19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLEMIKA: Kdo je Putinův agent

S úvodníkem dnešního Neviditelného Psa nemohu souhlasit. Pokud jsou ti demonstranti z Václaváku Putinovi agenti, co je potom Fialova vláda, která - se už před svým zvolením hlásila ke Green Deal?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Skřivan 30.9.2022 14:26

Dával bych pozor na vlastizradu. Ukrajinu přepadl Putin a žádní Azovci to nemohou ospravedlnit, i kdyby skutečně dělali, co píšete. Což je samozřejmě nesmysl, protože kdyby tam někoho přepadávali, tak bychom tu měli uprchlíky už tehdy a ne až s tím, když tam vtrhl Rus.

Není náhoda, že vznikly odštěpené republiky, které žádají o připojení k Rusku, protože to je jediná cesta, jak Rusko může podle jejich práva ukrást někomu území. Není v tom nic složitého. Samozřejmě pokud se na to dívá někdo, kdo nemá IQ houpacího koně a zamyslí se i nad jinými variantami, než píšou na proruském webu.

Vyhlásit samostatnou republiku vyžaduje totiž poměrně velké sebevědomí a není to o jednání slabého, někým mučeného, ale toho, kdo si myslí, že to ustojí. Ten těžko může být obětí. Oběť nevyhlašuje republiku, ale prchá.

D. Uhlár 30.9.2022 14:40

A co to má společného s vlastizradou? Najděte si paragraf, který o vlastizradě mluví, nic o hodnocení cizích válek tam nenajdete ani omylem. Vy jste taky jen fanatik.

L. Novák 30.9.2022 14:54

To bylo adresováno německé nebeské k*ávě, která spamuje v češtině pro hromadného vraha a bolševika Putina...

K. Křivan 30.9.2022 15:23

L.Nováku, pokud si sám hodíš mašli, a uděláš to dobře, long drop, tak zemřeš bezbolestné a rychle. Nečekej až se to otočí a ty skončíš na kandelábru. To bude dlouhá a bolestná smrt. Tak neváhej !

L. Novák 30.9.2022 15:26

Křiváku, zalez do Putinovy zadele a vychutnávej bezpečí! Rv :-P

D. Laurencikova 30.9.2022 15:59

Pane Krivan, vy vzdycky vyjadrite tak primo, co se jiny neodvazi rict ani oklikou.... Weiter so!

K. Křivan 30.9.2022 15:15

Fanatik a blbec. Možná i fanatický blbec ! ;-D

D. Laurencikova 30.9.2022 14:50

Mein Gott, to se ceskym medii opravdu podarilo vas tak zmast, ze se mate za Ukrajince a hajite narativy sve vlasti? Jakou vlast ja tady zrazuji, kdyz poukazu na predhistorii valky na Ukrajine? Tesim se na vase vysvetleni.

P. Skřivan 30.9.2022 21:25

Tak pokud vím, tak někteří cikáni se hlásili k nacistickým idejím. Tedy ne tehdy, teď. V jejich vygumovanosti jim jaksi nedošlo, že by putovali ihned to konzentrazionslageru a práce by je brzy osvobodila. Zejména ta otrocká a o hladu.

Vy jste jako tihle cikáni. Nechápete, že by tady taky mohly být hromadné hroby jako na Ukrajině a Vy byste to nepochopila až do chvíle, než by Vás Rusák osvobodil tím, že by Vás laskavě střelil do palice.

Možná by to chtělo se trošku seznámit s historií ruských tajných služeb. Na to, aby Vás tam zastřelili, stačilo, že měli jen pocit, že můžete být špion. Někteří oligarchové si mysleli, že dnes na to není doba. Než vypadli z okna a těch úmrtí je o dost více. Např. Rabfak, který dělal jen to, že zpíval píseň: Náš blázinec volí Putina. Toho našli taky mrtvého v jeho bytě.

D. Laurencikova 1.10.2022 8:18

Jedno jsem pochopila stoprocentne a chape to temer kazdy, kdo si tuto vasi nemoznou slataninu precte: Vy jste nejen zmanipulovany jak zakon kaze, vy jste jeste k tomu i pomateny.

Pripominate mi trochu meho byvaleho ucitele civilni obrany, rikalo se mu "Sup". "Sup" nosil obrovske bryle a v hodinach CO nam, deckam, vykladal zcela vazne takove nesmysly, jako ze nemame chodit do lesu, protoze jsou v nich diverzanti! Cituji: "A takovy diverzant vas bude chtit ziskat pro sve cile. A kdyz vas neziska pro sve cile, tak takovy diverzant nebude riskovat, ze ten a ten pujde tam a tam a rekne, ze ho ten a ten chtel ziskat pro to a to! Takovy diverzant vas jednoduse oddela"! Tolik Sup. Na to clovek nezapomene. Vy jste snad jeste lepsi!

D. Laurencikova 30.9.2022 14:56

To ze do Ruska utekl nejvetsi pocet lidi, a sice cele 2 miliony, to vam nase media nereknou, ze? "Slaby a muceny" ma v tomto pripade Rusko za zady a nadeji, ze v budoucnu slaby a muceny nebude. To mu muze dodat to sebevedomi, nemyslite? Kde bere ostatne herec Zelensky svoje sebevedomi, se kterym mava s celou EU? Spravne, u strycka Sama. ;-)

L. Novák 30.9.2022 14:59

Blbko německá, kolikrát tady ještě budeš opakovat stokrát vyvrácené LŽI RUSKÉ PROPAGANDY? Rv 8-o

D. Laurencikova 30.9.2022 15:26

Neni to ani lez, ani vyvracena ani ruska. Nezapomente dychat, at se nezalknete nenavisti, Novaku.

L. Novák 30.9.2022 15:29

Jasně, pro tebe žádná LEŽ RUSKÉ PROPAGANDY není lží, ale pravdou. Proto tě tady jeden nedávno nazval pizdou. A měl pravdu.

D. Laurencikova 30.9.2022 15:44

Luna se nestara o to, ze na ni vyje pes, Novaku. A pes je proti vam a vasemu znamemu, ktereho zminujete, vysoka inteligence. ;-)

K. Křivan 30.9.2022 15:41

S tím prasetem nemá cenu se bavit. Je to jen hovado. Já ho nečtu, jen přeskakuju. Ignorovat to svinstvo.

D. Laurencikova 30.9.2022 15:52

Mate pravdu. Tento chudak by mel byt vyrazen z diskuze. Ne kvuli mne, nebo vam, ale v zajmu fora, nechce-li se stat stokou.

Z. Lapil 30.9.2022 14:47

Taky by se mohli zajet podívat do Katyně.

Nebo si přečíst knížku Pečorlag. Tam se píše (autorův vlastní příběh), jak jeden dopadne, když se v Rusku/SSSR ocitne jaksi sám od sebe, tím, že se posunou hranice (polsko - sovětské). Vyhrabal se z toho skrz Svobodovu armádu.

D. Laurencikova 30.9.2022 15:33

Co kdybychom vzpomneli i na to, jak Napoleon dobyval Moskvu?

Z. Lapil 30.9.2022 18:41

To už bylo HODNĚ dávno. Míněno tak, že po Napoleonovi byla prostřednictvím Vídeňského kongresu Evropa nové uspořádána(tanec velmoci, kdy kterekoliv dve byly silnejsi nez kterakoliv jedna), sto let byl víceméně klid, dokud se to v r. 1914 nezhroutilo a skoro půl století přirovnává do systému dvou supervelmoci vzájemně se schopných zničit a někdy počínaje r. 1989 se svět přeuspořádává do něčeho, co bude zahrnovat - moje spekulace - USA, Čínu a částečně pomuslimšťelou EU nebo spíš Euroarábii. Indie nevím; určitě je mohutnym zdrojem chudých pracovitých a vzdělavatelnych rukou.

Rusko je v mé vizi příliš slabé na Čínu a příliš silné pro bezproblémové zapojení do EU, takže bude kombinaci naraznikoveho státu a zdroje přírodního bohatství pro každého, kdo zaplatí.

P. Hák 30.9.2022 19:24

To znám :-) Dějiny začaly 17. září 1939. Po Katyni se na nějakou dobu přerušily (co to je, ta Volyň?), pak se zase spustily s řáděním Rudých gard v Čs.R. atd.

Zbytek - to je docela možný scénář. Ovšem je otázka, jak na tom budou evropské země na západ od nové železné opony ekonomicky. Východ nás přestává potřebovat.

Z. Lapil 30.9.2022 19:46

Dějiny samozřejmě začaly dřív. Pokusil jsem se říct, že současná "Putinova" válka se děje ve světě přímo navazujícím na ten z 20. století ( v Rusku je mezníkem asi VŘSR), zatímco Napoleon by se v současné politice orientovat asi hodně těžko, protože neměl ani dědu v koncentráku ani rodiče vyhnane ze Sudet (jedno jestli na východ nebo na zapad) ani armádu schopnou během hodiny dvou vymazat víceméně libovolný stát z planety. A už vůbec by ho asi nenapadlo, že válku lze zacit bez vyhlaseni a ukončit ji "z vůle lidu". V případě Ukrajiny dokonce z vůle lidu jakoby nezúčastnenych zemí.

P. Pepax 30.9.2022 14:40

No vás by nezaměstnal ani Putin ani Lejno.

V. Kuhaj 30.9.2022 13:50

No já si dobře vzpomínám, že neziskovky jsou dítě Sorose. Ten se změnou světového řádu netajil. A ty neziskovky, co sem pořád a pořád vozí muslimy, k tomu zdatně přispívají.

A svést na Putina green deal? To by jednou z jeho vrcholových agentek musela být Leyenová. A jejími pohůnky ty neziskovky plus Timmermans, Thunbergová...To jako že fakt, jo?;-D

P. Skřivan 30.9.2022 14:14

Green deal je jen o využití zdrojů, které jsou dostupné a o konkurenceschopnosti EU. Samozřejmě běžný ovčan, co topí dřevem a přitopí si přímotopem, tohle nikdy nepochopí.

Právě to, že pro green deal se tu nedělalo nic nebo hodně málo, má za následek takové problémy s energetikou.

Německá cesta je jeden extrém. Ta naše zase ten druhý. Ani jeden ovšem není správně.

L. Novák 30.9.2022 14:57

Extrém je celý Green Deal založený na nesmyslné vylhané konstrukci "klimatické katastrofy" šířené Greenpeace a na ni navázanými totálně vypatlanými idioty. Včetně šéfa OSN Gutteréze.

P. Brich 30.9.2022 18:34

Kdyby blbost nadnášela, létáte tu jako skřivan!!;-D

J. Vintr 30.9.2022 13:41

Jestliže za všechno, co tady autor popisuje, může opravdu Putin, byl by to důkaz, že Putin zcela ovládá EU. Není to vyloučené, protože EU je v podstatě neomezeně ovládána nevolenou Evropskou komisí a podle toho, že je složena výhradně z lidí, diplomaticky řečeno, nechytrých, je naprosto jisté, že je ovládá někdo z pozadí. Mohl by to být samozřejmě i Putin. Nebo někdo jiný, kdo se veřejnosti neukazuje.

P. Molík 30.9.2022 13:03

Tradice ruských špiónů resp. agentů jsou letité. Však i Švejk byl považován za ruského špióna. Ovšem tehdy putimský strážmistr Flanderka byl přece jenom slušnější a moudřejší než současní horliví požírači všeho dobrého v člověku, kteří o to více razantně prosazují eurohujerská propagandistická dogmata a své píárko si vylepšují do maxima vyexponovanou rusofobií.

P. Hák 30.9.2022 15:25

Tak mne napadlo - zakážou Švejka?