18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Moravcová 21.12.2010 13:45

KMPG,

to je ta firma, kam teď nastoupil pan Tůma, dřívější nadřízený pana Michálka?

M. Moravcová 21.12.2010 13:45

Re: KMPG,

oprava KPMG.

V. Němec 20.12.2010 11:57

Děsivé

Smutná je má duše až k smrti!

J. Kalina 20.12.2010 10:31

trošku s tím pomalu

a) sám autor uvádí, že v nahrávkách šlo o to aby nekradli všichni jako dosud, ale jen někteří a nejspíš hlavně jiní. To jsem se tedy uklidnil. Vyšetří někdo jak se kradlo dosud?

b) co se nám tu pořád předhazuje za drobky? Přitom tečou miliardy (desítky)  z našich  kapes na obnovitelné zdroje a opatření vlády nakonec bude dražší o poplatky právníkům, tu se přihodí někomu za autolékárničky, tu za revize komínů, tu za zimní pneumatiky )se také někde musí skladovat a přezouvat), tu se zvýší daň z nemovitosti, tu spotřební daň na benzín.

Akorát to z nás ždímají po kapkách (stovkách za rok) tu tam tu onde a my máme žrát horké aféry, kdy je doslova o prd. To myslím tak, že oni ty peníze stejně už mají (jsou ve fondu) a jen se nejspíš nepohodli kdo je komu vyfoukne, toť celé.

Hlídat si máte peníze, které máte ještě u sebe a případně se snažit, aby si jich brali co nejméně. Potom je už pozdě.

T. Pansky 20.12.2010 17:41

Re: trošku s tím pomalu

Pane Kalino, mate pravdu.  Co lze dodat?  Zaciname platit za svoji obcanskou lenost.  Obcane si musi uvedomit, co chteji od svych volenych zastupcu a to vyzadovat vsemi dostupnymi formami.  Dale si je treba davat obrovsky pozor na vsechny politiky bagatelizujici obcanske svobody na vyjadreji nespokojenosti s praci politku - tady mluvim napriklad o prezidentu Klausovi ci prazskych nove zvolenych radnich, kteri projevene obcanske nespokojenosti bagatelizuji.   ... Obcane si svoji svobodu musi chranit, to neni neco, co pada z nebe.  top0625top@hotmail.com

J. Mannheim 20.12.2010 8:11

zajímavé je

že pro mnoho místních příznivců ODS, případně SSO, jsou pravdoláskaři horší verbež než socani (se kterými kradou, pardon vládnou, v mnoha městech) nebo komouši (pamatujete přímluvu páně prezidentovu o nebezpečnosti primitivního antikomunismu?). Ano, jsem primitivní antikomunista a jsem na to hrdý. Ale taky se mi nelíbí, když někdo krade a podvádí. A s ideologií to nemá co dělat. Je mi jedno, v co věří íčko, téčko nebo Gross. Není mi jedno, jakou po sobě zanechali (a íčko očividně dál zanechává) spoušť.

J. Urban 20.12.2010 7:12

Klaus mne docela

překvapil, ne tím, že se zastal Drobila a spol., to bylo jasný (jsou to jeho ovečky a jdou v jeho stopách), ale čekal jsem, že odhalí nějaký spiknutí z Brusele.

T. Pansky 20.12.2010 3:42

Prichazi cas, kdy se dozvime pocet skalnich priznivcu ODS.

Lze videt hodne priznivcu ODS, kteri se snazi bagatelizovat problem a zesmesnovat opozici prisuzovanim politickych nadavek jako napr. "pravdolaskari".  Tihle lide ale ODS vubec nepomahaji, ba naopak.  Zdravy zaklad ODS by se mel postavit do prvni rady a vystoupit s prosazenim vycisteni strany od lidi uzivajicich ODS k nasavani z verejnych penez.  Prazska ODS nam uz dokazala, ze nema zajem cokoliv menit.  Ted se divame na nektere ministry.  ...  Pozice CSSD je tragikomicka.  Na jedne strane vyvolava hlasovani o neduvere.  Pritom je jasne, ze nema moc na postaveni jine vlady.  Dokonce v Praze je ucastnikem politickeho cirkusu.  Volici, vyber si.  Je mi lito toho papiru na bilboardech.   Z techto kauz se volici dovidaji o politickych stranach vse, co potrebuji.  top0625top@hotmail.com

J. Urban 20.12.2010 7:14

Re: Prichazi cas, kdy se dozvime pocet skalnich priznivcu ODS.

Zdravý základ ODS? To je stejný nesmysl, jako třeba "humanitární bombardování".

T. Pansky 20.12.2010 17:32

Re: Prichazi cas, kdy se dozvime pocet skalnich priznivcu ODS.

...lol (rozesmal jste me) ... mate pravdu, mel jsem lepe rici: hypoteticky zdravy zaklad ODS.  Preji hezky den.