19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 17.3.2008 14:46

Pánbůh každého zmetka nějak poznamená, aby byli lidé varováni ! A ty jsi zmetek už

podle ksichtu. ;-D

ludva 17.3.2008 10:16

Chyba je jinde.

Hystoricky jsme meli a inklinovali k levicovosti více, než jiné státy viz. průmyslové centrum Rakousko-Uherska,Kovárna východního bloku.atd. Dalších 40.let výchva realným socialismem,takže ten socialismus je zde zažraný na dálších 40.let.Po "něžné revoluci tady byl prostor zakázat KSČ,Bylo tady heslo ,nabuďme jako oni.Další tragické "české" rozhodnutí.

Vše co sse u nás dějé nevzniká v vzduchoprázdnu, Koíl už jsme zmařili historicrých příležitostí,

Ať žijí klávesoví hrdinové Huráááááá

pedro 16.3.2008 21:52

KSČM porušuje článek 5 Ústavy ČR.

Proč KSČM neporazíte v politickém boji. Planými řečmi o nebezpečnosti KSČM již asi neuspějete. KSČM není KSČ ale to si v tom zatmění  mysli asi neuvědomujete.Aby KSČM mohla být tkzv. NEBEZPEČNÁ  musela by tady být v okolních státech pro ně příznivější situace. Sami vytváříte vnitropolitickou situaci, kdy voliče ženete přímo do náruče KSČM. Stále spoléháte na nějaké soudy, že KSČM zakážou, jenže proč by to měli soudci dělat, když KSČM v současnosti neporušuje žádné demokratické principy. Nevšiml jsem si ani ,že při volbě prezidenta České republiky, by KSČM někomu vyhrožovala a nebo vydírala. Celý národ viděl co se při volbě dělo a kdyby jste  Vy a pan Mejstřík  viděli, že ŠVEJNAR s hlasy komunistů porazí  Klause, možná by jste ustoupili od té Vaší  zvrácené myšlenky, že komunisty porazíte ,když je zakážete. Ono opravdu moc nechybělo, aby jste s nimi vy dva/ myslím Mejstříka a Vás/začali při volbě prezidenta veřejně spolupracovat. Vám to nepřipadalo trapně, když komunisté museli doslova všechny přítomné politické subjekty veřejně prosit, aby se chovali jako při volbě prezidenta. Občané by se měli spíše zamyslet, co Vaše přítomnost v senátu  přinesla této společnosti. Pro mne Vaše přítomnost senátu, znamená jen to , že senátorů za ODS není 42 ale pouze 41. Nebo si myslíte,že se Vám podaří zakázat hvězdu, kladivo a srp jako znaky ideologie komunistů. To zase svému příbuznému na jednom z hrobů ve Východních Čechách budeme muset sundávat z hrobu hvězdu???, kterou si přál mít  na hrobě, pokud by za války zahynul. A on opravdu zahynul v boji v posledních dnech války. Možná, že to zase dojde tak daleko, že na lahvích s pivem nebude smět být hvězda i když na tomto pivu je hvězda cca 120 let a pivo se vozí ze západní EVROPY.Pokračujte dál ve své činnosti a posilujte KSČM. Grebeníček a Filip se Vám musí smát, hlavně z Vaší dedukci, jak je tato strana rozložená, část že se přejmenuje a se zbytkem se již vypořádáte zákazem.

mobrules 16.3.2008 22:35

Re: KSČM porušuje článek 5 Ústavy ČR.

Jen souhlas! Jediné, čeho bude zákazem docíleno, že vznikne nějaká strana s nekonfrontačním názvem  a zbytek základny se přelije do jiných stran. Pod vedením p.Paroubka a p.Ratha mi již dnes přijde ČSSD daleko nebezpečnější a radikálnější než nějaká KSČM. 

Standa 16.3.2008 20:24

Přerod

Štětiny ve fanatika není přerodem v člověka. No, nedělejte to za ty (naše) peníze!

sláva 16.3.2008 19:02

podhoubí

Komunisty bylo nutno zakázat pro jejich historické hříchy spáchané na naší zemi h ned po převratu 1990... ale jejich pozice nebyly tak slabé, aby to dobře dopadlo. Kolik chybělo, aby v samém zárodku potlačili silou Špalíček, Laternu Magiku a další štáby demokratů? Jen trochu odvahy na jejich straně.  Takže se počítalo, že odpadnou, vymřou, reformují se... nestalo se. Jsem pro jejich zákaz nyní, pakliže to někdo dokáže. Ale, pane Štětino, je nutno také poctivě analyzovat příčiny jejich přežívajícího vlivu... a to vládu nezajímá. Přiznejme si, že kromě silových složek (jejich stb, armáda, snb a aparát strany) se měli dobře dělníci, v širším smyslu méně vzdělaná část obyvatel, která parazitovala, nepřiznaně, na těch kvalifikovanějších (lékařích, inženýrech atd.). Ta pak ráda vzpomíná na výhody socialismu (rekreace, levné blbé zboží atp.), a na své dobré příjmy (dojičky JZD dvakrát více než lékař). Místo rasantního prosazování vzdělání v zemi posluhují dosavadní vlády pohodlným (přivážejí jim investice, s nimiž pak spojují jejich ručičky.. viz automobilky atd.) Takto jen reprodukujeme vrstvu méně placených a (vydržte) i silně vykořisťovaných (pokladní v marketech!), kteří přirozeně vzhlížejí k následnické straně, za jejíž předchůdkyně jim bylo líp.. proč by si to nepamatovali? Ale naše pravice ve své povýšenosti tuto vrstvu nedokáže civilizovat a převádět ji do moderní Evropy... kašle na ni. Vím to, žiju mezi nima, ne v parlamentě. Takže: těch 15 % hlasů budou dostávat, dokud budou opomíjenou "spodinou".  Naši se nedají ohlupovat tak silně fotbalem jako drogou jako Angličani o nedělích a spokojit se tím...

no.

Mistr Jan Hus 16.3.2008 18:21

Demokracii ohrožují Štětinové, Mejstříci, Občas demokratická strana, Zelení, Cikáni

a jiná výdobytky české "demokracie". ;-D

tomajery 17.3.2008 12:36

Re: Demokracii ohrožují Štětinové, Mejstříci, Občas demokratická strana, Zelení, Cikáni

ty a nebo hus jedna pakaz komancu delnik dojicka stbak snbak psvebak duvernik ze vsech vchodu opilec ze 4 cenove Falmr Roco Grebenicek a jeho Papa ktery ma na svedomi ty nejhorsi zrudnosti a dalsi kejkliri kteri si mysli ze uz opet nastala doba ze uz je to tady a tak hura ke svetlym zitrkum 8-o ZAKAZ A ZAKONY !!! bolsevicku tupy jedine o tom pise p. Stetina jestli sis nevsiml a nezavadejte neni vam to nic platne blizi se chvile!!! tak rvete jak pominuti uzili jsme si dost ceresne dolu jak rikal vas Gusta a mel pravdu 8-oRv(Y)(Y)(Y)Rv

Mistr Jan Hus 17.3.2008 14:48

Re: Re: Demokracii ohrožují Štětinové, Mejstříci, Občas demokratická strana, Zelení, Cikáni

Ty už to máš trošku popletené, modré hovádko. ;-D

Esmerald 16.3.2008 17:31

Doležalovy hloupé a provokativní vtipy....

....lze snadno vidět, ale velmi těžké je pochopit. Ano, souhlasím s Vámi, autore. Pokud se KSČ.....(M) nevzdá bolševických zásad "revolučního" přebírání moci a neschopnosti tuto VRACET (!) zpět demokracii, pak tato strana NEMÁ být na seznamu parlamentních stran a volebních seznamech. Jen tak namátkou, pro inspiraci, jsem se podíval na Parlament rumunský, na Parlament země, kde si se zločincem Čaučescu a jeho spolupachatelkou národ udělal KRÁTKÝ PROCES a ( pokud jsem nechyboval ), nenašel jsem KOMUNISTICKOU stranu v jejich parlamentě. Mají mé uznání, s " rakovinou společnosti " se zdařile vypořádávají.

Při pohledu na naši zemi, bolševici začínají neúnosně otravovat životní prostředí. Je jednoduché extrapolovat jejich strategii k návratu k moci. Budou si přát svůj vliv pod podvodným dojmem "čestnosti", "mírumilovnosti", "spravedlnosti" posilovat v následujících několika letech. Využijí každé slizké možnosti. V těchto letech bude v zásadě UKONČENA přestavba všeho, co bolševici ZNIČILI za 50let své diktatury ( zničené domy, silnice, železnice, zemědělství, hospodářství, myšlení lidí....a t.d.), toto vše, na vzdory tomu, že si oni či jejich pohrobci rozkradli i ten zbytek státního majetku, který ještě stál jakž-takž na nohou, nepřišroubován k podlaze bude tento během několika příštích let ( bez jejich zásluhy ) opraven a oživen. V tomto okamžiku chtějí mít své síly mobilizované a připravené k další vlně rozkrádání, znárodňování, likvidaci nepohodlných.  ( POZOR: Slyšel jsem dobře, jak mluví o minulém diktátu jako " o prvním (!!!!!)").

Jde o " RAKOVINU SPOLEČNOSTI " .

tomajery 17.3.2008 12:40

Re: Doležalovy hloupé a provokativní vtipy....

toto je plna pravda a jak pisu viz. ZAKAZ a ZAKONY !!! nic vic nic min Rv (Y)(Y)(Y)(Y)Rv;-€;-O(Y)Rv

Kajda 16.3.2008 17:06

Pane Štětino!

Je zajímavé, že opět nás upozorňujete na protiústavnost KSČM. Že jste tak nečinil i při prezidentské volbě. To jste jim s bravurou lezl až přímo do(Y) 

jan 16.3.2008 16:04

ustava

vazeny pane ano tato strana porusuje kde co a je to spatne ale kdyz pri volbe prezidenta vyhrozuje ministr vnitra ze pujde nekdo brucet kdyz se modry ptak nezvoli o tom vy a ustava asi nic to se ani moc nedivite natoz jeste protestovat

Kajda 16.3.2008 17:11

Re: ustava

Že půjde někdo bručet ne proto, když se modrý pták nezvolí, ale za to, že kdosi pracoval na čísi zadání. Ministr nevyhrožoval ani veřejnosti ani kolegům. Toto je Paroubkova parketa. Onen rozhovor jste mohl vyslechnout jenom díky nedbalosti zvukařů TV NOVA a Langra s Bursíkem. Jak je však bolševickým a socanským zvykem, vše si vždycky překroutíte k obrazu svému.  

PuŤák 16.3.2008 15:51

KSČM a Štětina

PuŤák 16.3.2008 15:49

KSČM a Štětina

Je to hnus co se tady objevuje v textech. s Štětina s pomýleným studentem bojují s komunisty ale pouze v této době v senátu je jim dobře. Když se potřebují zviditelnit tak provedou trapnost  jako student Mejstřík při volbě prezidenta. V době kdy bylo komunisty odstavit tak fandili p. Havlovy a ten s nimy spolupracoval ( Čalfa) proto dnes nevědí kam patří. A p. Švejnar, ten se přeci neštítil podpry KSČM v jakékoliv podobě. Raději se probuďte a sledujte jak se mezi soc. demokracií rodí nový pohrobci komunistů v moderní podobě. A tam zaměřte bič a možná pomůžete svým vnoučatům. Dnešní odbory jsou toho důkazem, jejich předseda Štech je člen KSČ plných 22 let a tajemník strany na Ostravsku ten dnes učí pracující lid jak poslouchat.

Jan Kollár 16.3.2008 14:16

O panu Štětinovi

Odrodilí synové však své sami matce začasto, bič macechy hříšné oblizujíce lají!!!

Vladimír 16.3.2008 13:11

KSČM porušuje článek 5 Ústavy ČR

 Pan Štětina se diví, já již nikoliv. Jako starší vím , jací jsou bolševici nebezpečná pakáž.  Ale to není jejich vina,   ale nás ostat ných měkkých, kteří si necháme dupat po hlavě.  Po revoluci zmkli, protože očekávali  "přes držku".   A čekali a čekali a zkoušeli drobné testíky, co to s ostatními udělá. Dnes již nezkoušeji drobně, ale viz dnešní porada s J. Moravcem na CT , přímo drze a po svém útočí. A my opět jako vždy, koukáme, rozčilujeme se nad blbostmi všedního dne, a toto zásadní nebezpečí  nám uniká. Po kolikáte už?   Mladá generace na to kašle, má jiné zájmy,   při tom jde o ni stejně jako v 1948 , stará neníi odporu schopna, protože je paralyzována minulostí. A tak s. Filip v pěkném obleku a kravatě, aby zapůsobil, což komunisté umí,   nás školí přes obrazovku dnes již velmi tvrdým způsobem a lhaním, abychom mu v budoucnosti opět odkývali jeho pravdu , následovanou ...  ale to by se člověk opakoval.   Snad to někdy většině národa dojde. A když ne ......

jirka.s. 16.3.2008 17:00

Re: KSČM porušuje článek 5 Ústavy ČR

R^;-(R^;-(R^

Esmerald 16.3.2008 17:38

Re: KSČM porušuje článek 5 Ústavy ČR

R^;-(R^;-(R^ 

Starý J. 16.3.2008 11:25

Karel

....Proč se nevěnujete problémům,které tíží většinu občanů,kteří musí žít z vlastní namáhavé práce a ne za pomocí štědrých odměn z fondu sudeťáckého landsmaschaftu a americké CIA!!!...

Nechcete náhodou definovat, koho a které skupiny myslíte, že žijí za pomocí štědrých odměn z fondu sudeťáckého landsmaschaftu a americké CIA ??? I kdyby takové skupiny nebo lidé exitovali, nevím, proč by Vám mohli vadit, když Vás nic nestojí a platí je někdo jiný a ne Vy?

No a pokud Vám vadí tyto internetové noviny, máte jiné webové stránky, jiné noviny, kde se budete cítit dobře, nikdo Vás nenutí zdejší diskuse číst, nemusíte žádné noviny odebírat povinně, jako kdysi Rudé právo! Zajděte si třeba na Novinky, tam je jistě diskuze Vašemu srdci blízká, tam se řeší "problémy, která tíží většinu občanů" (i když mám dojem, že problémy, kterí tíží Vás, mnoho jiných občanů nemá. Jde jen o to, si ty problémy uvědomit!)!

Zasmál jsem se velice, protože styl Vašeho rozčilného příspěvku slovy i obraty jakoby zrovna vypadl z Rudého práva padesátých let! Co Vám dnes dělají všichni ti meričtí imperialisté a vrazi z Volstrýtu? Máte možnost pohybu, nikdo Vás na hranici nezastřelí, ani Vás nepověsí, když Vás chytí ( také kdo by Vás chytal)!

Dub 16.3.2008 14:25

Re: Karel

Tedy na hranicích zdrovna ne, ale před nimi i za nimi se lidé střílejí, jak na běžícím pásu!Čekám, že mi na konrétních příkladech doložíte, že to není pravda!Jinak vás pane Starý musím považovat za primitivního žvanila!!!

jirka.s. 16.3.2008 17:05

Re: Re: Karel

Poručík Dub po odchodu Švejkově byl ke všemu ještě tak pitomý, že vojáky upozorňoval na jeden sestřelený rakouský aeroplán, na jehož kovovém ráfu bylo zřetelně vyznačeno "Wiener Neustadt".

"Ten jsme Rusům sestřelili u Lvova," řekl poručík Dub. Tato slova zaslechl nadporučík Lukáš, který se přiblížil a hlasitě dodal: "Při čemž oba ruští letci uhořeli."

Pak odcházel dál beze slova, pomysliv si, že poručík Dub jest kus dobytka.

Mistr Jan Hus 16.3.2008 18:19

Re: Karel

R^R^

mobrules 16.3.2008 9:56

Dobrý herec

Pane Štětino, já teda fakt nevím co tím sledujete? Tváříte se jako největší antikomunista ale pak podporujete kandidáta, který de facto nic proti komunistům nemá. Vždy´t už jsou hodný, voni už to příště neudělají. Vymýšlíte, nevím také jak to slušně nazvat - hovadiny s p.Mejstříkem o zákazu jejich symbolů. Není to třeba dobré rozlišovací znamení ale o to stehjně nejde. Komunisté a fašisté (žadní pravicoví extrémisté!) jsou pro mne jen extrémnější odnož socialismu. Myslím, že ale soc. dem. s Jirkou a Davidem jsou už min. retoricky mnohem dál než samotní komáři. Daleko nebezbečnější jsou ale zelení ufoni - ale za ně jste kandidoval, že?  

A to, co si ve stanovách či programu píše nebo nepíše KSČM je úplně jedno. Jestli si někdo myslí, že nedemokratická strana dodrží něco co si někde načmárá, tak to je tedy dost hustá naivita.

Michal 16.3.2008 10:44

Re: Dobrý herec

Naprostý souhlas. Kdybych byl takový bojovník proti komančům, jako p. Štětina, není naprosto možné, abych podporoval kandidáta, jehož případným zvolením komunisté posílí. To bych si připadal jako blázen.

sláva 16.3.2008 19:12

Re: Re: Dobrý herec

No, zatím hezky posilují pod Klausem. Taky fašisti.

Někdy to vypadá, že nemám Klause rád... ale v jaké stavu odevzdá zemi po dvaceti letech svého působení v nejvyššich funkcích? Jak ji zkultivoval? Slouží jen sobě. To je státník? A nelezl on náhodou do zadele komunistům jako první, když šlo o jeho kariéru?

mobrules 16.3.2008 22:28

Re: Re: Re: Dobrý herec

Ad posilování - nerozumím co jako Klaus s tím může dělat?  Je to věcí nás všech a v demokratickém systému můžete bojovat jen silou svých argumentů.

Podpora komunistů Klausovi - já jsem přesvědčený, že jeho názory na komunisty jsou jasné. Kdo je chce znát je zná kdo si to vysvětlujeme jinak je jeho problém. V první volbě i při druhé volbě navštívil jejich klub jako ostatní kandidáti a mohl jim říci obecné názory na funkci prezidenta. Nevím co jim jako jiného měl říkat?  Podle všech rádoby "antikomunistů" jim měl snad říct, že bude usilovat o jejich zákaz a vynadat jim? Nebo pracovat stylem "s komunisty se nemluví" (ale rovnou spolupracuje?). Že někdy dojde ke konsensu např. v určitých bodech zahraničního postoje - OK ale motivy mohou být přece naprosto rozdílné.

Kopřiva 16.3.2008 16:41

Re: Dobrý herec

Svého času, bylo v modě, vstupovat do KSČ, aby ji tito lidé, rozvrátili zevnitř.Myslim si, že pánům Štětinům, Mejstříkům, Dinsbírům a pod. nastal jejích čas.

Malý Aston 16.3.2008 9:31

Štětina poštěkává ale to nepomůže,to chce vydržať!

Máme voliče pravicové,kteří nikdy volit levici nebudou,máme levičáky kteří nikdy pravici volit nebudou a může tu nebo onu stranu vésti kterýkoliv blb nebo blbové jim to vaditi nebude.Pak máme malinkou Klidnou sílu KDU která bere pod svá křídla věřící nebo obojetníky a Zelené pro fanatiky.K volbám příjde cca 50% občanů a mlčící většina ani neví,že nějaké volby jsou.Takže se každá politická strana stará naslibovat té mlčící většině hory a doly v domnění,že k volbám příjdou a oni nepřijdou neboť je jim to jedno.Zákazy a příkazy pana Štětiny nepomohou.Já jsem přesvědčen,že to vyžaduje čas a čeká to na nové voliče,vzdělané rozumějící ekonomickým zákonům,že nejprve je nutné státní kasu naplnit daněmi a pak uvážlivě přerozdělovat.Heslo všechno bude zadarmo je určeno pro dementní občany,kteří v průzkumech jsou pro tu stranu která jim to slibuje ale k volbám nepříjdou.Já navrhuji nějakou motivaci pro příchozí k volebním urnám jako ve Francii. Když se zapíšeš do seznamu voliče a příjdeš volit,nikdo se tě neptá koho volíš ale v případě jakékoliv žádosti je k tomu přihlédnuto,ano tento občan je volič a má přednost před nevoličem,občanem bez zájmu o věci veřejné.Pro nás čecháčky to bude ale málo motivující a tak nám zůstává jen čekat a čekat až občan sám pochopí že není jedno kdo a proč vládne.:-D