam se i stalo, že z nevolitelného místa se dostal člověk na vrchol - inu Vidlákov a Blbákov)
klm 23.1.2006 8:13

ČKA - není ta neblahá instituce, kam ODS zametala dluhy z nepovedené privatizace

a teď na tom ještě soudruh Tlustý vydělává miliony?
Kikina 23.1.2006 8:08

Mohu jít přece volit;

a také půjdu. Ale budu volit preferenčním hlasem; ty zezadu, z Blbákova a  Vidlákova. Nikoliv předáky z Prahy. 
Všimli jste si, kolik je v současné době vyděšených politiků okolo nás teď před volbami? Docela si to užívám.. .
onlooker 23.1.2006 8:04

to Andy

Už se stalo a takhle jsem dopadl - MMCH nebyli ti funkcionáři ČKA dosazeni za oposmlouvy? Takže vlastně volit budu až teď.
Jan Hájek 23.1.2006 7:49

pikantní je

jak lékaři, lékárníci, železničáři, bankéři atd.atd. operují relací svých příjmů s příjmy ekvivalentních s příjmy v "pevném jádře EU" (jak se nedávno dal slyšet skvělý diplomat Chirac - noví členové by měli svěřit vedeni EU osvědčené šestici nejstarších členů a nekecat jim do toho) ale zapomínají porovnat životní náklady v ČR a v "pevném jádřeEU".
Andy 23.1.2006 7:44

Re: ČKA vs. ČNB

ČKA podléhá státu. Stejně jako ČNB.  Co tam stát dosadí za ptáky, takoví tam sedí. Nejste bezbranný. Můžete přeci volit
 
Ota 23.1.2006 7:36

ČKA vs. ČNB

V ČNB jsou renomovaní ekonomové, kteří by si v soukromém sektoru přišli na stejné nebo i vyšší peníze. V ČKA jsou poslanci a exposlanci, jejichž jedinou dovedností je schopnost dostat se na volitelné místo a  znalost penězovodů na přilepšení si ze státního rozpočtu. Správu svých soukromých peněz bych jim nesvěřil ani zadarmo. jsem, bohužel, bezbranný vůči tomu, když si svoji účast v dozorční radě cení na 300 tisíc měsíčně.
Netřeba 23.1.2006 6:51

Proč ten článek o statisticky průměrných platech?

Není tam něco zajímavějšího? Třeba kolik mají odpracováno přesčasů. Chudáci upracovaní.
Kikina 23.1.2006 3:14

Re: Pane viceguvernére, nač ten dlouhý článek?

My už dávno víme, že Tlustá peněženka neumí nejen telefonovt u mobilu, ale ani počítat
(Omlouvám se za to "uklepnutí" nahoře; budu si muset k noťasu pořídit externí klávesnici.) 
Kikina 23.1.2006 3:10

Pane viceguvernére, na en dlouhý článek?

Taraszátaras 23.1.2006 2:08

A pak že se Špidla mýlí

Zdroje jsou!
koukal 23.1.2006 1:25

Neměl se Tůma do toho plést, má co chtěl

Mně přijde úplně komické, že v okamžiku, kdy by pan Tlustý mohl osočit socana Sobotku za přemrštěné odměňování členů ČKA , tak v tento okamžik provede pan Tlustý promyšlený výpad vůči bankovní radě ČNB a nekompromisně docílí, že velmi dotčení ( dalo by se říci nasr...)představitelé finanční oligarchie půjdou raději volit socana Sobotku + KSČ, než "práskače" - stínového ministra financí  ODS, původem člena .. ( nemám to rád), ale když se kruh uzavírá,co se dá dělat. Je škoda, že je dáván příliš malý prostor stínovému ministru školství, to je démon.
xbor64 23.1.2006 0:45

Akorát

mé maličkosti chybí srovnání odpovědnosti ČNB a ČKA. Pokud je tahle hodnota nějak měřitelná. Nicméně předpokládám, že míra odpovědnosti centrální banky, bude mnohem vyšší. Z tohoto úhlu pohledu je vaše výše odměn celkem nic. (U agentury bych to však netvrdil.)
Andy 23.1.2006 0:13

správně

po lékařích a lékárnících nastal čas na souboj ČNB- ČKA. Další match by měl nastat mezi strojvůdci a piloty, poté mezi mlynáři a pekaři, následně mezi invalidními a starobními důchodci.