20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

OLAF: Chybí „smoking gun“

OLAF je dnes nejskloňovanější název evropské instituce v Česku. Aniž bychom chtěli snižovat význam jeho zprávy, musíme dodat jednu důležitou věc: co v ní chybí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alda 12.1.2018 13:17

A MUDr. Rath, přistižený při činu,

dosud nebyl odsouzen a vesele si ordinuje.

L. Písařík 12.1.2018 13:37

Re: A MUDr. Rath, přistižený při činu,

Nevím, zda ordinuje vesele, ale ordinuje, nějak se živit musí a živí se tím, na co má kvalifikaci a co dovede. Přistižení při činu: Nikdo neprokázal, že peníze v krabici někde ukradl nebo podvodně získal, a zákony tohoto státu dovolují každému nosit své peníze v čem chce a kam chce. Jak je známo, policie krabici v tu noc zabavila a po nějaké době vrátila? Co se mezitím dělo s krabicí ví pouze policie, co když původně bylo v krabici opravdu víno. Nemá to ten soud tak jednoduché, kdyby byly "rukolapné" důkazy, ta kauza by byla dávno vyřízena.

A. Alda 12.1.2018 13:38

No vidíte.

Sám zde uvádíte dostatek důvodů, aby Babiš a Faltýnek nebyli nikdy odsouzeni. Oni při činu na rozdíl od Ratha přistiženi nebyli.

L. Písařík 12.1.2018 13:54

Re: No vidíte.

Souhlas, ale to by mělo posoudit Státní zastupitelství, jestli policie shromáždila dostatek důkazů k podání žaloby. Babišovi nezbývá než zůstat, jinak by dopadl stejně jako Sobotka. Uvažoval bych nad gestem: tady máš státe 50mil. a jestli vyhraju, vrátiš mi je zpět a úroky dej na Klokánky. A já budu pokračovat ve vedení ANO a řízení vlády. Zvedl by se řev, že se přiznal? Ale kdyby odstoupil, doporučil prezidentovi někoho jiného z ANO, nebo nestraníka za ANO a zůstal předsedou ANO, ustal by všechen pokřik?

A. Nový 12.1.2018 16:00

Re: A MUDr. Rath, přistižený při činu,

Co splupracující obviněná v téže kauze co Dr Rath? :-))

L. Písařík 13.1.2018 5:34

Re: A MUDr. Rath, přistižený při činu,

Neznám podrobnosti, co spolupracující řekla. Usuzuji, že pokud by její svědectví bylo jasné a průkazné, tak by soudy soudily. Dokážu si představit, jak je možno "svědka", který je namočen v případu, "zorientovat" aby vypovídal tak, jak je třeba. Opravdu nemohu váhu svědectví posoudit.

V. Pavelka 12.1.2018 23:58

Boha jeho !

kecy , koruní svědek , podnikatelka která s Rátem spolupodváděla se přiznala .