24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Stejskal 15.2.2010 15:15

Pan Štětina

se chová divně. Chápu, že to tam má rád, protože tam strávil řadu let. Takže by o tom měl vědět více než my. Ale když si člověk přečte více zdrojů, připadá mu to, co říká pan senátor jako nesmysl. Výrok v rádiu že pan senátor "veřejně skrývá utečence před cizineckou policií", patří spíš do Divadla Járy Cimrmana. Já už nechci takové lidi (nejen) v senátu! Pomoc!

J. Šimák 15.2.2010 11:25

Pane senátore

J. Šimák 15.2.2010 11:28

Re: Pane senátore

Omlouvám se, enter je sviňa. Chtěl jsem jen říct, že pan senátor má možnost to změnit, já ne. Mohu do věcí, které neznám jen kecat. Samozřejmě že má pravdu, ale co s tím?

V. Novák 15.2.2010 11:31

A co kdybyste zkusil kecat

jen do věcí, které znáte? Na základě čeho si myslíte, že ausgerechnet pan senátor má "samozřejmně pravdu"?

Na základě vlastní neznalosti nahrazené vírou v Pana Senátora?

J. Šimák 15.2.2010 11:44

Re: A co kdybyste zkusil kecat

Jestli mě naštvete, tak se půjdu do Čečny podívat a pak Vám řeknu. Budete mi věřit?

V. Novák 15.2.2010 12:00

Re: A co kdybyste zkusil kecat

A proč byste měl chodit do Čečny?

Štětina píše o Gruzínovi, kterému hrozí vypovězení dp Gruzie a který fungoval jako pomocník presidenta teroristů ve známém útočišti teroristů v Gruzii - v údolí Pankisi na hranici s Čečnou. Teroristé se tam chodívali rekreovat, přezbrojovat a přeformovávat a ukrývali tam svá rukojmí.

Čečnu bych vám opravdu nedoporučoval, protože kamarádi tohoto hodného pronásledovaného tam a v sousední Ingušetii a rovněž v Dagestánu terorizují nadále, ve snaze vytvořit Kavkazský emirát. Mohl byste se stát rukojmím a těžko by za vás někdo zaplatil teroristům výkupné - a pokud ano, zavřeli by vás Rusové. Oni jsou na "ekonomickou" činnost teroristů hákliví a nevyjednávají s nimi.

Zajeďte si do Gruzie.

J. Šimák 15.2.2010 13:58

Re: A co kdybyste zkusil kecat

Škoda, že jste mě nepochopil. Samozřejmě, že do Čečenska nepojedu. Chtěl jsem jen řici, že člověku, který tam byl a chtěl získat informace i za cenu nasazení vlastního života, pak nevěřte. Není nic jednoduššího, než položit protiargumenty z vlastní postele a při popíjení kafíčka. V Gruzii jsem naopak byl a chtěl bych tam zase. Toto je pátý příběh ze seriálu "Věřte, nevěřte!"

V. Novák 15.2.2010 14:43

Štětinovi jeho "informace" o Čečně nevěřím,

protože Štětina byl už několikrát přichycen co lhář a kromě toho v čečensko-ruském konfliktu zcela otevřeně stál na jedné straně - to si může dovolit aktivista, ale ne novinář. Takýže se pan Štětina stal aktivistou a aktivistické propagandě věřit můžu, nemusím - a většinou nevěřím.

O Čečnu vůbec nejde, protože Štětinou chráněný žadatel o azyl je Gruzín, vypovězen může být do Gruzie - a Gruzie je podle Štětiny demokratická země. Příslušníci opozice, mlácení a splachovaní na ulicích a náměstích Saakašviliho policií s vodními děly, si myslí něco jiného - ale u moci je pořád ještě kamarád Západu a Štětiny Saakašvili.

Všude na světě by byl onen azylant považován za teroristu nebo islamofašistu. Jeho zaměstnavatel v Čečně zaváděl právo šaría - v Afghánistánu proti takovým aktivně bojujeme. Dokonce tam posíláme přes půl světa naše speciální jednotky. Jenže tenhle se pokoušel o vytvoření islámského státu v Rusku - a to je zřejmě důvod, proč by na něj mělo být nahlíženo jinak. Islamofašisty zkrátka někde podporujeme (Čečensko, Kosovo, Bosna) - jinde je potíráme co to dá. Občas ty samé. protože se přesunují...

M. Procházka 15.2.2010 10:56

Bývával kdysi....

Pan Štětina míchá hrušky s jablky,byli jsme kdysi místem protinacistických exulantů,ale to byli lidé,kteří nevraždili nevinné lidi.Z čečenských exulantů zatím nevyrostlo nic dobrého,spojují se v mafii,kšeftují s narkotiky a neuznávají žádná pravidla slušnosti,natož demokracie.

V. Novák 15.2.2010 10:28

Panu senátorovi se blíží volby,

tak se potřebuje zviditelnit. Osud jeho spolubojovníka Mejstříka, který ostudně shořel jak papírový čert už v prvním kole, ho zřejmě varuje, že by mohl dopadnout podobně.

čtenář 15.2.2010 9:49

zajímejte se o to, co provádí Štětina jako senátor, např. toto

http://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/webNahled?id_doc=54383&id_var=46129

Nahoře je nápis Originál dokumentu. Po rozkliknutí se otevře celý dokument ve Wordu.

Dr. Chocholoušek 15.2.2010 10:03

Re: zajímejte se o to, co provádí Štětina jako senátor, např. toto

Odvádí dobrou práci. Snaživce z FSB to ovšem musí dráždit, to plně chápu.

V. Novák 15.2.2010 10:24

Re: zajímejte se o to, co provádí Štětina jako senátor, např. toto

Pobaviy mě návštěva města Kazbeku a oběd s hejtmanem Stěpancmindy. Kazbek byl v rauši gruzínského přejmenovávání překřtěn právě na Stěpancmindu. Bývalý místní vládce Kaz-bek byl totiž v 18. stol. příliš nezávislý na Tbilisi a příliš si (dle Šaškašviliho) zahrával s Rusy...

A osada Darjal dokazuje gruzínskou nacionalistickou agresivitu - je to poslední připomínka osetského/alanského osídlení v oblasti, odedávna zvané Darjalan - tedy Alanská brána. Kterážto oblast zahrnuje jak dnešní Jižní Osetii, tak údolí Aragvi, uzmuté Osetii Gruzií.

V.Novák 15.2.2010 9:44

Timur Borchašvili je gruzínský občan

s typicky gruzínským příjmením a typicky nečeenským jménem - jméno Timur je mezi kavkazskými horaly v nenávisti podobně jako jeho nositel už cca 600 let. V nenávisti takové, jako by řádil před pár lety - Kavkaz nezapomíná. Tedy Timur Borchašvili je gruzínský občan, který možná přijal volbou čečenskou národnost.

Timuru Borchašvilimu hrozí extradkce do Gruzie, kde přece vládne superdemokratický režim Štětinova kamaráda Saakašviliho, režim tak demokratický, že vstupu do NATO a EU hodný.

Quintus 15.2.2010 9:41

Držím palce

Vážený pane Štětina, fandím vašemu odvážnému rozhodnutí. Z negativních názorů v diskuzi je jen vidět kolik zbabělců bez vlastních názorů a cti dokázal minulý režim vychovat. Nevidět, neslyšet, ale o to více mluvit. Máte můj obdiv a držte se.

hlava22 15.2.2010 9:40

Klid na poctivou práci.

Čečenci jsou pěkní haj.zli. Je jich 300 000 a už dvakrát Rusům nařezali. Kdyby si nechali poradit os našich osmašedesátníků, tak nebyly zbytečné oběti na životech.

xy 15.2.2010 9:33

Vzácnou přítelkyni Politkovskou?

Štětináč žije v bludu. Proč by FSB zabíjela Politkovskou a ještě k tomu v Moskvě? To by počkali, až vyjede např. do ČR a sejmuli by jí zcela bezpečně zde. Pan senátor soudí, že v ČR je jeho oblíbenec z Gruzie v bezpečí? Třeba když ho schová u sebe doma? A jak to že nedůvěřuje gruzínské policii, tam je to přeci oáza svobody a demokracie pod vedením hrdinského požírače vlastní kravaty? Proč by nemohl být občan demokratické Gruzie vrácen do své bezpečné vlasti? Nebo snad démonická FSB dosáhne i do Tiflisu? Co je to za pořádek? Pane senátore, co jste dělal celá 90. léta v Čečně? A co na to Jan Tleskač?

gerontusinza 15.2.2010 9:31

Pane Štětino,

to co píšete je nejen nepodložené a vámi nedokazatelnéa je dáno jeno vaší osobním výkladem. Věřím že tomu člověku hrozí trest, možná i ten nejvyšší, protože jako teroristovi a vrahovi mu hrozí nejenhrozba státu ale i krevní msta.......  Vzhledem k tomu že jste vše, jen ne důvěryhodný svými už stupidními výlevy antikomunismu ( a to nejsem a ani nebyl nikdy příznivec této strany....) ač dříve věrný konzument výhod této strany a s možnostmi o kterých sám jste dost publikoval...... člověče to se fakt nestydíte....

j 15.2.2010 9:41

Re: Pane Štětino,

a to, že ten Čečenec není terorista vás nenapadlo nebo stačí , že je Čečenec a vše je vám jasno? Co takhle  ti zajatí Američany, byli též všichni teroristé?

čtenář 15.2.2010 9:46

Re: Pane Štětino,

Ani Rusové, ani Američani nejdou "po svých lidech" jen tak pro nic za nic. A ten Štětinův Timur se především obává gruzínské opozice. Tedy jejího vítězství ve volbách.

V.Novák 15.2.2010 9:47

Re: Pane Štětino,

No, podle vás přece ano.

A NENÍ to Čečen! Je Gruzín, má gruzínskou národnost a hrozí mu vypovězení do superdemokratické (dle Štětiny a místních šaškašviliovců) Gruzie...

R. Janoš 15.2.2010 9:52

Re: Pane Štětino,

a to nejsem a ani nebyl nikdy příznivec této strany.......... dobrý vtip hned po ránu. A to jsem si myslel, že už o Vás nikdy neuslyšíme, ale hleďme: registrace od 15 února nějak nefunguje. No nic, bylo by mi smutno po anonymech Vašeho formátu. 

čtenář 15.2.2010 9:24

A co na tohle Štětina ?!

http://www.itar-tass.com/eng/level2.html?NewsID=14823664&PageNum=0

Pachatelé si taky zaluhují český azyl ?

5P 15.2.2010 9:02

???

Docela soda obvinit FSB z vraždy Politkovské, stejně jako z vražd ostatních Vámi neupřesněných osob, bez jediného konkrétního důkazu. Je mi líto senátore, ale Váš jednostranný pohled na věc je velmi slušně řečeno šílený. Džochar Dudajev, Šamil Basajev ani Aslan Maschadov žádní beránci nebyli. Stejně jako současný skvělý gruzínský demokrat Michail Saakašvili. Ostatně co provedl nebo ví Váš gruzínský přítel, že ho dle Vašich informací chce v Gruzii zabít FSB? Žádné tajné služby nikoho jen tak pro nic za nic nechytají.

Kamil Hovorka 15.2.2010 8:34

Dobří a zlí teroristé.

Vidíte lidé vidíte co se může stát když špatně volíte a pak se divíte jakého trotla  máte v senátu.Celý svět bojuje proti teroristům jen Štětina musí být jiný,protože ví že terorista který zabíjí rusy je dobrý terorista.                                                                           

xy 15.2.2010 9:40

Re: Dobří a zlí teroristé.

Skutečně, dvojí metr pana senátora je pozoruhodný. Mrtvý Rus - dobrý Rus, to je patrně jeho heslo. Typicky bolševické, protože celá špička VKS )b) byla etnicky a nábožensky neruská, která vyvolala v rusku revoluci z patologické nenávisti ke všemu slovanskému a křesťanskému. Teď ukrývá cizince, který je pravděpodobně podezřelý z terorismu.

j 15.2.2010 9:43

Re: Dobří a zlí teroristé.

a ted už to jsou Rusové v tom Rusku nebo ne, to jenom abych v tom měl jasno?

Petr Kohout 15.2.2010 7:52

Protože pan senátor veřejně oznámil místo pobytu skrývaného uprchlíka, je jasné, že pan senátor NERVĚŘÍ, že by uprchlíkovi hrozilo nebezpečí.

čtenář 15.2.2010 7:21

Pokud se Štětina pustil do srovnávání Ruské Federace s Hitlerovým Německem,

potom naopak je přiléhavější, že situace s jeho je přesně taková, jako kdyby 1.čs. republika poskytla politický azyl Hitlerovi po jeho neúspěšném mnichovském puči.

Vodička-sapér 15.2.2010 8:54

Re: Pokud se Štětina pustil do srovnávání Ruské Federace s Hitlerovým Německem,

Jaromír Štětina má své fanatické odpůrce, kteří jej pokládají  za nebetyčného, prospěchářského lumpa i  i vášnivé obdivovvatele, kteří ho mají za novodoběho českého hrdinu, zasluhujícího celonáŕodní úctu.  V loňských volbách do EP získal tolik asi tolik hlasů, kolik by jich dostal kdokoliv , kdo se objevil na volební listině.  Jako člen Senátu by měl vážit svoje slova, obviňovat z vraždy bez důkazů.....to si může dovolit jen neseriózní novinář...