24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

OSOBNOST: Luboš Dobrovský, tvrdý kritik a velký ironik

Za protestní chování mohou především politici, kteří odmítli naslouchat ještě někomu jinému než svým vlastním fanouškům a podporovatelům. Myslím, že sotvakdo si před lety dokázal představit takovou hloubku rozdělení společnosti, v níž kvůli našemu prezidentovi a premiérovi dnes vězíme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Flener 6.2.2020 10:04

Dobrovský byl občanský formát, neznám dnes nikoho z parlamentu, senátu, vlády ani z hradu, kdo by mu sahal alespoň po kotníky. Tam jsou všude lidský srá...či s křivými charaktery, kterým jde je o moc a peníze. To, že lidé, jak řekl věří každému hloupému plku v médiích je často pravda. Důvodem je jejich nevzdělanost a primitivismus. A právě tato skupina (bohužel velká) tupců volí M. Zemana a Babiše. Náprava je nesnadná, vzdělanost se nezmění přes noc - snad je nadějí nová mladá generace, nezatížená odkazem břemene komunistických papalášů i hradních a j. politických šmejdů po Havlovi v nové době.

J. Jurax 6.2.2020 13:16

Ehm ... jak patrno, Vy tupec nebudete. Koho tedy volíte?

No a nová, nezatížená mladá generace volí rudozelené Piráty, neboť je mimo jiného taky nezatížená zkušenostmi.

A vzdělanost ... lety jsem nabyl přesvědčení, že nevzdělanci a primitivové jsou vesměs ti, co mají jiné názory než já, ty moje rozhořčeně odmítají a volí jinak než já. A že v tomhle přesvědčení zdaleka nejsem osamocen; koneckonců se shodují i s Vámi.

J. Kanioková 6.2.2020 16:41

R^R^R^

J. Kovaříček 6.2.2020 3:23

Hezky píše pan Hvížďala, je patrno, že se v Moskvě ty politické vědy dobře učil. A proto si dobře rozumněl i se s. Dobrovským. Sakra! proč je v Čechách na povrchu dění stále tolik komunistů? Že by to bylo nějaké prokletí českého národa? Ti lidé vstupovali do strany, kdy tisíce občanů byly drceni tou jejich ideologií. Kde byl rozum těchto soudruhů tenkráte? Můžeme se jich vůbec nějak zbavit? A studu nemají, stále cítí potřebu nás poučovat!!!

P. Flener 6.2.2020 10:12

Důvod je prostý - do politiky nejdou lidé slušní a pokorní - ti nemají tu potřebu, ani se tam neprosadí. Jdou tam jen lidské hyeny, které moc a světská politická sláva přitahují - chtěli být nahoře už za komoušů a dnes chtějí totéž. Je to patologická predispozice. Takže proto tam jsou i dnes, protože je blbci pořád ještě volí ( víte kolik je ještě lidí z rodin bývalých komunistických ředitelů a náměstků komunistických funkcionářů, estébáků, péesáků, lampasáků, celníků, odborářských zaprodanců, a dalších blbů s IQ 20!!??

J. Jurax 6.2.2020 13:24

Ano, do politiky nejdou lidé slušní a pokorní, padouchů je tam zajisté dost a nesporně blbci volených.

Koho tedy volíte Vy? Přesněji kterou z lidských hyen s onou patologickou predispozicí - jiní tam podle Vás nejdou - volíte Vy?

J. Farda 6.2.2020 12:31

Plivnout si je tak snadné ... :-/

J. Kanioková 6.2.2020 16:42

R^

J. Kovaříček 7.2.2020 0:47

A hle, další bolševik se nám tu objevil.