20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Kubeš 8.12.2010 16:48

O kmotrovské podstatě řízení ODS

začal mluvit před více než rokem Topolánek, a taky to bylo hlavní příčinou jeho konce jako šéfa ODS. Tak že nejde o nic nového a tajného. A pokud se pan Blaha otírá o Karla Schwarzenberga, stačí se podívat na jeho životopis a životopis jeho rodiny tři sta let dozadu a porovnat to s úrovní čerstvě zbohatlých místních gubernátorů, kteří manipulují s většinou organizací ODS. Jistě, slušnost se v téhle zemi momentálně nenosí.

V. Skalová 8.12.2010 17:32

Re: O kmotrovské podstatě řízení ODS

Ono to bylo spíš naopak. Topol začal vytahovat jakési "kmotry", když se po jeho aférkách s Dalíkem v Toskánsku začala pod ním houpat židle. Jakoby prachatý Dalík žádný kmotr nebyl, že?

Z. Novák 8.12.2010 15:50

Top

Jestli jste vy přívrženci této nečeské, antisociální strany nepoznali, že okrádá chudé a nadržuje bohatým, že ji založil Kalousek, který se chtěl před několika lety spojit s komunisty- tak jaký je: ultra pravý, nebo ultra levý? Nevíte vůbec, která bije.

Z. Novák 8.12.2010 15:40

Top

Je inplantovaná polofašistická organizace a jednou se vám ten její vznik a podpora šeredně vymstí v podobě různých bojůvek a protistátnch akcí. To není nabádání ani výhrůžka z mojí strany, ale logický úsudek Co jste to vy Pražáci za i..oty, že chcete čerta, kterého jste i s tím vaším vrchním exotem hýčkali a podporovali vyhnat ďáblem?

R. Houška 8.12.2010 8:35

Pane Blaho, to, že TOP má Kalouska a další "prodejné" lidovce,

to neomlouvá současný stav v ODS. V případě ODS totiž vámi oslovený laskavý čtenář nemusí nic vytěsňovat ze vzpomínek, stačí sledovat každodenní dění na radnicích, ve státních a městských firmách, u jednotlivých ministrů za ODS, aby věděl, oč tu běží. Totiž, že ODS je od krajů níže, řízena především obchodními, mnohde korupčními vztahy, stejně jako ČSSD, a že to s politikou nemá vůbec nic společného.

S. Vaněček Šauerová 8.12.2010 2:42

Frustrace TOP09, politický životopis K. Schwarzenberga a nízkoúrovňová argumentace pražské kavárny ... :-)

1) TOP09 nemusí být frustrována, její preference pomalu, ale setrvale stoupají, stejně jako počet jejích členů. U ODS je tomu naopak, jen od začátku roku přišla o 4000 členů, měl byste se nad těmito protichůdnými jevy zamyslet, pane Blaho.

2) Karel Schwarzenberg : jeho "politický životopis" skutečně nezačal založením TOP09, nýbrž trvá fakticky po celý jeho život, zkuste Wikipedii, pane Blaho.

3) Až budete umět psát a argumentovat jako "pražská kavárna", pane Blaho, tak snad potom ... zatím ale ... promiňte ...  :-)

karma článku: 10,66|přečteno: 317 x počet komentářů : 2 (oba negativní)

Pěkný den.

I. Schlägel 8.12.2010 7:55

Re: Frustrace TOP09, politický životopis K. Schwarzenberga a nízkoúrovňová argumentace pražské kavárny ... :-)

Tož tak.